Zamansız gelen telefonlar..

Pinar4321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
52
14
38
Kizlar problemim tamda basliktaki gibi zamansiz telefonlar.
Ailem bana çok düşkün sağolsunlar ama bazen bu benim için sıkıntı oluyor. Evliyim ben merkezde ailem ilçede yasiyor telefonum hic susmuyor özellikle geceleri ve genelde arayan annem.aramasiyla ilgili hic bi problemim yok vakitler problem sadece.
Esimle kendimize ortam hazirliyoruz film izleme falan gibi tam o anlarin ortasinda zırrrr zırr telefon sesi ve anlayabileceginiz diğer tüm uygunsuz anlarda telefon çalıyor.esimle gündüz disari ciktigimizda da öyle ama geceleri daha büyük problem oluyor
Annemi kirmadan bunu söylemek istiyorum ama nasil?

Ortamınızı ayarlayıp keyfe geçmeden arayın annenizi. Söylerseniz kırılır

Aynısı bende de var,bazen sinirleniyorum sesini duymayinca rahat edemiyorum diyor,içim parçalanıyor : (. Günde 20 kere,15 dakika konuşuyoruz ve hep neşeli konusmak zorundayım yoksa mjs arama iki katına çıkıyor. Seviyom kadını Allah yokluğunu gostermesin,pek tatlı.

Aynısı bende de var,bazen sinirleniyorum sesini duymayinca rahat edemiyorum diyor,içim parçalanıyor : (. Günde 20 kere,15 dakika konuşuyoruz ve hep neşeli konusmak zorundayım yoksa mjs arama iki katına çıkıyor. Seviyom kadını Allah yokluğunu gostermesin,pek tatlı.
Aynen bende öyleyim içim rahat etmiyor görmezden gelemiyorum

Aynen bende öyleyim içim rahat etmiyor görmezden gelemiyorum

iyi güzel hoş da, ne kadar düşüncesiz anneniz var farkında mısınız?evliliğinize saygı duymuyor bence.
sanki evli oldugunuzun artık kendi ailenizi kurmuş olduğunuzun farkında değil gibi, ya da kabullenmemiş
E gündüz konuşuyormuşsunuz zaten, ama gece yahu?!Ne kadar ayıp.. Hayır bir de size ulaşamayınca eşinizi aramak?
E bu kadar düşkünse nasıl evlendirmiş sizi ben anlamadım?

Back
X