Zamanlama doğru mu? Gorüşsem mi?

DrStrange

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
347
178
18
Bugün bir teklif aldım. Yada öyle birşey.

Okulum bitti memleketime geldim Tus'a hazırlanıyorum. Kardeşimin arkadaşı ona ablan evlilik düşünüyor mu diye sormuş bu akşam. Kardeşim de şu an işine odaklanmış durumda ablam ama ilerisi için birşey diyemem demiş. Meğer kızın üst komşusunun oğlu Dr muş. Evlilik düşünüyormuş. Bunların da aklın ben gelmişim anlatmislar o da dr ailesi de iyi insanlar falan diye. Yani niyetleri evlilik.

9 ay önce 2 yıllık ilişkim bitmişti, terkedilmiştim. Zibilyon tane de konu acmistim zaten. Benim için çok zorlu günlerdi. Çok acı çektim ama unuttum galiba. En azından başkasıyla evlenebilme ihtimalini dusunebiliyorum, her an onu düşünüp acı cekmiyorum vs. Ama arada da olsa aklıma geliyor kendimi de kandiramam ya.

Yanlış birşey yapmak istemiyorum. Bir adım atıp en azından bir kere gorussem mi tekrar bir haber gelirse? Adam beni görmemiş bile bu da biraz garip geliyor bana. Sonra diyorum sevdik aşık olduk da ne oldu. Hem belki buna da olurum. Olur muyum?

Bu arada adam benden 6 yaş falan büyük. Stalkladim facede elektrik alır gibi oldum

Sizce?

Tanışmaktan bi zarar gelmez..Evlenmek isteyen kızlara tavsiyem,fırsatları hemen geri çevirmeyin..İlla olacak diye kimse kimseyi zorlamaz.Bi bak bakalım bence..yine bir tavsiyem de şu ; ailesine aşırı düşkünse arkana bakmadan kaççç

Bu kadar detay bilmiyorum tabi ama hak veriyorum

Görüşmekten zarar gelmez, kafana yatarsa devam edersin , yoksa da zorla evlenecek halin Yok ya. Hayırlısı olsun

Hayatinizda biri olmadigi surece eski sevgiliniz aklınıza gelir zaten bu normal bir durum. Bence erken degil tanışın. Belki de asik olacaksiniz kim bilir
Ha ama tusa kalmis surde 49 gün, bu acidan belki dogru olmayabilir

Hayatinizda biri olmadigi surece eski sevgiliniz aklınıza gelir zaten bu normal bir durum. Bence erken degil tanışın. Belki de asik olacaksiniz kim bilir
Ha ama tusa kalmis surde 49 gün, bu acidan belki dogru olmayabilir
Hayatımda biri olmadığı için mi aklıma gelip duruyor dersiniz, mesela yeni biriyle ilişkiye başladı mi diye merak ediyorum içten içe de rahatsız oluyorum sanki böyle birşey duyarsam diye. Hal böyle yani.

Ya evet Tus :/ O kadar hızlı ilerlemez diye düşünüyorum herşey

Yine yanlış bir ilişkiye baglanmaktan, acı çekmekten korkuyorum galiba.
Başlamadan bilemezsin ki. Bi görüş bakalım. Hem belki beğenmeyip zaten vazgeçeceksin.
Ama bir yerden başlamak zorundasın. Hep eskinin yasını tutamazsın.
Uzmanlık sınavına çalışacağım kafam dağılmasın dersen başka tabi .

Ay görüş ekşın olur.tus bu oda olur ins. Hadi goruste hayirli haberlerini alalim.
6 yas cok degil ki nr var benimde esimle aramda 7 yas var sikinti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…