• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanlama doğru mu? Gorüşsem mi?

Bence görüşün, hayatınızın aşkı bile olabilir. Belki aslında çok doğru zamandır. Görüşmeden bilemezsiniz.

direk evlilik niyetiyle başlayan ilişki gereksiz kasar, gerginliklere sebep olurçünkü birbirinizi hiç tanımıyorsunuz
keşke özel bir anlam yüklemeden sizi tanıştırsalardı

Bence normal buluşma gibi düşün canım evlilik nedeniyle bir araya geldiginizi düşünürsen kasar. Gergin olursun kendin olmazsin. Kendin ol yeter bence

konuyu banlıyken okudum
biter bitmez de geldim
kesinlikle görüşmelisiniz
aşkın ne zaman nereden geleceği asla belli olmaz :KK200:
bir deneyin derim ;)

gormeden mi sormus seni bu biraz tuhaf yani bence adam sirf evlenmek icin evleniyor bence sen bunu bi rafa kaldir tusu kazan ve o zaman gittigin yerlrde gorup sevecegin bi adami sec

gormeden mi sormus seni bu biraz tuhaf yani bence adam sirf evlenmek icin evleniyor bence sen bunu bi rafa kaldir tusu kazan ve o zaman gittigin yerlrde gorup sevecegin bi adami sec
Yani görücü usulü bu oluyor sanırım :D önce bir görüşmek sonra olmazsa herkes kendi yoluna

Ama dediğiniz de mantıklı geliyor bana. Bir yandan da diyorum eskisi için çok acı çektim belki de mutlu olacağım insan budur bir gorusmemek için engelim yok ki :)

Back
X