- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Evet, tanidikca yeni duygular gelisebiliyor. O tarz sevgi daha uzun sureli oluyorArkadaşlar merhaba. 2 haftadır birisiyle konusuyorum.Ben 23 yasındayım o 30. Ve bir kez yüz yüze görüştük. İlk görüşme güzel geçti ona karşı negatif değildim.. Gayet olumlu, ılımlı, neşeli, aktif.. ileriye dönük düşünen planlı birisi.İşin ciddiyetinde yani.
Benimse bu zamana kadar Görüştüklerim hep işsiz sapsızdı,iş ciddiyete gelince kaçtı. Bu insan işinde gücünde, kendi düzenini oturtmuş. ben Maddi manevi beni mutlu edeceğine inanıyorum. Ama yine de korkuyorum. Zamanla insan sevebilir mi? Aşık olabilir mi? Kaybedersem üzüleceğim birisi ama sanırım benim heyecanım yok..
Arkadaşlar merhaba. 2 haftadır birisiyle konusuyorum.Ben 23 yasındayım o 30. Ve bir kez yüz yüze görüştük. İlk görüşme güzel geçti ona karşı negatif değildim.. Gayet olumlu, ılımlı, neşeli, aktif.. ileriye dönük düşünen planlı birisi.İşin ciddiyetinde yani.
Benimse bu zamana kadar Görüştüklerim hep işsiz sapsızdı,iş ciddiyete gelince kaçtı. Bu insan işinde gücünde, kendi düzenini oturtmuş. ben Maddi manevi beni mutlu edeceğine inanıyorum. Ama yine de korkuyorum. Zamanla insan sevebilir mi? Aşık olabilir mi? Kaybedersem üzüleceğim birisi ama sanırım benim heyecanım yok..
Yani zamanla aşık olabilirmiyim ben bu insana. Sürekli kendimi sorguluyorum evlenirmiyim bu insanla evlensem pişman olurmuyum diye bunları düşünmek için cok erken ama neden böyleyim bilmiyorumEvet, tanidikca yeni duygular gelisebiliyor. O tarz sevgi daha uzun sureli oluyor
Bilmiyorum sanki bir şeyler eksik ama kaybetmekte istemiyorumdaha yeni olduğu için eğer ısındıysan yavaş yavaş da seversin ayrıca yaşın çok genç neden heyecanın yok
O sıcaklığı hissettim hatta zaman nasıl geçti anlamadım bile ama heyecanım yokİnsan ilk andan vurulmasa bile bir sıcaklık hissetmeli. O sıcaklık yoksa zamanla bir arkadaş gibi sevebilir belki.
Daha yaşınız genç, gerçekten sevebileceğiniz biri mutlaka karşınıza çıkar.
Teşekkür ederim..Zamanla seversin, alışırsın ama dostun gibi olur, ev arkadaşın gibi yani... gönlün başkasına çok rahat kayabilir. Eşini evin içinde bir dost, hayat arkadaşı niyetine severken bir başkasına kalbin çarpabilir, aşık olabilirsin.
Bence bir kere daha görüş, hoşlanmıyorsan hiç zorlama.
Olabilirsin, olmayadabilirsin. O kadar dusunme, zaman gosterir. Belki sevmedigin ozellikleri cikar, belki gicik olursun, belki cok hoslanirsin. Sen gorusmeye devam et.Yani zamanla aşık olabilirmiyim ben bu insana. Sürekli kendimi sorguluyorum evlenirmiyim bu insanla evlensem pişman olurmuyum diye bunları düşünmek için cok erken ama neden böyleyim bilmiyorum
Cok teşekkür ederim içime su serpildi :)Olabilirsin, olmayadabilirsin. O kadar dusunme, zaman gosterir. Belki sevmedigin ozellikleri cikar, belki gicik olursun, belki cok hoslanirsin. Sen gorusmeye devam et.
Çok teşekkür ederim belki zaman geçirdikçe ısınıp sevebilirim ve umarım bu süre zarfında ona umut vermiş olmamBu şekilde başlayıp zamanla çok aşık olanları da gördüm, ne yaparsa yapsın olduramayanını da gördüm. Biraz şans işi aslında. Paylaşımları arttırın bir süre daha gözlemleyin bakalım bi kıpırtı olacak mı, en azından içiniz rahat eder. Olmuyorsa da sırf iyi biri diye evlenmeyi düşünmeyin.
Arkadaşlar merhaba. 2 haftadır birisiyle konusuyorum.Ben 23 yasındayım o 30. Ve bir kez yüz yüze görüştük. İlk görüşme güzel geçti ona karşı negatif değildim.. Gayet olumlu, ılımlı, neşeli, aktif.. ileriye dönük düşünen planlı birisi.İşin ciddiyetinde yani.
Çok teşekkür ederim belki zaman geçirdikçe ısınıp sevebilirim ve umarım bu süre zarfında ona umut vermiş olmam
Öyle mi dersiniz.. cok teşekkür ederim mantıklı cevabınız için..Daha bir kez görüşmüşsünüz neden olmasın.. Zaman geçtikçe her şey yerli yerine oturur merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?