Ben evlenme konusunu gündemden kaldırıp, benim arkamda durmasını beklemiştim. Ummuştum.. Ama kendimi kandırmışım. Peri masallarında yasamıyormuşuz meğer.Bence net yüzleş. Sen sosyopat falan mısın abicim, evleneceksin yahu bu saçma sapan ilşkiyi ne kadar sürdürmek istiyorsun? diyeceksin.
Bu işin bir sonu yok. Metres olacak halin de yok. Sen bu işi nereye kadar sürdürmeyi düşünüyorsun peki konu sahibesi??
Çayı püskürttümTencere dibin kara senin ki benden kara.
İkinizin de psikolojik sorunları var.
Ayrılın.Herkes kendi tedavisine odaklansın.
Sadece biraz yüreklenmeye ihtiyacım var ya da tavsiyeye.. Numaramamı değiştirsem, konussam mı, tehdit mi etsem hangisini yapmak dogru olur inanın bilmiyorum. Yanlıs bi duruma düsmekten korkuyorum.Farkında mısınız acaba? Bu insan müsvettesi 36 yaşında ailesinin istediği kızla evlenip (bana hiç inandırıcı gelmedi) sizi metresi yapmaya çalışıyor. 22 yaşında genç bir kadınsınız. Bundan kurtulamıyorsanız kimin gelip sizi bu kart zamparadan kurtarmasını bekliyorsunuz ki...
Aklini değiştir canım aklını. Bu kadar zor bişey değil. Ulaşmasını istemiyosan onu engelle bu kadar basit.Sadece biraz yüreklenmeye ihtiyacım var ya da tavsiyeye.. Numaramamı değiştirsem, konussam mı, tehdit mi etsem hangisini yapmak dogru olur inanın bilmiyorum. Yanlıs bi duruma düsmekten korkuyorum.
Böyle bisey benim basıma nasıl gelebilir nasıl geldi şok içindeyim çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?