Zaten kıskanctım iyice paranoyok oldum...

Telefonların onun kişisel karıştırılabilecek eşyalarından uzak durun bence biraz tutmaya çalışın kendinizi.Zaman gerçekten çok kötü aldatmalar hat safhada sizde haklısınız ama bu biraz da dediğiniz gibi paranoyaklık olmaya başlamış.Eşinizi de boğmayın ve kendiniz de böyle yaparak çok yıpranıyorsunuz.

Tesekkur ederim demetcim insallah alacagim

Erkek olunca gocunmıcak gibi düşünüyorsunuz kafanızda ben de o hataya düştüm ama onlar da alınıyorlar bu yaptığınıza benzer şeyleri ben de yaptım eşimi hüngür hüngür ağlatana kadar sonuç çok pişmanım bi daha ne telefonuna dokundum ne cebine baktım ne çekmecesine ha bir şey de yakalayamadım saçma sapana çocuk gibi davrandığımla kaldım...

Valla ben esınızı takdır ettım aılesı gelınce melekoluyomus
Mutlu zanndtsınler dıye ve genel olarakta mutluymussunuz
Cok erkek gördüm benımkı dahıl aılesının,özellıklede
Annesının yanında böbürlenıp karısına kızanı.
Benımkı mesela şakaya vurur ama anasının ekmegıne
Yağ sürer otomatıkman. Yanı cok anlayıslı esınız varmış
Bu kadar gıtmeyın üstüne. Güvenmeyı deneyın

bu kiskanclik nasil basladi ?

Esiniz guveninizi yikacak birsey mi yapti ?

Pek bisi yaptigni soyleyemem..
ne nisanliyken nede evliyken birseyino gormedim..
İlk tanistigmzda bir kac kizla konsmtu bir iki haftalik tanisiyoduk.. cok yeniydi onunmu etkisi var yoksa cevremdeki erkeklerin hepsi esini aldatiyor ondanmi bilemem...

Aman masallah
oyledir ama beni dusundugu icin degil kendi annesi uzulmesin diye yapiyor..

Evet ya! Yalan söylemenin yani sira birde aldatmaktan suçluyor! Zaten bu çok agir bir suçlama ve üstelik yalan! Vallahi esim beni böyle bir sekilde suçlasaydi çok agrima giderdi, çok kirilirdim. Hata boguldumdan dolayi bir kaç gün annemlerde bile geçirirdim. Böyle seyleri yapmak ile gerçekten evlilige ciddi bir darbe veriliyor. Evlilik çoçuk oyuncagi degildir. Flört zamani degilki insan karsindakini test etsin. Ki böyle bir test te çok saçma, flört zamani olsa bile.

olecekle olacaga care yok demisler. Ama bu gidisle adam yapmiyacaksa bile senin yuzunden zorla yapicak.

Valla bilmiyorum, esin umarim oyle bir sey yapmaz ve umarim sen olmamis seyleri sorun edip durmazsin.

Arkadaşım bir kendine gel yahu.
Bu ne böyle bu senin geçmişin falan.

Çok fazla abartmışsın.
Baktın bir şey bulamadın bari söyleme.
Eşin ne dese haklı.

Özür dilemelisin eşinden...

Aman masallah
oyledir ama beni dusundugu icin degil kendi annesi uzulmesin diye yapiyor..

Buda ıyı bısey ama, oğluyla esını mutlu görmek ısteyen
Bır kaynananız var gıbı. Benım kaynana mesela hep oğlunun
Lafı gecsın karısının üstünde karısı hızmet edıp hoş tutsun
Her anlamda ama okarısını hıc takması ıstıyo oyuzden
Ogullarıda onun yanındayken ayrı bır güven gelıyo onlara

saçmalamanın da sınırı var arkadaşım ya Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokuyorsun birde ailesi sizdeymiş iyi adam sabrediyor size

Canım, herkes sevdiğini kıskanır ama sen birazcık abartmışsın bence.Kendine güven, eşine güven.Sevdiğini de böyle oyunlar yaparak üzme derim ben.

Çok abartmışsın kesinlikle.
Ortada bişey yokken bile paronoyak olabiliyorsan
bence bi düşünmen lazım.
tama eşlerinize naz yapın,şımarın filan da bu kadar da
abartmayın bence.
herkesin bir tahammül sınırı vardır ve eşin de an gelir patlar.
zorla ve zorla evliliğini tehlikeye atmak niye.
anlamıyorum gerçekten

Naptın sen böyle,resmen aklına aldatma eylemini vidalıyorsun eşinin.Sürekli alt beynine beni aldatabilirsin,senin beni aldatma ihtimalin var cümlesini yerleştiriyorsun.Bak,bu çok tehlikeli bir şey..
İkincisi ve bence daha da kötüsü yalan söylüyorsun.Kendince zarf atıyorsun.
Böyle yaptıkça eşinde kendini bişi sanmaya başlıyacak yakınca.Bende ne varda bu kadar kıskanılıyorum diye..Ben neymişim yavvv modundan hemen çıkar adamı dahada geç olmadan.Üzülen sen olursun sonunda.Daha bir kaç aylık evlilikte yaşanacak şeyler mi bunlar.Kendine güvenin bu kadar mı az?Neden eşinin gözünde ki değerini pul etme gayreti içindesin.Bu soruları önemse ve kendin başa çıkamıyorsan bence dr git..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…