- Konu Sahibi xXxTubaxXx
kedi ulasamadıqı ciğere pis dermiş arkadaslaaaaaarrrrdelikafaduldenalkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah,
bana geçen gün biri msn'de öyle yaptı
soru sordu ısrar etti, çıkalım çok istiyorum görüşelim sevgilim ol dedi, hayır olmaz ama işte iyi birisin dedim,
sonra neler neler dedi ben istemiyorum seni tamam buraya kadarmış lütfen daha ısrar etme diyor?
dedim sen mi istemiyorsun kendine gel ben söyledim istemediğimi, yok tamam istenmiyorsun kusura bakma diyor -tatlicadiarzu- sonra dedim kendine gel istemiyorum dedim ama çıldırdın sen iki dakikada kendine gel bana uygun değilsin dedim.
iğrenç bu erkekler.
hahah,
bana geçen gün biri msn'de öyle yaptı
soru sordu ısrar etti, çıkalım çok istiyorum görüşelim sevgilim ol dedi, hayır olmaz ama işte iyi birisin dedim,
sonra neler neler dedi ben istemiyorum seni tamam buraya kadarmış lütfen daha ısrar etme diyor?
dedim sen mi istemiyorsun kendine gel ben söyledim istemediğimi, yok tamam istenmiyorsun kusura bakma diyor -tatlicadiarzu- sonra dedim kendine gel istemiyorum dedim ama çıldırdın sen iki dakikada kendine gel bana uygun değilsin dedim.
iğrenç bu erkekler.
Tuba Almanmiydi yoksa?Du bist sowieso nicht mein Typ mü dedi:)))))
Bu erkekler neden böyle anlamiyorum, kendilerini kücük düsürmemek icin sekilden sekile giriyorlar...
Dün ilginc bir konusma yasadim....
Benden hoslanan biri geldi bana acildi ve konusma aynen söyle gelisti...
O: Benimle bir beraberlige ne dersin, senden hoslaniyorum.
Ben: Yok hayir, bugünlerde bir beraberlige ayiracak vaktim yok maalesef.
O: En azindan deneye biliriz. Yoksa bir erkek arkadasin mi var ?
Ben: Israr etme istemiyorum.
O: Iyi tamam. Bana uyar.
Ben: Nasil uyar ? Anlamadim ?!
O: Bana uyar yani, zaten tipim degilsin. :1shok:
Ben: Olabilir.
O: Ama arkadasligin iyi.
Ben: Sagol.
Neden böyle bu erkekler, verdigimiz cevaplar islerine gelmeyince, neden hemen üste cikmaya calisirlar, bi kerede yenilgiyi kabul etsinler...klava:
vallahi ben bazı kişileri anlamıyorum ve bunu sadece ben mi görüyorum anlamadım. Sen ona olmaz dediğinde gruru incinmiş ve o an öyle konuşmuş ne yani. Kaldıki sende istemiyorsan "tip değilsin "demesi neden önemli olsun ki , madem hoşlanmıyorsun sorun ne yani . Kaldıki çirkinsin , yaramazsın vs gibi kötü bişeyde dememiş.
Dediğim gibi bazı arkadaşlar reddetmiş olsalarda erkeklerin peşlerinden koşturmasını istiyor.