• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zavallı bir aptalım ben...

kendini kullandırmamışsın...
en güzeli bu işte...
boşuna böyle düşünme kendin için....
1 yıl geçmiş üstünden...
zaman herşeyin ilacı..
seni haketmeyen biri için böyle suçlama kendini :20:

evet haklısın ya artık inş. en kısa zamanda unuturum peki bişey sormaak istiyorum ben onu unutmadım diye kimseyi düşünmedim sizce biraz flört etsem onu unutmamda yardımcı olurmu

Evet cunku beynin baska biri olmadigi dusuncesine alisiyor ve unutmanda zorlasiyor. Sana demiyorum iliskiye gir, sadece flort et hatta bir kac erkekle birden cok abartmadan. Bir gun bakarsin baska bir iliskinin icine girmissin farkinda olmadan.

bakalım dediklerinizi uyguluycam :1: ya aslında güçlü bir kızımdır dedim ya bu durumu kendime yediremediğimden kimseye anlatmadım öyle bi duruşum vardırki kimsede anlamaz zate:1: kime sorsan benmm için çoktan unuttun der ama tek güçsüzlüğüm o oldu işte. sabrediyorum sabrettim bugüne kadar bundan sonrda sabreedicem yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim inanın çok rahatladım en azından bi şekilde içimdekileri anlatmanın rahatlığı oldu bende

sen vermezsin o verir derken? Senle birlikte olmak istedi sen kabul etmedin o nedenle mi ayrıldınız?? ay tam bir p.... kusura bakma ama şerefsizin tekiymiş hayatım o çocuk için kendini mahvetmene değmez....:47:

hadi sen 1seneni vermişsin ben 5 senemi verdim ama o da şuan başkasıyla. seni üzmek kırmak istemem ama dönmeyeceği warsa dönmüyor iste. güzel de kızmıssın baskalarıyla gorus illa bi kısmetin vardır... çivi çiviyi söker:49:

Son düzenleme:
Back
X