• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten tipim degilsin ?!

hahah,
bana geçen gün biri msn'de öyle yaptı
soru sordu ısrar etti, çıkalım çok istiyorum görüşelim sevgilim ol dedi, hayır olmaz ama işte iyi birisin dedim,
sonra neler neler dedi ben istemiyorum seni tamam buraya kadarmış lütfen daha ısrar etme diyor?
dedim sen mi istemiyorsun kendine gel ben söyledim istemediğimi, yok tamam istenmiyorsun kusura bakma diyor -tatlicadiarzu- sonra dedim kendine gel istemiyorum dedim ama çıldırdın sen iki dakikada kendine gel bana uygun değilsin dedim.

iğrenç bu erkekler.

buda süpermis:lepi:

ya aslında erkeklerin işi de zor. reddedilmeyi göze alıp kıza geliyor ve açılıyor. ama senin durumunda olduğu gibi reddediliyor veya tersleniyor.. Kendini küçük düşmüş, utanmış hissedebilir ister istemez. Bu durumda da zaten olmazdı, ben de çok aşık değildim zaten, tipim değilsin anlaşamazdık gibi savunma mekanizmaları geliştiriyorlar. bence normal bu..

tam bi geriezakılı yaa.. önce gidiyo teklif ediyor reddedilme acısıyla zaten tipim değilsin diyoo.. hay ben senin :)))

ya ben anlamadım şimdi...
adama yok olmaz demişsiniz ne demesini bekliyordunuz...
bende seninle ilgilenmeye başladım gibi bir laf edip ne yapacağını görseydiniz...

hahah,
bana geçen gün biri msn'de öyle yaptı
soru sordu ısrar etti, çıkalım çok istiyorum görüşelim sevgilim ol dedi, hayır olmaz ama işte iyi birisin dedim,
sonra neler neler dedi ben istemiyorum seni tamam buraya kadarmış lütfen daha ısrar etme diyor?
dedim sen mi istemiyorsun kendine gel ben söyledim istemediğimi, yok tamam istenmiyorsun kusura bakma diyor -tatlicadiarzu- sonra dedim kendine gel istemiyorum dedim ama çıldırdın sen iki dakikada kendine gel bana uygun değilsin dedim.

iğrenç bu erkekler.

embesil bi tip :D:D nolur iste deseydin bak istemessen senle bida konusmucam nolur :D:D gerzekk :lepi:

ya şimdiki moda bumudur nedir? soruş şekilleri farklııı , sordukları yerler (msn ,face) farklııı , ısrar edişleri farklıııı, ısrarla aldıkları red cevabının ardından söyledikleri helee...' peki sen bilirsin..ama olsaydı hoş olurdu yanii-tatlicadiarzu- ' ne bu yaaaa:oklava: çok sinirleniyorum ben böylelerine..sanki karşısındaki basit bi insanmış da ona bu şekilde teklif etmeyi münasip görmüşler gibi :oklava: tööbe töbee.. iğrenç şeyler...kötükedihüso

Tuba Almanmiydi yoksa?Du bist sowieso nicht mein Typ mü dedi:)))))

Yok Kiz türktü, türkce konustuk en basta, sonra ben israr etmesene istemiyorum dedim, dann der so, bana uyar du bist sowieso nicht mein typ, ey ich war unter schock als er mir das gesagt hat, weisst du zuerst sagt der zu mir, ja komm lass uns zusammen sein, macht mir druck und so, als ich nein gesagt hab, kommt er mit so einem blöden satz wie du bist sowieso nicht mein typ, idiot ey....

Bu erkekler neden böyle anlamiyorum, kendilerini kücük düsürmemek icin sekilden sekile giriyorlar...
Dün ilginc bir konusma yasadim....
Benden hoslanan biri geldi bana acildi ve konusma aynen söyle gelisti...

O: Benimle bir beraberlige ne dersin, senden hoslaniyorum.
Ben: Yok hayir, bugünlerde bir beraberlige ayiracak vaktim yok maalesef.
O: En azindan deneye biliriz. Yoksa bir erkek arkadasin mi var ?
Ben: Israr etme istemiyorum.
O: Iyi tamam. Bana uyar.
Ben: Nasil uyar ? Anlamadim ?!
O: Bana uyar yani, zaten tipim degilsin. :1shok:
Ben: Olabilir.
O: Ama arkadasligin iyi.
Ben: Sagol.

Neden böyle bu erkekler, verdigimiz cevaplar islerine gelmeyince, neden hemen üste cikmaya calisirlar, bi kerede yenilgiyi kabul etsinler... :emir_bebek::oklava:

vallahi ben bazı kişileri anlamıyorum ve bunu sadece ben mi görüyorum anlamadım. Sen ona olmaz dediğinde gruru incinmiş ve o an öyle konuşmuş ne yani. Kaldıki sende istemiyorsan "tip değilsin "demesi neden önemli olsun ki , madem hoşlanmıyorsun sorun ne yani . Kaldıki çirkinsin , yaramazsın vs gibi kötü bişeyde dememiş.
Dediğim gibi bazı arkadaşlar reddetmiş olsalarda erkeklerin peşlerinden koşturmasını istiyor.

çeşit çeşit insan var ya gerizekalı nolcakk
tipin değilse ne die beraberlik istiyorsun :1no2:

:roflol:
Buna benzer bi konuşma liseye giderken benim başıma gelmişti:))
Saf çocuk bi kaç arkadaşını da toplamış geldi yanımıza bizde kızlarla oturuyoruz. Senden hoşlanıyorum ve birlikte güzel bi çift olabiliriz demişti:)
Bende kabul etmeyince tam olarak anlayamadığım bi kaç cümle kurdu ardından da zaten tipim değilsin demişti:) Bende ona gözlerinde sorun var herhalde mışımın dibine gelincemi tipin olmadığını anladın hadi kaybol şimdi demiştim. Çocuk kendi arkadaşlarının ona gülmesine mi yansın yoksa benim arkadaşlarımın ona gülmesine mi yansın.. densiz işte...
Ya bunlar böyle işte kabul etsen senden iyisi olmaz kabul etmeyince tipim değilsin oluyor:)

vallahi ben bazı kişileri anlamıyorum ve bunu sadece ben mi görüyorum anlamadım. Sen ona olmaz dediğinde gruru incinmiş ve o an öyle konuşmuş ne yani. Kaldıki sende istemiyorsan "tip değilsin "demesi neden önemli olsun ki , madem hoşlanmıyorsun sorun ne yani . Kaldıki çirkinsin , yaramazsın vs gibi kötü bişeyde dememiş.
Dediğim gibi bazı arkadaşlar reddetmiş olsalarda erkeklerin peşlerinden koşturmasını istiyor.

laf söyledi balkabağı diyecem şimdi...
adam hem teklif edip hem de tipim değilsin diyor, ahali de bunun çelişkisine gülüyor. burnuma androjen kokusu geliyo gene bu forumda.

bu arada konu komik ama ben olsam tuba senin yerinde çıldırır ve bi cevap veremezdim sanırım..

ah garibim ahhhh..:dance:
büyüyecekler daha :roflol: ve karizma nasıl çizilir büyürken daha da bir öğrenecekler...:smiley-cool:

ay cok komik bu cocuk..cocugum sen ne istedigini önce bi ögren sonra gel deseydin
ondan sonra hadi yallah kaydirigubbakcemile3
aman umursama bence, erkeklerin beyinleri gec gelisiyor..

:roflol: bu saatte güldüm yaa diyaloga bak
reddeilince hayır hayatta bırakmam ya benimsin ya toprağın gibi arabesk laflar da edebilirdi
kötünün iyisi yine sositososito

Back
X