- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi cimcimelif
Cimcime bu hastane sana yaramadi benden demesi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet böyle insanlar var . Birde benim yasadigim sehirde konustugum herkesin ortak bir sorunu var yoldan gecerken rencide eder gibi bakar kizlar kiyafetinize felan .Nereye gidiyosaniz donesiniz gelir ama alistik artik havasindan suyundanmi bilmem
Cimcime bu hastane sana yaramadi benden demesi![]()
Insanlar delirdi mi? Çekinmiyolar da heee
babasının asansörü ağzına geldiği gibi konusuyor
adam da bi ayrı artis...egolarına meze yapmışlar
Bir de minyon olmayi kafana takma.Aslında onu da yaptımBeni sinir etti amacına ulasmasin istedim
![]()
Yani şimdi söyliycem öyle düşunmeyen biri beni topa tutacak diye korkuyorumNerede yaşıyorsunuz?
kadın kompleksli ve arsızmış. Hiç bi şey yapmamak lazım evet sinir bozucu ancak böylelerinin ne cevap vereceği belli olmaz. Laf yetişmez. Acıyacaksın hallerine içinden.Merhaba arkadaşlar...
Dedem hastanede yatıyor bende onun yanında kalıyordum. Hastane asansorune bindim ve adımımı atar atmaz içerideki kadın yanındaki adama sarıldı. İlkin bir sey demedim ama gordum yani normal bir şey sonuçta sarılabilir bana ne:) Neyse hemen ardından adam kadına ne oldu kıskandın mı dedi. Kadın da ne kıskancam zaten çocuk gibi dedi. Bunları normal sesle konuştular net bir şekilde duyuldu. Hiçbir sey söylemeden asansorden indim. Su çocuk gibi lafına takıldım :) Minyonum ve bebek yuzluyum evet ama cocuk gibi oldugumu dusunmuyorum,sırf orada hakaret etmek icin sarfetti o sozu. Sorun da şu ki... Neden böyle insanlar var? Amaçları ne? Bıktım artık birilerinin bana bu sekilde davranmasından. Bir defasında da sevgilisi bana bakıyormuş diye kız triplere girdi olan moralimi de bozdular. Ne yapmam lazım böyle durumlarda?
Bir de minyon olmayi kafana takma.
Bende anneannem hastahanede yatarken yanina gitmistim. Anneannemin yaninda yatan teyze aaa torunun mu kacinci sinifsin demisti , bende son sinifim teyze dedim orta son mu massssallllahhh demistii. Bende guldum yok universite teyzem ver elini opuyum sen ne pammuksun demistim
![]()
Bunun gibi şeyler benim de başıma gelmişti zamanında.Sizin konunuzu okurken hatırladım bir ikisi benim de sinirimi bozdu da unutuluyor yahu özgüvensizler ve sevgili yapınca havaya giren kadınlar çooookkkk.....
kadın kompleksli ve arsızmış. Hiç bi şey yapmamak lazım evet sinir bozucu ancak böylelerinin ne cevap vereceği belli olmaz. Laf yetişmez. Acıyacaksın hallerine içinden.
Ayy bu seviyesiz hareketler bir hastanenin asansöründe bir kaç saniyede gerçekleşmiş sanırım. Sen üstüne niye alındın ki. Toto'nu dön ilk baştan itibaren..
Kameraya el sallasaydın. Utanırlardı belkiBaşka kimse yoktu ve kadın bana ters ters bakarak sarıldı yanındaki adama. Arkamı döndüm ama sinir oldum