Zapt edilemeyen hasta

Cok üzücü bir durum. Hem halaniza hem.size üzüldüm. Vekalet çıkartabilirseniz cikartin, oturdugu evi satin bakımevine yerleştirin. Biraz malı mülkü vardır.

Halaniz büyük ihtimalle demans ya da alzheimer , devletin ya da belediyelerin bakim evi var , oraya yatirmaktan başka çareniz yok
Neden illa özele param yetmez diyorsunuz ki? Oncelikle devlete başvurun
Aradım aramam mi.2 yıl sıra var dedi.hem memleketimi hem burayı aradım.komsu ili aradım.

alzaymir olmadigina emin misiniz
günde 5-6 kere arayıp ben size gelmek istiyorum diyor. erkek kardeşini biliyor tanıyor, ailesinden tek kişinin o olduğunu biliyor, telefon açabiliyor, bu nasıl alzheimer?

alzheimer ya da alzeheimerda zaten olan demans olabilir (teşhis koyayım demiyorum) ama herşeyden önce kadın beyin kanaması geçirmiş, üzerinden zaman geçmiş büyük ihtimalle beyin etkilendi...

konu sahibesi

ameliyattan sonra özbakım becerisi kazanabilecek miymiş?
ajitasyonu için sebep ne diyorlar?
ne kadar sürede hastaneden çıkaracaklar?

Oturdugu ev kendisine mi ait? Oyleyse evi bagislayip bakilmasini saglayabilecegi bir kurum bulabilir misiniz diye dusundum

günde 5-6 kere arayıp ben size gelmek istiyorum diyor. erkek kardeşini biliyor tanıyor, ailesinden tek kişinin o olduğunu biliyor, telefon açabiliyor, bu nasıl alzheimer?

alzheimer ya da alzeheimerda zaten olan demans olabilir (teşhis koyayım demiyorum) ama herşeyden önce kadın beyin kanaması geçirmiş, üzerinden zaman geçmiş büyük ihtimalle beyin etkilendi...

konu sahibesi

Henüz erken dedi doktor bunları icin

Orada sürekli hastabakici gerekiyormuş.gunluk 800 istiyorlar.benim onu karşılamak mümkün değil ki
Allah Allah. Demek ki o hastanede oyle. Tanidigim palyatif serviste kaliyor. Hasta bakici falan tutmadilar. Hastane personeli ve hemsireler ilgileniyor

konu sahibesi

son bir yildir küfür savuruyormus saga sola. basini carpmasindan önce baslamis

Allah yardımcınız olsun
2 kardeş mi babanlar başka kardeşleri yok mu
siz tek çocuk musunuz?
kızınızın olduğu eve getirmemelisiniz ne yapıp edip

Valla önce kendi evladınızı düşünmeniz lazım. Sokakta bırakamam deyip eve getirirseniz olacaklar pek de hayırlı durmuyor yani. Huzur evi olmaz mı?
huzur evlerine sağlıklı olmayan kendine bakacak durumda olmayan ruh hastalığı ya da demansı olan kişileri al mı yor lar.

burada gideceği yer bakımevi
devlet bakımevlerinde korkunç sıralar var.
özele de para lazım. palyatif bakım denilmiş en mantıklı gelen o oldu aslında raporunu çıkartabilirlerse...

son bir yildir küfür savuruyormus saga sola. basini carpmasindan önce baslamis
1 küfürle alzheimer mı olacak? yaşlanınca beyin gidiyor evet ama her beyin hasarı Alzheimer diye bir şart yok.
alzhemier çok daha dallı budaklı bir tablo

1 senede evi yakmamış, yemek yemiş ki ölmemiş, tuvaletini kaçırıyorsa bile yine de biliyor ki iyi kötü gitmiş yapmış yoksa şimdiye çürürdü o kadın, kendini, ailesini unutmamış, fiziksel olarak göçmemiş...yani ne diyim bu Alzheimer'sa herkes böyle Alzheimer olsun..

huzur evlerine sağlıklı olmayan kendine bakacak durumda olmayan ruh hastalığı ya da demansı olan kişileri al mı yor lar.

özele de para lazım. palyatif bakım denilmiş en mantıklı gelen o oldu aslında raporunu çıkartabilirlerse...

1 küfürle alzheimer mı olacak? yaşlanınca beyin gidiyor evet ama her beyin hasarı Alzheimer diye bir şart yok.

1 senede evi yakmamış, yemek yemiş ki ölmemiş, tuvaletini kaçırıyorsa bile yine de biliyor ki iyi kötü gitmiş yapmış yoksa şimdiye çürürdü o kadın, kendini, ailesini unutmamış, fiziksel olarak göçmemiş...yani ne diyim bu Alzheimer'sa herkes böyle Alzheimer olsun..
Bana da alzheimer gibi gelmedi.Sizofren gibiydi.

bilmiyorum bana alzaymir baslangici gibi geldi. Yanlis da olabilirim

Back
X