- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
Memleketimden uzakta görev yapıyorum. Yaklaşık 1,5 aydır memleketimde tek başına yaşayan halam bize gelmek istiyordu.84 yaşında.Hic evlenmemiş. Hayatta babamdan başka kimsesi yok.Babam da 80 yaşında.O da rahatsız.Gunde 5 6 defa arıyordu.Beni gelip alın beni gelip alın diye.Haftasonu özel araç bulduk.Halami görev yaptığımız yere getirdi. Ama bizim evin önüne gelince arabadan inmedi.Beni neden getirdiniz geri götürün diye bağırmaya başladı.112 yi aradık.Zar zor acile götürdük .Orada çığlık çığlığa küfürler. Zorlukla emar çektiler.1 ay önce evde düşmüş ve o zaman hafif bir beyin kanaması olusmus.Acil ameliyat dedi doktor. Ama serviste tutamadık.3 yaşında kızım var.Allah onun canını alsın,hepinizi şikayet edeceğim.Doktor güçlü bir ilaçla uyuttu.Dun ameliyat oldu. Uyandırmislar ama yoğun bakimi birbirine kalıyormuş.Geri uyutuyorlarmis.Hemsire sakin evde bakayım deme dedi.Can güvenliğiniz olmaz ,cocugu bile bıçaklar dedi.Ben ne yapacağım.Calisiyorum da. Bu konuda bilgisi olan var mı? Nereye basvurayum.