Zamlar diyorum susmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elektirik, doğalgaz , su herşey zamlı.. Duyduğuma göre bu yıl asgari ücrete 190 TL zam vereceklermiş :) Zaten çoktan gitti o para... Başımızda halen asgari ücretin gayet iyi olduğunu savunanlara yazıklar olsun...

Her şey pahalı, geçinemiyoruz diye söylensen bazıları hemen başlıyor yok ülke zor durumda, vatan millet meselesi diye. Nedense bu vatan millet konuları hep alt tabaka için geçerli. Zenginlere pek işlemiyor....

Elektirik, doğalgaz , su herşey zamlı.. Duyduğuma göre bu yıl asgari ücrete 190 TL zam vereceklermiş :) Zaten çoktan gitti o para... Başımızda halen asgari ücretin gayet iyi olduğunu savunanlara yazıklar olsun...

Her şey pahalı, geçinemiyoruz diye söylensen bazıları hemen başlıyor yok ülke zor durumda, vatan millet meselesi diye. Nedense bu vatan millet konuları hep alt tabaka için geçerli. Zenginlere pek işlemiyor....

ya zaten ülke de vatandaşlar ya çok zengin ya çok fakir

bende öyle duydum zaten asgari ücreti ne kadar arttırsa kat be kat herşeye zam geliyor.

başımızdakiler kral hayatı sürüyor, bize gelince vatan haini gözüyle bakılıyoruz

ya evde değilim kızlar ben genel olarak. ve herşeyi tasarruflu kullanırım.

bu ay yaklalık 2 hafta kadar evde yoktum.

elektrikli süpürge en fazla haftada 2 kez açılır genelde 1 dir. saç kurutmam.

bulaşık makinesi haftada 2 yada 3.

çamaşır makinesi renkliler 30 dakikalık programda yıkarım ve haftada 1 beyaz açarım haftada 5-6 kere çamaşır makinesi çalışır.

fırın desen zaten ayda 1 belki.

başka bişe yok. buna rağmen 166 lira.

helal mi simdi bu para?

Egonomi çoh iyi ! Almanya bizi kiskaniyo
Fakirlik kader dio Allah baba. Allah baba yardim edio. Cocuguna biskuvi alamadigi icin pantolonun askisi ile kendini asan babalar, siyanür ile toplu intihar eden babalar kafirdir.

Kaçak saraylarda altin kaplamali çeşmelerden alan su ile abdest alanlar , bir aylik maasimin 11 kati ile beyaz çay alanlar, her ay calismadan devletin bankasindan hesaplarina para yatan, nargile icerek turk kizlarinin poposuna bakan yanina gidip zorla telefon numarasini isteyen mülteci ensar kardeslerimi geldiklere yere geri göndermek isteyenler de kafirdir.

Hüloooğ işsiziz ekonomi kötü deyenler terorist oluo. Ben bilmem beyim bilio.

Hüloooğ ekonomik krizin suçlusu avrat kismi. Kadinlar iş hayatina girdigi icin erkekler işsiz kalio.

3 çocuk en iyisi . Ey Ameriga! Sen kimsin ! Biz böyüg oyunlara kanmayak.

Maşallah maşallah merkezdeki tüm ilkokullari imam hatip e cevirdik. Servis parasini veremedigi icin cocuklarini imam hatip e gondermek zorunda kalan velilet halt etsin.

Sionist oyunlar bunlar. Ver mehteri ! Ver ki titresin kalpler !!!
Musluman şükreder. Amerigan oyunlarina kanmayin.
Bir defadan bir sey olmaz yahu. Abartmayin. Olur arada öyle taciz tecavüz.
Ne istediler de vermedik !
Egonomik kriz var deyen teroristtir.

Bende bebeğime mama alamaz oldum her hafta sonu zam geliyor bıktım valla süte geçiyim dedim ben geçince onada gelir zam :) maaşlar yerinde sayıyor zamların maşallahı var allah kirada olanların yardımcısı olsun :KK43:
amin herkesin yardımcıısı olsun. bebeğe mama alamamak nedir düşünün ne acı bişe. insanlar evladına yetemez hale geldi.

üfff malaseff bu kış beni öyle düşündürüyo ki hiç gelmesin kış doğalgazı hiç açmayalım yani o derecee
nasıl geçinicem ben 2 çocukla tek başıma allahım yardım etsin

Ben geçen sene çalıştırırdım ısınamadık bile bu sene akşam eve gidince 2-3 saat çalıştırıp kapatıyoruz geri zaten anca yetişiyor maaşlarımız Allah herkesin yardımcısı olsun

Egonomi çoh iyi ! Almanya bizi kiskaniyo
Fakirlik kader dio Allah baba. Allah baba yardim edio. Cocuguna biskuvi alamadigi icin pantolonun askisi ile kendini asan babalar, siyanür ile toplu intihar eden babalar kafirdir.

Kaçak saraylarda altin kaplamali çeşmelerden alan su ile abdest alanlar , bir aylik maasimin 11 kati ile beyaz çay alanlar, her ay calismadan devletin bankasindan hesaplarina para yatan, nargile icerek turk kizlarinin poposuna bakan yanina gidip zorla telefon numarasini isteyen mülteci ensar kardeslerimi geldiklere yere geri göndermek isteyenler de kafirdir.

Hüloooğ işsiziz ekonomi kötü deyenler terorist oluo. Ben bilmem beyim bilio.

Hüloooğ ekonomik krizin suçlusu avrat kismi. Kadinlar iş hayatina girdigi icin erkekler işsiz kalio.

3 çocuk en iyisi . Ey Ameriga! Sen kimsin ! Biz böyüg oyunlara kanmayak.

Maşallah maşallah merkezdeki tüm ilkokullari imam hatip e cevirdik. Servis parasini veremedigi icin cocuklarini imam hatip e gondermek zorunda kalan velilet halt etsin.

Sionist oyunlar bunlar. Ver mehteri ! Ver ki titresin kalpler !!!
Musluman şükreder. Amerigan oyunlarina kanmayin.
Bir defadan bir sey olmaz yahu. Abartmayin. Olur arada öyle taciz tecavüz.
Ne istediler de vermedik !
Egonomik kriz var deyen teroristtir.
tam da böyle işte, anlatamadığımız neler var insanlara. resmen işkenceye döndü hayatımız. görmüyorlar vahim durumu görmüyorlar ya.

yazan; bir terörist :olamaz:

iklim değişikliklerine tepkisiz kalmamak için paylaşımlar yaparken bir yandandan "ayh allahım nolur bari kasım sonuna kadar havalar böyle gitsin de doğalgaz ödemeyeyim" diyorum :KK43:
sizi öyle anlıyorumki. aynı histeyiz. diyorum ki iyi kış geç gelecek. ama bi yandan da dünyayı bitirdik gelecek nesiller napacak diyorum üzülüyorum

gerçekten Allah yardımcınız olsun, elektrikliyle ısınalım desek o da zamlandı, gaz da pahalı, soba kursak odun da zamlanır mı ki :işsiz::KK48:
Onu ben yaptım,273 elektrşk faturası geldi ısıtıcıyla😨
Dogalgazla en azından heryer ısınır.
Önünü ısıtıyo sadece 273 tl fatura🤬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X