Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi zatürre aşısı yaptıran varmı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

baransel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
28
0
86
Ankara
merhabalar, oğlum 4 yaşında.çok sık orta kulak iltihabı yaşıyoruz.doktorumuz pnömokok aşısını önerdi.yaptıranlar varsa bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler..

aşı 2 dozda yapılıyor doktor bize aşı olduğu zaman ateşli hallerde birkaç gün antibiyotiksiz takip edebileceğini söylemişti koruyu demekki

merhaba mercimek..teşekkür ederim cevabın için.dün götürdüm dr.a oğlumu.çok sık orta kulak iltihabı oluyorsa engeller dedi bu aşı için.sizdede böyle bir sorun mu vardı yaptırdınız acaba.şimdi biraz gribi var geçince yaptırıcaz aşıyı.ben nette araştırdım 2 yaşından sonra yapılır diyo ama önce de yapılıyormuş demekki...saol paylaştığın için.

merhabalar, oğlum 4 yaşında.çok sık orta kulak iltihabı yaşıyoruz.doktorumuz pnömokok aşısını önerdi.yaptıranlar varsa bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler..

canım benim oğlumda bi rahatsızlık yok ama ama dr muz tüm aşıları tam bunuda yapalım dedi ayın 20 sinde yapacaz allah nasip ederse

insanın canından can gidiyo hasta olduklarında hepimizin çocukları sağlıkla büyüsün saol masal perisi...

canım kardeşimin doktoru tavsiye etmiş küçük bebeklerde 3 doz 2 yaşından buyk cocuklarada tek doz
ama cok pahalı 1 dozu 129ytl

merhaba tatar kızı biraz eskişehirlilik varmı acaba sizde.tatar akrabalarımız varda ordan..evet aşıya gelince bugün konuştuğum sağlık ocağındaki doktor da yaptımayın diyo.zaten devlette çalışan doktorlar nedense bu özel aşılara karşı.şuan antibiyotiğe devam ediyoruz mikrobu bir atlatalım ondan sonra artık karar vericez.teşekkür ederim.

canım dogma buyume istan bulluyum annem babam tatar
tam tatarız canım

selam aslında bu aşı yurtdışında zorunlu aşılar arasındaymış yani yaptırmakta fayda var.fakat pahalı olduğundan türkiyede isterseniz yapalım diyorlar biz doktorumuza danıştık yaparsak iyi olur dedi benim kızım 21 aylık ve biz aşılarını tamamladık

bu aşı 4 yaşa kadar uygulanıyormuş bu gün doktorumuza sordum.ama bana 2 doz uygulayacağını söyledi.eğer yaptırmadıysanız yaptırın derim arkadaşlar.bu aralar ne yazıkki bu hastalık mikrobik olarak yayılmakta.kreş ve okul gibi toplu ve kapalı alanlar büyük tehlike arz etmekte.aşı 120 ytl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…