Zamanla sevebilir mi insan?

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Arkadaşlar merhaba. 2 haftadır birisiyle konusuyorum.Ben 23 yasındayım o 30. Ve bir kez yüz yüze görüştük. İlk görüşme güzel geçti ona karşı negatif değildim.. Gayet olumlu, ılımlı, neşeli, aktif.. ileriye dönük düşünen planlı birisi.İşin ciddiyetinde yani.
Benimse bu zamana kadar Görüştüklerim hep işsiz sapsızdı,iş ciddiyete gelince kaçtı. Bu insan işinde gücünde, kendi düzenini oturtmuş. ben Maddi manevi beni mutlu edeceğine inanıyorum. Ama yine de korkuyorum. Zamanla insan sevebilir mi? Aşık olabilir mi? Kaybedersem üzüleceğim birisi ama sanırım benim heyecanım yok..

daha yeni olduğu için eğer ısındıysan yavaş yavaş da seversin ayrıca yaşın çok genç neden heyecanın yok

Evet, tanidikca yeni duygular gelisebiliyor. O tarz sevgi daha uzun sureli oluyor

Zamanla seversin, alışırsın ama dostun gibi olur, ev arkadaşın gibi yani... gönlün başkasına çok rahat kayabilir. Eşini evin içinde bir dost, hayat arkadaşı niyetine severken bir başkasına kalbin çarpabilir, aşık olabilirsin.

Bence bir kere daha görüş, hoşlanmıyorsan hiç zorlama.

İnsan ilk andan vurulmasa bile bir sıcaklık hissetmeli. O sıcaklık yoksa zamanla bir arkadaş gibi sevebilir belki.

Daha yaşınız genç, gerçekten sevebileceğiniz biri mutlaka karşınıza çıkar.

Evet, tanidikca yeni duygular gelisebiliyor. O tarz sevgi daha uzun sureli oluyor
Yani zamanla aşık olabilirmiyim ben bu insana. Sürekli kendimi sorguluyorum evlenirmiyim bu insanla evlensem pişman olurmuyum diye bunları düşünmek için cok erken ama neden böyleyim bilmiyorum

İnsan ilk andan vurulmasa bile bir sıcaklık hissetmeli. O sıcaklık yoksa zamanla bir arkadaş gibi sevebilir belki.

Daha yaşınız genç, gerçekten sevebileceğiniz biri mutlaka karşınıza çıkar.
O sıcaklığı hissettim hatta zaman nasıl geçti anlamadım bile ama heyecanım yok

Teşekkür ederim..

Yani zamanla aşık olabilirmiyim ben bu insana. Sürekli kendimi sorguluyorum evlenirmiyim bu insanla evlensem pişman olurmuyum diye bunları düşünmek için cok erken ama neden böyleyim bilmiyorum
Olabilirsin, olmayadabilirsin. O kadar dusunme, zaman gosterir. Belki sevmedigin ozellikleri cikar, belki gicik olursun, belki cok hoslanirsin. Sen gorusmeye devam et.

Bu şekilde başlayıp zamanla çok aşık olanları da gördüm, ne yaparsa yapsın olduramayanını da gördüm. Biraz şans işi aslında. Paylaşımları arttırın bir süre daha gözlemleyin bakalım bi kıpırtı olacak mı, en azından içiniz rahat eder. Olmuyorsa da sırf iyi biri diye evlenmeyi düşünmeyin.

Çok teşekkür ederim belki zaman geçirdikçe ısınıp sevebilirim ve umarım bu süre zarfında ona umut vermiş olmam

Daha bir kez görüşmüşsünüz neden olmasın.. Zaman geçtikçe her şey yerli yerine oturur merak etme.

İnsan karşısındaki tanıdıkça nasıl ondan uzaklaşabiliyorsa, aynı şekilde ona daha çok ısınabilir de. Aşk bile olabilir. Her şey mümkün.

Size tavsiyem: Korkunuzu bir kenara bırakın. İnsan korktuğu şeyi yaşıyor çünkü. Daha da önemlisi, hayat cesur olanlardan yana.

Çok teşekkür ederim belki zaman geçirdikçe ısınıp sevebilirim ve umarım bu süre zarfında ona umut vermiş olmam

e zaten insan tanıdıkça sevilir.
bir lafı bir hareketi etkiler vs vs.
siz ne bekliyorsunuz ki filmlerdeki gibi ilk görüşte aşk mı?
insan tanımadığı huyunu suyunu fikrini zikrini bilmediği birini nasıl sevip aşık olsun..

Bir kez gördüğünüz biri ile evlilik olur mu diye düşünerek kendinizi sıkarsanız bu gerginlikle heyecan olmaz zaten..
Gördüm vuruldum sadece tip ile ilgili birşey zaten bence önemsiz..
Yıllardır tanıdığınız biri bir gün bir söz söyler bisey yapar gözünüz ondan başkasını görmez.. anlık birşey aşk ve illa ilk an olmayabilir..
Zamanla aranizda duygusal bir bağ oluşacak eger olacağı varsa tabiki..
Zamana bırakın..

Bir insana birden vurulup tanıdıkça soğumak var bir de tanıdıkça sevmek her gün daha çok aşık olmak var.Mantığın bu adam doğru insan diyorsa huyu huyuna,ailesi ailene uygunsa denemelisin zaten ilk izlenimlerin de olumlu.

Bence biraz zaman tani
Bazi insanlara asik olunmaz ama zamanla yurekten sevilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…