- Konu Sahibi kackaloribu
3 gun dogalgaz yaktik ve sadece geceleri yani 12 saat kadar carp 3 le 36 saat yaktik. 36 saat icin 70 tl odedik. Varın gerisini siz dusunun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cocuguma menenjıt yaptırdıgımda 300 tl ıdı 1 bucuk sene oluyorO ası karsılamaması ayrı bi ayıp
Rota asısı 300 tl
Menenjit 500 tl galiba
Parası olanın cocugu asılansın,parası olmayanın Allahlık!
Bu nasıl bi zihniyet ya![]()
devam edeyim ; "Aydın beyinleri bekliyor karanlık gelecek"susmaaa sustukça sıra sana gelecek
içimden böyle sesler yükseliyor![]()
Havaalanı da yaptı.Yol yapti yolll![]()
Simdi gelir yonetici siyaset konusmayin burasi derdim var falan. Bizim gibi ulkelerde yonetilme bicimi,zam insan haklari ihlali antidemokratik yonetim issizlik enflasyon gibi konular dert zaten haberi yokmus gibi banlar milleti. Sanki sadece eltim dedikodumu yapmis kvyle deyince dert. Sanki kadinlarin derdini sadece buna indirgiyomus gibime geliyor. Halbuki bu ulkede kadinin derdi sadece eltisi gorumcesi degil en azindan akilli kadinin bu degil. Bunlari da konusalim zam gelecek kaygisi issizlik gibi konular benim derdim bunlara siyaset diyip ayri bir baslik ancak sacma
Geçenlerde kocamın, oğlanların mamasını hazırlarken yarım ölçek koyduğunu gördüm, avazım çıktığı kadar bas bas bağırdım evde misafir varken.onuda elım tıtreye tıtrıye koyuyorum mesela 5 bardaklık makına 5 kasık koymuyorum kahveyı 4 kasıkıdarelı . maksat kahve tadı gelsın agzımıza
sıcak sıcak
Benim geçen ay 400 tl dediğimde, yalancılık ya da sırf spekülasyon uğruna attığımı düşünenler; okuyorsunuzdur umarım.3 gun dogalgaz yaktik ve sadece geceleri yani 12 saat kadar carp 3 le 36 saat yaktik. 36 saat icin 70 tl odedik. Varın gerisini siz dusunun.
Vallahi billlahi tami tamina 3 gun bile degil 3 gece. Yalanci diyenlere daha faturalar gelmedi sanirim gelnce ozur dilerlerBenim geçen ay 400 tl dediğimde, yalancılık ya da sırf spekülasyon uğruna attığımı düşünenler; okuyorsunuzdur umarım.
3 gün bedeli bu...
Ben bizzat yaşadığım için iyi bilirim.Vallahi billlahi tami tamina 3 gun bile degil 3 gece. Yalanci diyenlere daha faturalar gelmedi sanirim gelnce ozur dilerler
Banlanınca çok gıcık oluyorum bazen gerçekten insanlar buluttan nem kapıp kibliyorlar ama her yerin bir düzeni kuralı var. Konuşma demiyolar. Bu kısımda konuşmayın. Siyasete kaydıracaksanız forumun siyaset bölümü var.Simdi gelir yonetici siyaset konusmayin burasi derdim var falan. Bizim gibi ulkelerde yonetilme bicimi,zam insan haklari ihlali antidemokratik yonetim issizlik enflasyon gibi konular dert zaten haberi yokmus gibi banlar milleti. Sanki sadece eltim dedikodumu yapmis kvyle deyince dert. Sanki kadinlarin derdini sadece buna indirgiyomus gibime geliyor. Halbuki bu ulkede kadinin derdi sadece eltisi gorumcesi degil en azindan akilli kadinin bu degil. Bunlari da konusalim zam gelecek kaygisi issizlik gibi konular benim derdim bunlara siyaset diyip ayri bir baslik ancak sacma
aynen hadi bi de 3 çocuk yap dimiO ası karsılamaması ayrı bi ayıp
Rota asısı 300 tl
Menenjit 500 tl galiba
Parası olanın cocugu asılansın,parası olmayanın Allahlık!
Bu nasıl bi zihniyet ya![]()
düşünmek dahi istemiyorum artık inanın3 gun dogalgaz yaktik ve sadece geceleri yani 12 saat kadar carp 3 le 36 saat yaktik. 36 saat icin 70 tl odedik. Varın gerisini siz dusunun.
Bu tekstil sektörü iyice saçmaladı. Hem her şey polyester hem de fiyatlar abartılı. Yazın da mesela bazı kıyafetler bildiğin naylon poşet giyip çıksam daha az terlerim diyorum ama fiyata bakiyorum uçmuşonu hıc soylemeyın yanı kazaga baktım soyle bır ıcınde yun arakı bulasın safı polyester. fıyata baktım kazaga ya dedım altı ustu kazaksın haddını bıl bu ne fıyat. sankı angora yunu sankı el dokuması bıldıgınız alalade polyester bırsey. ama altın ıslemelı gıbı ucmus fıyatı. almamla koymam bır oldu yerıne
dert geçim derdi sonuçta dimi amaSimdi gelir yonetici siyaset konusmayin burasi derdim var falan. Bizim gibi ulkelerde yonetilme bicimi,zam insan haklari ihlali antidemokratik yonetim issizlik enflasyon gibi konular dert zaten haberi yokmus gibi banlar milleti. Sanki sadece eltim dedikodumu yapmis kvyle deyince dert. Sanki kadinlarin derdini sadece buna indirgiyomus gibime geliyor. Halbuki bu ulkede kadinin derdi sadece eltisi gorumcesi degil en azindan akilli kadinin bu degil. Bunlari da konusalim zam gelecek kaygisi issizlik gibi konular benim derdim bunlara siyaset diyip ayri bir baslik ancak sacma