• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten yollu idi 13. Yaşında

Hiç şaşırmadım
Bundan yıllar önce Mardin de 28 kişinin tecavüz ettiği 12 yaşındaki kıza, bağırmamışsa rızası vardır dendi mahkemede, o zaman kimin sesi çıktı ? Teker teker beraat ettiler hatırlayan var mı? Evlatları korumaktan başka çare yok

Ben çok net hatırlıyorum o olayı ve sanırım o kız hukuk okudu.

Abla farkında mısın bilmiyorum ama artık o kadar sıradan geliyor ki.
Alışıyoruz sanki.
Yuhluyoruz, lanetler ediyoruz, beddua ediyoruz, belki linç ediyoruz. Ama alışıyoruz.
Haberler o kadar sık olmaya başladı ki. En acısı da alışmamız. Alışmamalıyız. Bu ülkenin böyle olmamalı ya, bu pis zihniyetlere caydırıcı cezalar gelmeli.

Önceden bir oliviya vardı burada yurt dışındaydı,yokse senmisin diye sorayım önce..

Artık ülke olarak o kadar kötü şeyleri yaşıyoruz ki herşeye kızıp lanet etmekten bir hal oluyoruz.
Bir kaç gün sonra tam bitti bazı şeyler derken bunun gibi adice olayları yine okuyoruz.
Bir kere o cezaların caydırıcı olması lazım ki,bu şerefsizlerin o ceza karşılığı olarak aklının bir köşesine bile gelmemesi lazım.
Çok şeyvar aslında da işte yazamıyorsun burada maalesef.

Hiç şaşırmadım
Bundan yıllar önce Mardin de 28 kişinin tecavüz ettiği 12 yaşındaki kıza, bağırmamışsa rızası vardır dendi mahkemede, o zaman kimin sesi çıktı ? Teker teker beraat ettiler hatırlayan var mı? Evlatları korumaktan başka çare yok

Evlatları değil dışarıdan babadan, abiden,kuzenden de korumalıyız.
Tehlikenin, sapık zihniyetin nereden geleceği bilinmiyor.
Çocuk istismarı hakkında Feyza Altun'un içler acısı bir yazısı vardı.
Baba, abi, amca.. Sonunda kız babadan hamile kalmıştı.

Hiç şaşırmadım

Keşke kimlikleri ifşa olsa . Sırf böyle bir site olsa . Bizim kizlarimizin fotosunu çekip orda burda paylaşabiliyor herkes ama böyle bir site olsa eminim vatan haini ilan edilir iz ....net

Ben çok net hatırlıyorum o olayı ve sanırım o kız hukuk okudu.

Evet hukuk okudu ve mezun oldu ama yaralarının iyileştiğine, ruhunun şifa bulduğuna ve sağlıklı bir yuva kurabileceğine asla inanmıyorum, yavrucak oturabilsin diye 4 ameliyat yapılmış , yuh olsun hala öfkeliyim yıllar geçti ama elden ne geliyor hiç ? Bu ülkede diyanet işleri başkanı 9 yaşında çocuk evlenebilir dedi ya aklımı kaçırıcam

Önceden bir oliviya vardı burada yurt dışındaydı,yokse senmisin diye sorayım önce..

Artık ülke olarak o kadar kötü şeyleri yaşıyoruz ki herşeye kızıp lanet etmekten bir hal oluyoruz.
Bir kaç gün sonra tam bitti bazı şeyler derken bunun gibi adice olayları yine okuyoruz.
Bir kere o cezaların caydırıcı olması lazım ki,bu şerefsizlerin o ceza karşılığı olarak aklının bir köşesine bile gelmemesi lazım.
Çok şeyvar aslında da işte yazamıyorsun burada maalesef.
Hayır o değilim ama eski bir üyeyim. Siteden uzaklaşmıştım yeniden döndüm, muhabbetimiz vardı yani o yüzden abla dedim. :)
O kadar haklısın ki, daha kötüsü asla olmaz diyoruz insanlar bu kadar adileşemez diyoruz çok geçmeden daha kötüsü ortaya çıkıyor.
Adamlar korkmuyor ya da gözü mü dönüyor bilmiyorum ama o gözünün döndüğü durumda dahi aklına o caydırıcı cezaların gelmesi, pisliğin orada bir durması lazım ama işte..

Bu adam cezaevine gönderildi.
Uzman çavuş serbest bırakıldı diye biliyorum.
20 gün alıkoyduğu iddia edilen küçük kız ise yoğunbakımda.

Oarnın kanunları belli zaten.

Hiç şaşırmadım

Hatırlıyorum bu olayı.

Evlatları değil dışarıdan babadan, abiden,kuzenden de korumalıyız.
Tehlikenin, sapık zihniyetin nereden geleceği bilinmiyor.
Çocuk istismarı hakkında Feyza Altun'un içler acısı bir yazısı vardı.
Baba, abi, amca.. Sonunda kız babadan hamile kalmıştı.

Kardeşini Doğurmak diye bir kitap var, aklını oynatır insan neler neler var...

Allah'ın belaları kimlere emanet bu ülke . Artık erkek çocuğu olanlara ezik yetiştirin korkak birar varlık olsunlar demek geliyor . Zira kendi kızları yasamadikca ki yasada ciddiye alacaklarını sanmıyorum çoğunun velihatlari için herşeye göz yumanlarla dolu ...
Oğlum aç pipini..
Kapat kızım bacaklarını..
Erkek evlat erkektir, soyun devamıdır..
Kız nasılsa gidecek, emanettir..
Zihniyetine son vermemiz gerekiyor, başka türlü asssla aşılamayacak.
Tabi bir yerde kadınları da eğitmek lazım.
Kızları söylediğinde "hayır o öyle birşey yapmaz" dememeliler, gerekirse babasından abisinden dahi korumalılar kız evlatlarını.

Ben bir kariyer sitesinde takılıyorum
Orada sadece adım yazıyor defne diyor soyad yas cinsiyet hiçbir şey yok
Profil fotosu da yok
Ve kariyer sitesi yani bildiğiniz sınavlarla ilgili paylaşım yeri
Orada bana ne Mesajlar geliyor bir bilseniz
Tanımıyoruz bu insanları ama varlar yani toplumda biz bu kişilerle yasıyoruz
Aynı toplu taşımayı kullanıyoruz aynı marketten alışveriş yapıyoruz gün içinde selam veriyoruz bekli de bu kadar sapık ile yasamak korkutuyor beni
Benim fotoğrafım olmayan bir iş sitesine ne mesajlar geldi bir görseniz, daha gecenlerde çok güzel bir kız arkadaşıma DM den müstehcen bir erkek fotosu attıp engelledler kızı. Ben artık gerçekten korkuyorum bu ois zihniyetten.

Hayır o değilim ama eski bir üyeyim. Siteden uzaklaşmıştım yeniden döndüm, muhabbetimiz vardı yani o yüzden abla dedim. :)
O kadar haklısın ki, daha kötüsü asla olmaz diyoruz insanlar bu kadar adileşemez diyoruz çok geçmeden daha kötüsü ortaya çıkıyor.
Adamlar korkmuyor ya da gözü mü dönüyor bilmiyorum ama o gözünün döndüğü durumda dahi aklına o caydırıcı cezaların gelmesi, pisliğin orada bir durması lazım ama işte..

Acaba omu diye yzmıştım,bazen bende hatırlyamıyorum bide nickler filan değişiyorya.

Şu bir gerçek artık,bu tip olaylara verilen yada iyi hal indirim alanları biliyoruz.
Formülü çok basit onlara göre,takım elbise giyip kravat takmak.

Bazen kızıyorum şu hırvatlara neden kravatı icat ettiler diye..

Keşke kimlikleri ifşa olsa . Sırf böyle bir site olsa . Bizim kizlarimizin fotosunu çekip orda burda paylaşabiliyor herkes ama böyle bir site olsa eminim vatan haini ilan edilir iz ....net

Kimliklerini umursamıyorum, bunlar bu ülkede bizim kadınlarımızın doğurup büyüttüğü, sırtını sıvazladığı adamlar, bu kadar olay oldu hiç bir tecavüzcünün ya da katilin, eşinin ya da annesinin çıkıp suratına tükürdüğünü görmedim, bir de pişkin pişkin iftira attılar diye ortalarda geziyorlar

Acaba omu diye yzmıştım,bazen bende hatırlyamıyorum bide nickler filan değişiyorya.

Şu bir gerçek artık,bu tip olaylara verilen yada iyi hal indirim alanları biliyoruz.
Formülü çok basit onlara göre,takım elbise giyip kravat takmak.

Bazen kızıyorum şu hırvatlara neden kravatı icat ettiler diye..
Kravat..
Bağırmadıysa kesin rızası var..
Bunlar ceza indirimi olmamalı ya. Daha caydırıcı daha iyi cezalar olması lazım.

Oğlum aç pipini..
Kapat kızım bacaklarını..
Erkek evlat erkektir, soyun devamıdır..
Kız nasılsa gidecek, emanettir..
Zihniyetine son vermemiz gerekiyor, başka türlü asssla aşılamayacak.
Tabi bir yerde kadınları da eğitmek lazım.
Kızları söylediğinde "hayır o öyle birşey yapmaz" dememeliler, gerekirse babasından abisinden dahi korumalılar kız evlatlarını.

Geçen gün bu konuyu kaonuştuk hatta burada,o eski kadınalr varya hep derler aç pipini oğlum teyzeler amcalar görsün derler.

Önce kadınlarımız eğitilecek ki,ileriki zamanda sağlıklı bireyler yetişebilsin..

Böylelerini meydana çıkarıcan halkı toplucan salçan arasına koparsınlarda ellerine versinler.. bakalım bi daha yapıyorlar mı aşağılık namus yoksunu yaratıklar

Back
X