buraya eski erkek arkadaşımla ilgili daha öncede yazmıştım. eski dediğime bakmayın benm için eskimedi çünki. hala seviyorum onu hala çok seviyorum. gerçekten bu hayyatta en çok utandığım şey ona duyduğum sevgidir. utanıyorum kendimden. ben ki o kadar güçlü bir kızım sadece ona zayıf düşmeme ona yenilmeme ona unutamamama acıyorum. zavallıyım ben. 1yıl oldu koskoca 1 yıl ömrümden 1 yıl hergece onu düşünmekle geçti. sürekli acabalarla sürekli keşkelerle geçti. 365 günümü keşke bugün onu görebilsem ile geçirdim. ben sanırım şans yönünden tanıdığım en bahtsız insanım. sevenim çok aşık olanım çok ama yok ben takıldım birine hemde ne takılmak ve korkarım kii birdaha aşkı ve sevgiyi tadamıycam. kendimi tanıyorum çok iyi tanıyorum bir daha kimse giremiycek hayatıma onun yüzünden. o ya o.... keşke keşke birazcık deyseydi bu sevgiye gerçekten birazcık topluiğne başı kadar bile deyseydi bu kadar küçümsemezdim bu kadar kızmadım kendime. beni aldattı beni kandırdı beni kirletmeye çalıştı baktı olmuyor beni terk etti sonra düşmanımın koynuna girdi sen vermessen başkası verir dedi gitti başka bi kıza hemde düşmanıma gitti ve hala onda 1 yıldır onda benle beraberkende ondaymış tüm alçaklıkları tüm küstahlıkları tüm VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslikleri yaptı şimdi ise onla birlikte resim çekilip benmle olan ortak arkadaşlarımla paylaşım yapıyor. gerçekten tahmin edemiyeceğiniz kadar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs birisi. ama burda tek bir suçlu varsa kesinlikle benim. tek salak aptal gerizekalı embesil işte bunların hepsi benim. hala canım acıyor hala içim yanıyor. bu acı ile yaşamaya alışmaya çalışıyorum artık çünki unutmaya çalışmak bi işe yaramadı. zayıflığıma lanet edip böyle devam edicem.
sadece içimi dökmek istedim kızlar. çünki bu durumumdan emin olun en samimi arkadaşımın bile haberi yok çünki gerçekten gururuma ve kendime yediremiyorum.okuduğunuz için çok teşekkür ederim
sadece içimi dökmek istedim kızlar. çünki bu durumumdan emin olun en samimi arkadaşımın bile haberi yok çünki gerçekten gururuma ve kendime yediremiyorum.okuduğunuz için çok teşekkür ederim