artık yıkamıyorum canım zaten tuvaletını ypıncada ıslak bezle sılıyorum sutu de ılıtıp azcık seker azcık yumurta katıyorum ıcne ama gunluk 50 cc içirebiliyorum sence yetermı doyuyomudur carsıya ındıgımde hem veternere sorcam hemde yas mama mutlaka alıcam cok mınık dıslerı war elımı ısırmaya calısıyo bıde devamlı uyyo normal mı bu
Evet canım küçükken çok uyurlar dişleri kaşındığından da ısırır.Isırmasına izin verme elini ısırdığında ona ısıracak başka bir şey ver.Benimki öyle yapmadığımdan şımarık biraz sürekli ısırıyor
50 cc iyidir bence benimki fazla şişman o bir günde bir yaş mamayı bitiriyordu yavruyken.Yarısını yedirsen doyar yaş mamayla.
canım bugun gttım bı yas mama aldım ama konserve şeklinde yanı kedinin uc katı buyuklüğünde ben verdım ama tai catlasa bı cay kaşıgı yedirebıldım oda elımle zorla agzına verdım
zamanla alışır canım yaş mamaya ilk kez yediği için garipsemiştir.sütü içiyor mu peki onu yemeyip?
evet sutu içiyor ancak ishal oldu napsam geçer
Veterinere götürdün mü canım_Yavru kedilerin ishal olması tehlikeli olabilir:26:
Nasıl geçer bilmiyorum ama bence veterinere bir götür.
canım bogazı saglam çokta hareketlı yalnız ıshalı var eşimde bişeyi yok diyo goturmuyo
canım bogazı saglam çokta hareketlı yalnız ıshalı var eşimde bişeyi yok diyo goturmuyo
Yok canım mutlaka götür gerçekten yavrular için çok riskli olabiliyor ishal:26:
tmm ısrar edıcem peki bu kedi suten baska ne yer sut ıshal yaparmış
Yaş mama yer canım whiskasınkiler çok iyi.Süt verme mutlaka acıkınca yiyecektir.Yedikten sonra da mamaya alışır.
CCanım sakın süt yoğurt yedirme kıyma falanda yedirme petshoplarda anne sütü maması var toz halinde petshoptaki anlatır nasıl ne kadar miktarlarda yediröen gerektiğini ondan alabilirsin birde emzikleri var minicik bende çok kedi besledim özellikle yeni doğmuş anesi bırakmışl kedileri o yüznden dikat et ölğm tehlikeleri çok yüksek öyle kedilerin çok üzülürsün çiğ süt vs verme süt vereceksende sulandırıp verebilirsin ama fazla anne maması dışında birşey vermezsen iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?