zamanla resimlenecek 76 dan 55 e kilo verme yolculuğumm başladı bile

Guzelllllllllllllll

Eklentiler

• $1405350934260.webp
    $1405350934260.webp
    13 KB · Görüntüleme: 63
Canim benim tebrik ederim bravooooo bende yavas yavas eski pantolanlarima sigmaya basladim ama belim ve simidi cok fena pantolon biraz sıkınca yanlardan portluyor ve cirkin duruyo bele ne yapsam iyi gelir bi fikrin var mi mekik disinda cunku bel fitigim var:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim tebrik ederim bravooooo bende yavas yavas eski pantolanlarima sigmaya basladim ama belim ve simidi cok fena pantolon biraz sıkınca yanlardan portluyor ve cirkin duruyo bele ne yapsam iyi gelir bi fikrin var mi mekik disinda cunku bel fitigim var:(

Yag erimesi icin ac karnina yürüyüş cok iyi olur ramazan cok iyi firsat. Ama bel ve gogus en son eriyo vucutta. Karin gidiyo bel daha sonra

Hayranım sizin hızınıza.... Nasıl gidiyor ☺️☺️☺️

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hhava cok sicak yuruyus yapmakta zorlaniyorum. Ama ramazan sonuna kadar sıkı tutup, diyeti bitirmeyi düşünüyorum yani temmuz 1 ben 55 olcam. Sıkı diyet ve bol yuruyusle

Şuan sana hayran oldum diyebilirim :46: :46: Ya çok güzel kilo vermişsin ve çok hızlı :nazar: Sana bakınca bana da biraz daha hırs geldi valla insanın isteyince yapamayacağı şey yok.Valla helal :16:

Merhaba bir sey soracagim cok guzel kilo vermissiniz, saat 18.00'dan sonra hicbir sey yemiyor musunuz?

Back
X