- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Onlar gibi yuze gulup tatli tatli laf sokamiyorum, nispet yapmiyorum, acimasizca elestirmiyorum.
Birilerini küçük görme yerme değil ki zerafet tam tersi demektir. Ama şu da varki ben hiç hazzetmem erkek gibi konuşan hemcinslerim den. Naber layn diye sohbet e giren hoş öyle erkeklerden de hazzetmem m ama kadın dediğin kibar olur.
Bacağını açarak bir elin dirsegi sandalye tepesinde oturan.
Yani bazen yeni ortama girince bazı kızlar görüyorum anlamıyorum güçlü görünme çabası mı dır nedir. Sürekli bir argo surekli bir atarlı laflar. Bu ne yaaa şimdi demekten alıkoyamıyorum kendimi. Dışarıdan görsen makyajlı iyi giyimli bir kız. Yanına otur iki muhabbet et doblo sahibi esnaf abi gibi.
Tabi siz böyle misiniz bilmem ama zarafet yoksunu olan bir tip te böyle olanlar benim için.
Erkekler ile sohbete gelince abartmamak gerek. Yani sadece erkek yanında oturup onlara kanki olucam diye sohbetlerine her daim ortak olursanız sizi artık karşı cins olarak bile görmezler. İstediğiniz kadar güzel olun kural bu.
Olayların gelişimini bilmiyorum.Ben sinsice yaklasip cici gorunup temkinli temkinli laf sokup uzaklasmiyorum.
Sadece ya ''seni muhatap almiyorum, zaten arkadas degildik'' ya da ''bunu soylemene ne gerek vardi simdi?'' bakisi atiyorum.
Bir arkadasim vardi sohbet etmek istediginde ya da sinav zamani canim, tatlim, bebis diye, sinav sonrasi muhabbet aninda da salak, aptal, lan diye hitap ederdi. Rahatsiz oldugumu hissettirdim, cevap aynen su: Ben sevgilimin yaninda yapmiyorum bi kere! Sen daha kabasin. Sok oluyorum, laf anlatamiyorum, selami kesiyorum. (arkadasliklarimin dogal akis yolagi bu)
21yaşınız kaç
Hahha doblo sahibi esnaf benzetmenize koptumBirilerini küçük görme yerme değil ki zerafet tam tersi demektir. Ama şu da varki ben hiç hazzetmem erkek gibi konuşan hemcinslerim den. Naber layn diye sohbet e giren hoş öyle erkeklerden de hazzetmem m ama kadın dediğin kibar olur.
Bacağını açarak bir elin dirsegi sandalye tepesinde oturan.
Yani bazen yeni ortama girince bazı kızlar görüyorum anlamıyorum güçlü görünme çabası mı dır nedir. Sürekli bir argo surekli bir atarlı laflar. Bu ne yaaa şimdi demekten alıkoyamıyorum kendimi. Dışarıdan görsen makyajlı iyi giyimli bir kız. Yanına otur iki muhabbet et doblo sahibi esnaf abi gibi.
Tabi siz böyle misiniz bilmem ama zarafet yoksunu olan bir tip te böyle olanlar benim için.
Erkekler ile sohbete gelince abartmamak gerek. Yani sadece erkek yanında oturup onlara kanki olucam diye sohbetlerine her daim ortak olursanız sizi artık karşı cins olarak bile görmezler. İstediğiniz kadar güzel olun kural bu.
Olayların gelişimini bilmiyorum.
Fakat "seni muhatap almıyorum, zaten arkadaş değildik" bakışı atan biri için muhtemelen ben de kaba diye düşünürdüm.
Eğer sakin bir şekilde derdinizi anlatırken tepki veriyorlarsa haklısınız. Ama bakışlar fırlatarak pasif agresif tepkiler veriyorsanız kabalık gibi görünür.
Eğer bir-iki kişi diyor deseniz yanlış anlıyorlar derdim ama çevrenizden aldığınız tepkilerin geneli kabalık yönündeyse iğneyi batırmak gerekir.
Bizim grupta çoğu organizasyonu ben yaparım, nereye gidilecek, kimler gelecek, kaçta buluşulacak vs. ve genelde ağırdan alıp karar verememeleri yüzünden stres yaparım. Bir-iki kişi gülerek "ya normalde çok rahatsın ama iş organizasyona geldiğinde kontrol manyağı oluyorsun" dedi, ki bence öyle bir şey yoktu. Sonra bunu yakın arkadaşlarıma sordum öyle miyim diye, "yani rahatsız etmiyor çünkü iş yapıyorsun ama evet öylesin" dediler. Ben kendimi dışarıdan göremem, demek ki gerçekten bir şey yaparken öyle davranıyorum. Sonra daha rahatladım, akışına bıraktım ve şimdi gerçekten farkı görebiliyorum.
Demem o ki evet etrafın lafına göre hareket etmeyin, çok da kaale almayın milleti ama herkesin söylediği şeylerde gerçeklik payı da olabilir.
Bunlar zarafet belirtisi değil ki :)
Zarafet apayrı bir şey.
Yemek yerken kaşığı tutma şeklinden başlar, yürüyüşünden oturup kalkmandan tut, nasıl tebessüm edildiğine kadar varır... Ya her şey buna dahil ve bir kadının gerçek zarafeti, tek başınayken nasıl yemek yediğinden anlaşılır derdi çok kıymetli bir teyzem.
Senin arkadaşlarının yaptığı şey, anladığım kadarıyla kudurukluklarını gizlemek, zarafet değil
Kaba bir insan olabilirsin ne olmuş? Aynı zamanda sahicisin...
Dikkat edeceğin noktalar, "Genel nezaket kuralları" ... Mesela, birini gecenin bir vakti aramayacak kadar nazik olabilirsin değil mi? Arkadaşlarına emrivaki yapmamak, birinin adına düşüncesizce öne atılmamak, konuşmanın nereye varabileceğini tahlil etmek vb. Bunları da yapıyorsundur yani hı? Yapıyorsan da kaba biri de değilsin demektir.
Arkadaşlarına takılma... Onlarınki ayrı bir şey :)
Hahha doblo sahibi esnaf benzetmenize koptum
Oturma biçimi, atar gider dışında son paragrafta benim erkeklerle olan arkadaşlığımı tarif etmişsiniz yalnızErkek arkadaşlığı, kankiliği iyidir.
Adamlar rahat yaBacak bacak ustune atarak ya da sandalyenin iyice ucuna tuneyerek oturmuyorum ama arkadas ortaminda yayiliyorum, evet
Ben de erkeklerin dostluk konusunda daha samimi oldugunu dusunuyorum.
Adamlar rahat ya
Bu sene yılbaşını 4 erkek arkadaşım, bir ben geçirdik. Bir ara baktım mekanda hatun kesiyorum bunlar için
Ya beni yem olarak kullanıyor manyaklar, bir yere gittiğimizde bir kızdan hoşlandılarsa "hadi git muhabbet aç" diyorlar. Verdiğim cevabı buraya yazmayayımBen de begendigi/sevdigi biri varsa once kendim tanisip sonra tanistirmayi oneriyorum bazen.
Yasi gelenlere evlilik temali konusma yapiyorum
anormal bi toplumun içinde normal bi birey olunca göze batmışsın anlaşılan toplum da ki insanlar bazen böyle olbiliyo kendilerine benzemeyeni dışlıyolar
21Kaç yaşındasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?