- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 33
- Konu Sahibi CicimBalim
Bir cogunuz gibi bende saclarimla dertteyim kizlarr.
Sac tipimi anlatayim normalde saclarim kivircik, seyrek ve ince telli.
Yaklasik 2 yil önce sacimi hayatimda ilk defa boyiyayim dedim ve kendim OMBRE yaptim actirdim vs.
Saclarim o gün okadar yandilar ki kivircik saclarim düpdüz olmustu ve sert
nekadar cok bakim yapsamda pek düzelmediler gerci saclarim en azindan suan dalgali. Iki ayda bir 1-2 santim kesiyorum sirf Ombreden kurtulmak icin. Tabi sacimin kuru ve seyrek olmasida ayri bir dert
Artik dahada düzenli bakimlari yapmak istiyorum o yüzden burda sizlerle paylasicam
Neyse gelelim bakimlarima:

Neyse haydi bakalimmm marta kadar saclarim biraz uzasin istiyorum cünki arkadasimin dügünü var ve ben güzel bir sac modeli istiyorumm
Sac tipimi anlatayim normalde saclarim kivircik, seyrek ve ince telli.
Yaklasik 2 yil önce sacimi hayatimda ilk defa boyiyayim dedim ve kendim OMBRE yaptim actirdim vs.
Saclarim o gün okadar yandilar ki kivircik saclarim düpdüz olmustu ve sert

nekadar cok bakim yapsamda pek düzelmediler gerci saclarim en azindan suan dalgali. Iki ayda bir 1-2 santim kesiyorum sirf Ombreden kurtulmak icin. Tabi sacimin kuru ve seyrek olmasida ayri bir dert
Artik dahada düzenli bakimlari yapmak istiyorum o yüzden burda sizlerle paylasicam
Neyse gelelim bakimlarima:
- Yag karisimi uygulayacam haftada 2-3kez (Kendim karistirdim cesit cesit yaglari)
- Sampuanima bemiks ampül koyacam
- Ve dustan sonra saclarimin ucuna biraz hindistan cevizi yagi sürecem
- Birde dustan sonra Saclarimi örecegim (bunun cok faydasi var diye düsünüyorum)
- Saclarimi haftada 2-3 kez yikiyorum (fazlasi zararmis zaten)

Neyse haydi bakalimmm marta kadar saclarim biraz uzasin istiyorum cünki arkadasimin dügünü var ve ben güzel bir sac modeli istiyorumm