Kediciği hemen kurutmalı sıcak bir alan yaratma imkanınız varsa yapmalısınız. Veteriner kontrolünden sonra yavrular için şırınga ve mama temin edip beslemelisiniz. 1 Aylıksa hala annesini emmesi gerekiyor. Etrafta annesi yoksa dediğim gibi şırınga ve mama işe yarayacaktır.Arkadaşlar ben yarım saat önce sokakta yavru kedi buldum bir aylık falan. 5 yaşlarında iki Allah ın belası çocuk küçücük kediyi ıslatmış ve kuyruğunu çekip duruyorlardı. Tabi görünce kan beynine sıçradı. Sinirden çocuklara vurdum. Şimdi ben bu sevimli kedicik biraz halsiz önüne süt koydum içmedi. İyileşmesi için nasıl bir yol izlemem gerekiyor
Sütü sulandırdım . Umarım düzelirSut sulandirilmadan verilmez. Hemen bir veterinere goturun lutfen
O an öyle görünce aşırı derecede öfkelendimMilletin cocuguna niye vuruyon yahu
Yaptkları cok kötü bsey ama uyarır kediyi ellerinden alırsın.
Şuan sıcak bir yere koydumKediciği hemen kurutmalı sıcak bir alan yaratma imkanınız varsa yapmalısınız. Veteriner kontrolünden sonra yavrular için şırınga ve mama temin edip beslemelisiniz. 1 Aylıksa hala annesini emmesi gerekiyor. Etrafta annesi yoksa dediğim gibi şırınga ve mama işe yarayacaktır.
Siz olsaydınız ne yapardınız. El kadar kediye yapmadıklarını bırakmamışlarSavunmasız bir canlıyı kurtarayım derken savunmasız baska canlıya zarar vermek nasıl bi psikoloji ? Siz kimsinizde cocuklara vurma hakkını kendinizde buluyosunuz
Kediyi ellerinden alır veterinere gotururdum yaninda annesi buyugu varsada soylerdim durumu eger yoksa cocuklara anlatirdim yaptiklarinin yanlis oldugunu. Bir çocuga vuramazsınız nasıl kedi masumsa 5 yasindaki cocukta masumSiz olsaydınız ne yapardınız. El kadar kediye yapmadıklarını bırakmamışlar
Durun dediğim halde devam ediyorlardı sinirden gözüm döndüKediyi ellerinden alır veterinere gotururdum yaninda annesi buyugu varsada soylerdim durumu eger yoksa cocuklara anlatirdim yaptiklarinin yanlis oldugunu. Bir çocuga vuramazsınız nasıl kedi masumsa 5 yasindaki cocukta masum
İki iri adam birleşmiş çelimsiz ve kimsesiz bir kadını dövüyor. Adamlara vuran kişiye sen kimsin de vuruyorsun diyoruz. Örnek böyle daha iyi. Ailesinin terbiye edemediğine ceza vermiş iyi de yapmış eline sağlık. Benim çocuğum bir canlıya böyle eziyet etse ona da vuran bir ablası olsun da edep öğrensinSavunmasız bir canlıyı kurtarayım derken savunmasız baska canlıya zarar vermek nasıl bi psikoloji ? Siz kimsinizde cocuklara vurma hakkını kendinizde buluyosunuz
Çok şükür aklı selim bir yorum gördüm teşekkürlerİki iri adam birleşmiş çelimsiz ve kimsesiz bir kadını dövüyor. Adamlara vuran kişiye sen kimsin de vuruyorsun diyoruz. Örnek böyle daha iyi. Ailesinin terbiye edemediğine ceza vermiş iyi de yapmış eline sağlık. Benim çocuğum bir canlıya böyle eziyet etse ona da vuran bir ablası olsun da edep öğrensin
Kimsenin evladını terbiye etmek size düsmedi kendinizi ne zannediyosunuz? Cocuklara dayakla mi ögreteceksiniz yanlisi asıl o zaman siddete meyilli bireyler olurlar. İki adam celimsiz kadini dovuyo diyeceginize yetiskin bir kadin cocuklarin elinden kediyi alamiyor kat ve kat guclu olan 5 yasindaki cocuklari doverek kedi kurtariyo sizin dogrunuz bu mu. Bu sekilde cocuklara sadece nefret aşılarsiniz cunku nefret dolusunuz.İki iri adam birleşmiş çelimsiz ve kimsesiz bir kadını dövüyor. Adamlara vuran kişiye sen kimsin de vuruyorsun diyoruz. Örnek böyle daha iyi. Ailesinin terbiye edemediğine ceza vermiş iyi de yapmış eline sağlık. Benim çocuğum bir canlıya böyle eziyet etse ona da vuran bir ablası olsun da edep öğrensin
Siz koskoca kadın cocuga vurarken utanmamıssiniz ne diyim Allah vicdan merhamet versin.Durun dediğim halde devam ediyorlardı sinirden gözüm döndü
Ben olsam senin gibi sinirlenirdim ilk iş aileleri çocuklarına savunmasız hayvanlara nasıl davranacağını öğretsinler ,teşekkür ederim kediyi kurtardığın ilgilendiğin içinSiz olsaydınız ne yapardınız. El kadar kediye yapmadıklarını bırakmamışlar
İnşallah iyileşirBen olsam senin gibi sinirlenirdim ilk iş aileleri çocuklarına savunmasız hayvanlara nasıl davranacağını öğretsinler ,teşekkür ederim kediyi kurtardığın ilgilendiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?