• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zavallı kaynanalar

arkadaşlar neler yaşanmadı ki boşverin
modern gelin takılıyolar kendileri
hizmet ettirmem onlara ederim
pişiririm pasta börek istemez derler
oturmaya gelmek istemezler oğlanları üzerler
napıyım yani oğlumla mı küsüyüm bunu istiyorlar üzüntüm bu oğlunu at benim olsun
kendi anne ve babalarını atabiliyorlarmı ya bunu anlamıyorum
onlarla boğuşmak istemiyorum gidip gelmiyorum gücüm ağlamaya yetiyor oğlanlar da böle mutsuz tek onlar mutlu böyle

Valla ayıp ediyorlar o zaman...CADIARZU

ikisi birden öyle yapmıyor yazmıştım ilk gelin ikincinin düğününü eşyasını kendininkinden farklı görmüş napıyım o beğendi aldı bu da beğendi daha zevkliymiş evini güzel döşedi tabbi kaynana benim ya fatura bana kesiliyor onu daha çok seviyo kompleksine girerek yeni gelen geline bir sürü zehirli sözler söylüyor 20 yaşındaki gelin huzursuzluk çıkardı benle değil eşiyle ona çok üzülüyorum ben olsam üzülmem ben dışardayım yuvaralırı huzursuzlandı şimdi bende diyorum ki kötü benmiyim kayınvalide eltiler konuşulsun yani elti olanlarda tabii ki kızlar evlenen genç kızlar yani hep kaynana denmesin lütfen

Anladigim kadariyla büyük gelin kücügünü kiskaniyor ve bunun acisini senden cikartiyor, ona daha fazla yapildi zihniyeti.
Muhtemelen bu konuda sürekli kocalarininda kafalarini sisiriyorlar ve evlerinde huzursuzluk cikiyor.
Ya abla birak allasen ne halleri varsa görsünler....evlenmeyi biliyorlar madem, gecinmeyide bilsinler....yetiskin koca insanlar bunlar artik.
Tabikdi bir Anne olarak cocuklarinin evlerinde huzurlu mutlu olmasini istersin, ama ne yapican? Böyle böyle ögrenickler hayati.

Kendini yipratma bu kadar, onlar kari koca kavga ederler aksama girerler yataga barisirlar....ama sen kendini yer durursun, degmez huzurunu kacirmaya.

arkadaşlar neler yaşanmadı ki boşverin
modern gelin takılıyolar kendileri
hizmet ettirmem onlara ederim
pişiririm pasta börek istemez derler
oturmaya gelmek istemezler oğlanları üzerler
napıyım yani oğlumla mı küsüyüm bunu istiyorlar üzüntüm bu oğlunu at benim olsun
kendi anne ve babalarını atabiliyorlarmı ya bunu anlamıyorum
onlarla boğuşmak istemiyorum gidip gelmiyorum gücüm ağlamaya yetiyor oğlanlar da böle mutsuz tek onlar mutlu böyle

oğullarınız neden mutsuz acaba ben onu anlamadım
eşlerini sevmiolarmı eşleriyle geçinemiyorlarmı
yada sizinle bişey yapmıolar oturmaya gelmiolar diyemi :sinifsinif:

aynı imkanları sundum arkadaşlar ama tatmın olmuyolar kıskançlık olunca küçük gelin düğünden önce şu mutfağın duvarını odaya katalım dedi yaptık büyük mutfak oldu bir gün baktım ki büyük gelin evde benim mutfak duvarını kırıp balkona neden katmıyoz diye kocasına çatıyo oda ya zamanımı diyo ve tartışma kızım yapalım yaz gelince ben ödeyim bekle dedim tavladım bu size en büyük örnek benim içim rahat allaha havale ediyom

Sanırım gelinler aralarındaki kıskançlıkların faturasını size çıkarmışlar ve bu durumu kocalarına da yansıtmışlar..

Oğlanlar da eşlerinin ağzına bakıp sizden uzaklaşmışlar..Durum bu..

Siz de yakınlık olsun gidip gelme olsun vs istiyorsunuz ama ne oğlanlardan ne de gelinlerden bu samimiyeti göremiyorsunuz..

Zor tabii..Çocuklarınızın dengeyi bulması lazım, siz ve eşleri arasında..

anne senin gibi insanı yaptıklarını anlamıyolar bu kötülüğü nasıl yapıyolar diye üzülüyolar için garibi bir kaç kez kavga edip anasının evine bile küs gitmiş oğlanı da başka seveplerden sinir etmiş benden değil de kocamı yolladım evine getirdim oğluma hakkımı helal etmem sakın idare et olgunlaşır diye yalvardm şimdi ise çat pat evlilikleri gidiyo rabbim bir çocuk verirse düzelirler inşallah evlerine neşe gelir

oğullarınız neden mutsuz acaba ben onu anlamadım
eşlerini sevmiolarmı eşleriyle geçinemiyorlarmı
yada sizinle bişey yapmıolar oturmaya gelmiolar diyemi :sinifsinif:

Anasıyla karısı arasında kalan erkek sendromu bu..
Sonuç; ikisinden de vazgeçememe, bir çıkış yolu bulamama ve hep mutsuz olma durumu..

hayır oğlanlar uzaklaşmadı gelip gidiyolar ama ben onllarda gelsin gitsin kızım yok bana kız evlat olsun isterdim ondan mutsuzum hepsi bu oğullarım gelip gidiyo

aynı imkanları sundum arkadaşlar ama tatmın olmuyolar kıskançlık olunca küçük gelin düğünden önce şu mutfağın duvarını odaya katalım dedi yaptık büyük mutfak oldu bir gün baktım ki büyük gelin evde benim mutfak duvarını kırıp balkona neden katmıyoz diye kocasına çatıyo oda ya zamanımı diyo ve tartışma kızım yapalım yaz gelince ben ödeyim bekle dedim tavladım bu size en büyük örnek benim içim rahat allaha havale ediyom

görmüştür beğenmiştir öle daha çok kullanışlı gelmiştir
kocasına gayet normal bi şekilde söylemiştir
bakın siz burda çatıo demişsiniz o onun eşi tabikide öyleyecek iyi veya kötü
o onların arasında siz niye üzülüyorsunuz ki
ortada ççook büyük bi sorun yok
oğlunuza hakaret etmemiş saygısızlık yapmamış he belki kızarak söylemiştir olabilir
insanlık hali bugün kızarak söyler yarın aşkla eşler onlar onların sorunu :delphin:

Anasıyla karısı arasında kalan erkek sendromu bu..
Sonuç; ikisinden de vazgeçememe, bir çıkış yolu bulamama ve hep mutsuz olma durumu..

tammada burda öye bi sorun yokki
gelinler birbirlerine yapılanları kıskanmışlar
ne var bunda olabilir belki onun gözüne öyle gelmiştir
arada kalıncak bişey yokki ben ondan anlamıyorum denizim :uhm:

Madem öyle kendi aralarında kendi eşleriyle halletsinler..
Siz ne karışın ne duyun nede üzülün..
Onlar karı koca küserler barışırlar..
Size söylememişki büyük gelin eşine söylemiş..

hayır oğlanlar uzaklaşmadı gelip gidiyolar ama ben onllarda gelsin gitsin kızım yok bana kız evlat olsun isterdim ondan mutsuzum hepsi bu oğullarım gelip gidiyo

belki kızıcaksınız yorumuma ama sadece eşyalar kıskançlık yüsündenmi
size gelip gitmiolar yane başka bişey yokmu
bide onların asından dinlemek lasım olayları :sinifsinif:

Zorla güzellik olmaz, gelmek gitmek istemiyorlarsa birak gelmesinler.

Ha ogullarinda eslerine bakip senden uzaklasa tamam üzülmekte cok haklisin derdim, ama onlar senden kopadigi sürece, hicte kendini üzme kardel abla...

valla ben hiç anlayamıyorum kayınvalidemle oturmak istemedim diye benim tüm sülalesi muatabiyeti kesti bunu neyapalım

sonuç olarak büyük oğlum 15 gün tanıştı arkadaşlık sonrası evlendi şimdi anlayamamışım onu diye dövünüyor
küçük evlenmeden önce uyumlu bir kızdı şimdi hayatı zehir ediyo bana diye üzülüyor
ben gelinlerin bana tutumunun kötü olmasından geçtim de yuvalarını ayakta tutmak için çırpınıyorum.
allah hayırlısını versin onların suçlarını sayamam öyle yetişmişler görmüşler onlara normal gelen oysaki çok anormal şeyler oluyor.tanımadık bilmedikle evlenmicen onu bunu bilmem bizim başımız yandı

Zorla güzellik olmaz, gelmek gitmek istemiyorlarsa birak gelmesinler.

Ha ogullarinda eslerine bakip senden uzaklasa tamam üzülmekte cok haklisin derdim, ama onlar senden kopadigi sürece, hicte kendini üzme kardel abla...

ya gülsümüm bende buna inanamıyorum işte
sadece eşyalar kıskançlık yüsünden gelip gitmemelerine
yane olayın içinde başka bişeyler daha varmış gibime geliyor:1ninca:

Her zaman gelip gitmek istemyeebilrler onların bi evi var ne işim var ya rahatsız etmek istemem diye düşünüoda olabilrler..
Oğullarınız gelip gidiomş işte gelinlerinzin oğullarınız üzerinde bi baskılar yok o zmn..
Gelmek isterlerse gelirler gelmek istemezlerse gelmesler üzmeyin bunun için kendinizi bence..
Bende sık sık gitmek istemem ne işim var ya habire kayınvalidemin evinde..

ben size yazmaktan vazgeçtim çünküüüüüüüüüüüüüüüüüü
hala önyargıyla bana tavsiyelerde bulunuyorsunuz
ikide bir ayrılıyorlar geri barıştırıyorum diyorum uğraşıyorum öleeeeee
sorun onların geçimsizliği diyoruummmmmmmmmmm
kocasına saygısı olmayanların iseeeeeeeeeee
kaynanaya kayınbabaya akrabaya hiç olmaz diyoruummmmmmmmmmmm
sözün özü
ve artık anlatmıcam yine fatura bana kesiliyor

sonuç olarak büyük oğlum 15 gün tanıştı arkadaşlık sonrası evlendi şimdi anlayamamışım onu diye dövünüyor
küçük evlenmeden önce uyumlu bir kızdı şimdi hayatı zehir ediyo bana diye üzülüyor
ben gelinlerin bana tutumunun kötü olmasından geçtim de yuvalarını ayakta tutmak için çırpınıyorum.
allah hayırlısını versin onların suçlarını sayamam öyle yetişmişler görmüşler onlara normal gelen oysaki çok anormal şeyler oluyor.tanımadık bilmedikle evlenmicen onu bunu bilmem bizim başımız yandı

peki oğullarınız bunu eşlerine söylüorlarmı
pişman olduklarını anlaşamadıklarını
oğullarınızın size gelip bunları anlatmasıda yanlış ama neyse..
onlar bunları derken siz ne cvp veriosunuz oğullarınıza:uhm:

Back
X