Gelmez dimi? Ama sütten ağzım yanmış galiba acele mi ediyorum diyor bir yanım da.Görüşmekten zarar gelmez.
Doktor6 yaş normal,bi görüş bakalım,işi ne?
Ben bi acele göremedim sende.Gelmez dimi? Ama sütten ağzım yanmış galiba acele mi ediyorum diyor bir
Tamam işte sen doktor, o doktor. Biriniz keser biriniz diker.Doktor
Aile hekimiymisTamam işte sen doktor, o doktor. Biriniz keser biriniz diker.
Uzmanlığı ne? Sen uzmanlık düşünüyorsun sonuçta bu da görücü usulü böyle şeyler görücü usulünün temeli.
Yok adam sordurtmuş bana galiba. Yani evlilik düşünüyor muyum diyeAdamın görüşme isteğini bekle tabi.Bu sadece ko mşunun teklifi daha.
Bu kadar detay bilmiyorum tabiTanışmaktan bi zarar gelmez..Evlenmek isteyen kızlara tavsiyem,fırsatları hemen geri çevirmeyin..İlla olacak diye kimse kimseyi zorlamaz.Bi bak bakalım bence..yine bir tavsiyem de şu ; ailesine aşırı düşkünse arkana bakmadan kaççç
Yine yanlış bir ilişkiye baglanmaktan, acı çekmekten korkuyorum galiba.Görüşmekten zarar gelmez, kafana yatarsa devam edersin , yoksa da zorla evlenecek halin Yok ya. Hayırlısı olsun
Hayatımda biri olmadığı için mi aklıma gelip duruyor dersiniz, mesela yeni biriyle ilişkiye başladı mi diye merak ediyorum içten içe de rahatsız oluyorum sanki böyle birşey duyarsam diye. Hal böyle yani.Hayatinizda biri olmadigi surece eski sevgiliniz aklınıza gelir zaten bu normal bir durum. Bence erken degil tanışın. Belki de asik olacaksiniz kim bilir
Ha ama tusa kalmis surde 49 gün, bu acidan belki dogru olmayabilir
Başlamadan bilemezsin ki. Bi görüş bakalım. Hem belki beğenmeyip zaten vazgeçeceksin.Yine yanlış bir ilişkiye baglanmaktan, acı çekmekten korkuyorum galiba.
Orası öyleBaşlamadan bilemezsin ki. Bi görüş bakalım. Hem belki beğenmeyip zaten vazgeçeceksin.
Ama bir yerden başlamak zorundasın. Hep eskinin yasını tutamazsın.
Uzmanlık sınavına çalışacağım kafam dağılmasın dersen başka tabi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?