Zaten kıskanctım iyice paranoyok oldum...

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Merhaba guzel hanimlar..
Dun esimin ailesi geldi benimki onlarin yaninda melek olur ailesi bizi mutlu zannetsin koti oldugumuzu gormesin diye. Genel olarakta mutluyuz benim kiskancligim haric..Neyse geleyim meseleye yine burda hikayeleri okuyunca (Allah yardimcilari olsun imtihanlari cok agir)
bende esimin telefon internet gecmisini karistirayim dedim.Ama herzamanki gibi birsey bulamadim ailesi burda odada kvga etsekte cok kus duramaz diye gece oldu odaya gectik bu senin gecmisin dedi..
Ne diyosun sen ya nerde hani goster dedi, esimin telden tek tek silinmiyor hepsini silmek lazim..
silmissin silinenleri buldum dedim numara yaptim ama cok ciddiydim..
goster diyimce teli aldim bulamadim ama gordum dedim
Ara musteri hizmetlerini tum dokumleri isteyim dedi..
Ben oyle birsey yapacak kadar adimiyim yeter artik dedi..
Sonra arkasini dondu
Birgun bu iliski biletecek senin guvensizliginden dedi..paranoyak oldum...
Cok uzgunum ne yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmi??

eşinizin aklına zorla aldatma fikrini sokuyorsunuz sanki ..zaten birşeyler yapmış olsaydı ortaya çıkar erkekler çok zeki yaratıklar değiller hemen kendilerini ele veriyorlar

Arkdaşım bir şey bulsan rahatlayacaksın sanki. Hadi içinde bir şüphe falan olur da araştırır durursun. Bir şey bulamadım diye abartmaz ki insan. Olmayan bir şeyi var gibi göstermeye kalkarsanız sizin yalancı olduğunuz düşünür. Eşiniz bir şey yapmamışsa, yapmadığını adı gibi biliyorsa, siz gördüm diye yalan söylüyorsanız, yalan söylediğiniz onun gözünde kabak gibi ortadadır bu da size olan saygısını bitirir. Üzgünüm şahsen benim göyle bir insana saygım olmaz. Bu derece oyunlara başvurmuş bir insana hayat arkadaşım demek istemem. Yapmayın etmeyin. Erkekler genellikle bir sınırları vardır onu aşarsanız kestirip atarlar. Evliliğinizi bitirmek için bu kadar çaba göstermeyin.

Ne manasız bir hareket..
Çocuk musunuz?

Adamlar terkedip gittiklerinde onlardan suçlusu olmuyor ondan sonra.

Psikolojik destek alın.

umarım eşiniz aynısını yapar size yani denemek amaçlıda olsa iftira atar o zaman anlarsınız nasıl sabrını zorladığınızı

Burda okuduğunuz seylerle neden esinizi sınama geregi duydunuz.Yanlıs bir hareket olmuş.özür dilemeyi deneyin.

Böyle yapmaya devam edin. Gerçekten çok takdir ettim sizi.

Hepiniz haklisiniz cok cocukca bi davranis cok sacma..
Pskolojik yardim almayi dusunuyorum..
Ama Kendime engel olmayorum..Hastalik gibi

Canım sanırım çalışmıyorsun. Eğer kendine bir uğraş bir hobi de edinmediysen eşine sarman zaten söz konusu. Bence boş vakitlerini doldur. Kendine bir hobi edin. Akşama kadar kafanı oyalayacak bir şeyler bul. Yoksa kurar kurar durursun.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama çok saçma davranmışsınız ,özür dileyin ve durduk yerde bu tür şüphelerin evliliğinizi bozmasına izin vermeyin .

canım benim seni çok iyi anlıyorum eşinin mesleğide bunda etkili tabiki... ama bu kadar kıskandığını ona gösterip yalanlar söyleme çünkü gerçekten ilişkin çok yıpranır ki eşin bile söylemiş biterse bundan biter diyee.. psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum

Cok sacma davranis bunlar ..

Zorla aldatilmak istiyosun , Merak etme yakinda basaracaksin
Ve aldatilicaksin , ozaman rahatlarsin herhalde ...

Zorla birseyler bulmaya calisiyosun ..
Esinide sen zorluyosun ...

valla dua et çok sabırlı bir eşin var.. ben olsam "aa onu silmeyi unutmuşum, gelecek sefere daha dikkatli olurum" derdim.. sorununuzu kabul etmeniz ne yazık ki tedavi olduğunuz anlamına gelmiyor.. kendinize telkin edin, eşinizin telefonunu karıştırmayı da bırakın..

Cok sacma davranis bunlar ..

Zorla aldatilmak istiyosun , Merak etme yakinda basaracaksin
Ve aldatilicaksin , ozaman rahatlarsin herhalde ...

Zorla birseyler bulmaya calisiyosun ..
Esinide sen zorluyosun ...

Sizinle bi sorunumu paylastim tamam elestirelere acigim ama anlamak ve tavsiye vermek yerine ignelemek neden?
Tedavi alin diyorsunuz tedaviyi hasta tamam ve bunu kabul ediyorum..
Tamam hastayim hastaya boyle yaklasmak dogrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…