- Konu Sahibi Dilara55333
-
canım benim seni çok iyi anlıyorum eşinin mesleğide bunda etkili tabiki... ama bu kadar kıskandığını ona gösterip yalanlar söyleme çünkü gerçekten ilişkin çok yıpranır ki eşin bile söylemiş biterse bundan biter diyee.. psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum
pardon ama kaç yaşındasınız?? :26:
bu kiskanclik nasil basladi ?
Esiniz guveninizi yikacak birsey mi yapti ?
Valla ben esınızı takdır ettım aılesı gelınce melekoluyomus
Mutlu zanndtsınler dıye ve genel olarakta mutluymussunuz
Cok erkek gördüm benımkı dahıl aılesının,özellıklede
Annesının yanında böbürlenıp karısına kızanı.
Benımkı mesela şakaya vurur ama anasının ekmegıne
Yağ sürer otomatıkman. Yanı cok anlayıslı esınız varmış
Bu kadar gıtmeyın üstüne. Güvenmeyı deneyın
Arkdaşım bir şey bulsan rahatlayacaksın sanki. Hadi içinde bir şüphe falan olur da araştırır durursun. Bir şey bulamadım diye abartmaz ki insan. Olmayan bir şeyi var gibi göstermeye kalkarsanız sizin yalancı olduğunuz düşünür. Eşiniz bir şey yapmamışsa, yapmadığını adı gibi biliyorsa, siz gördüm diye yalan söylüyorsanız, yalan söylediğiniz onun gözünde kabak gibi ortadadır bu da size olan saygısını bitirir. Üzgünüm şahsen benim göyle bir insana saygım olmaz. Bu derece oyunlara başvurmuş bir insana hayat arkadaşım demek istemem. Yapmayın etmeyin. Erkekler genellikle bir sınırları vardır onu aşarsanız kestirip atarlar. Evliliğinizi bitirmek için bu kadar çaba göstermeyin.
Pek bisi yaptigni soyleyemem..
ne nisanliyken nede evliyken birseyino gormedim..
İlk tanistigmzda bir kac kizla konsmtu bir iki haftalik tanisiyoduk.. cok yeniydi onunmu etkisi var yoksa cevremdeki erkeklerin hepsi esini aldatiyor ondanmi bilemem...
Aman masallah
oyledir ama beni dusundugu icin degil kendi annesi uzulmesin diye yapiyor..
Merhaba guzel hanimlar..
Dun esimin ailesi geldi benimki onlarin yaninda melek olur ailesi bizi mutlu zannetsin koti oldugumuzu gormesin diye. Genel olarakta mutluyuz benim kiskancligim haric..Neyse geleyim meseleye yine burda hikayeleri okuyunca (Allah yardimcilari olsun imtihanlari cok agir)
bende esimin telefon internet gecmisini karistirayim dedim.Ama herzamanki gibi birsey bulamadim ailesi burda odada kvga etsekte cok kus duramaz diye gece oldu odaya gectik bu senin gecmisin dedi..
Ne diyosun sen ya nerde hani goster dedi, esimin telden tek tek silinmiyor hepsini silmek lazim..
silmissin silinenleri buldum dedim numara yaptim ama cok ciddiydim..
goster diyimce teli aldim bulamadim ama gordum dedim
Ara musteri hizmetlerini tum dokumleri isteyim dedi..
Ben oyle birsey yapacak kadar adimiyim yeter artik dedi..
Sonra arkasini dondu
Birgun bu iliski biletecek senin guvensizliginden dedi..paranoyak oldum...
Cok uzgunum ne yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmi??
Zorla kendinizi aldattırmaya mı çalışıyorsunuz? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?