• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf Kızlar Yardımmm

Eskiden minimum kilom 34 maksimum kilom 42-43 falandı. Amaa psikolojik yeme bozukluğum olduğundan çok kısa sürede sağlıksız şekilde 55 kiloya çıktım, boy da 155. Bu sefer de kilo vermek için zayıf kızlardan yardım alayım dedim. Neler yapayım sizce, zayıf olmanızın nedenleri nedir, şişman insanlara nasıl bakıyorsunuz?. Bu cevapları öğrenmek istiyorum.
Benim de size bir yardımım dokunsun, hindistancevizinin içinden çıkan suyu için. bol kalorili ve tadı da güzel hafif bir şey.

Boyum 170 ve kilom 43 . bende çok zayıfım maalesef. keşke senin kilona sahip olabilseydim.Her şişman insan gördüğümde acaba nasıl kilo alıyorlar diye düşünüyorum:KK42: ben hareketli biriyim. çok merdiven iner çıkarım ve uzun mesafe okulum gereği yürürüm. önce harektli olmanız lazım.her yere asansörle yada yürüyen merdivenle çıkmayın.kilo almak için çok yemem gerek biliyorum aynı şekilde sizinde az yemeniz gerek. kısaca yanlış anlamayın ama boğazınıza hakim olmayı öğrenmeniz lazım. sağlık sorununuz vardır yada ilaç kullanıyosunuzdur kilonuzun sebebi odur o ayrı. kısaca zayıf arkadaşlar bolca yiyecek kilolu arkadaşlarda yemiycek sistem bu. akşam yemek yiyorsanız 3-4 çeşit yemeyin 1 çeşit çorbayla tamamlayın öğününüzü. Bakliyatlar tok tutuyor. Atıştırmayı azaltın.

Boyum 170 ve kilom 43 . bende çok zayıfım maalesef. keşke senin kilona sahip olabilseydim.Her şişman insan gördüğümde acaba nasıl kilo alıyorlar diye düşünüyorum:KK42: ben hareketli biriyim. çok merdiven iner çıkarım ve uzun mesafe okulum gereği yürürüm. önce harektli olmanız lazım.her yere asansörle yada yürüyen merdivenle çıkmayın.kilo almak için çok yemem gerek biliyorum aynı şekilde sizinde az yemeniz gerek. kısaca yanlış anlamayın ama boğazınıza hakim olmayı öğrenmeniz lazım. sağlık sorununuz vardır yada ilaç kullanıyosunuzdur kilonuzun sebebi odur o ayrı. kısaca zayıf arkadaşlar bolca yiyecek kilolu arkadaşlarda yemiycek sistem bu. akşam yemek yiyorsanız 3-4 çeşit yemeyin 1 çeşit çorbayla tamamlayın öğününüzü. Bakliyatlar tok tutuyor. Atıştırmayı azaltın.
teşekkür ederim canımm. Hayatım boyunca çok zayıf bir kızdım birdenbire kilo aldım şmdi veremiyorum

teşekkür ederim canımm. Hayatım boyunca çok zayıf bir kızdım birdenbire kilo aldım şmdi veremiyorum
Yeme bozukluğundan dolayı zayıfmışsın. Normal biçimde yediğinde kilo almışsın gayet normal bir durum.... Diyet ve spor ile ideal kilona inebilirsin dert edilecek bri durum yok. Hem bu şekilde zayıfladığında kilonda sabit kalır.

kahve sigara
3 aya cımbız olursun ...yemek olarak da
yarım ekmekle bişeyler atıştır tamam...

şakka ha sakın deneme...
çok pişman olursun da...

Çoğu zaman yemek yemeyi unutuyorum :/ midem bulanmaya başlayınca aa yemek yememişim diyorum. Yardımı olur mu bilmiyorum

Back
X