zamsız çalışmak :(

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
kızlar 6 yıldır bir fiil avukatların yanında çalışıyorum
(avukatların cimri olduğunu bilirdim de bu kadar olabileceğini sanmıyordum)
asgari ücretin üstüne hiç çıkamadım yine zam yapılmadı 2 kızım var epey de zorlanıyorum.
zam konuşmak istediğimde zam yapamayız dendi. iş bakıyorum 1 haftadır resmen hiç iş yok olanda aramıyor bile ne yapsam bilemedim bir akıl verin hele.

Farklı bir sektörde bir tanıdığımın maaşı düşürüldü, sektör kan kaybediyor diye.

Avukat arkadaşlar bilgi verirler belki ama şu zamanlarda maaş artışı yapan yer pek olmayacak gibi.

Eşimin eski işyerinden arkadaşı ile görüştük, şimdiden çok zordayız falan muhabbetlerine başlamış yönetim, nisanda maaş dönemi onların.

anladım canım sağol

Babam özel sektörde çalışıyor, ona da zam yok. Ekonomik kriz var ve özel sektör çalışanları bunu daha şiddetli hissediyor.

Çok çalışan var mı

Yani bir fabrikada 400 işçi verse 50 tl zam müthiş paradır da ofiste az kişi varsa birkaç yıl çalışana göstermelik bir zam olsa da 50 tl fazla vermek motive eder bence

yılda maliyeti 1000 tl olsa siz Mutlu ve verimli olurdunuz patron da batmaz

Cimri patronlar ile çalışmak zor. Sen önce işi bul. Sonra zam yapalım gitme derler muhtemelen. Asgari ücret vasıfsız işçiye verilecek ücrettir aslında.

İş bulmak için 1 hafta çok kısa bir süre. Üzülmeyin moral bozmayın. 6 ay - 1 yıl içinde kendinize göre yine uzun yıllar calisabileceginiz güzel bir iş bulabilirsiniz. İnce eleyip sık doküman önemli. İşsiz olmadığınız için rahat rahat ararsiniz

Çalışanina 100tl vs.zam yapamayan bi patron. Tuhaf yaa. Hadi çok kişi calistiriyorsun diyelim yaa 3-5 çalışanı olan. Allah yardım etsin bu özel sektörde çalışanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…