zayif ogluma cozum kizlar

sultanmirac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
18
1
1
35
Oglum 5 ay 6 günlük 6 kilo 300gr cok zayyif olddugunu soyluyor herkes canim cok sikkin oglum sadece 1 ay anne sutu aldi oda yok denecek kadar az mamayla bu aya kadar geldi ek gidaya basladim tarhana yogurt meyve puresi hippin yiyecekleri veriyorum ama kilo almiyor varmi acaba bi oneriniz

Lutfen yardım edin ne verebilirim baska kilo almasi icin ilk anneligim yardimci olacak kimsemde yok doktor sinirin biraz ustunde dedi sinirdavnerdeyse yani

Bana kalirsa bebeginiz zayif degil. Ama boyu nasil? Boyu uzun ise bir tabela vardir bakilir? Boyu nekadar. Bana normal geldi kilosu canim

Oglunuz çok zayıf falan değil. Doktorunuz mu zayıf diyor?

Hipp düşük kalorili organik bir mama. Diğer mamalar gibi kilo yapmıyor. Yapmasına da gerek yok. 5 kilo ve altında olsaydı gelişimini engellemiş bir zayıflık söz konusu olabilirdi.

Boyumu uzun bu yüzden mi zayıf olduğu düşünülüyor acaba

Evet boyu uzun 67 cm etrafimda akil verecek kimse yok anca canimi sikiyorlar cok zayif cok zayif diye dun kuzuma sirf milletin etkisinde kalarak tuzsuz baharatsiz sadece mercimek corbasi yapip verdim guzel icti ama sonu husran yavrum kabiz oldu aglamaktan maf oldu

Bak canim böyle birsey var resmini yüklemeye calisacagim bu tabela yardimiyla cocugun ölcüsünü ölce bilirsin yani kilo boy orantisina. Ama benimki almanca yazili almanya da yasiyorum eminim türkiyede de var bundan ama ismini bilmiyorum simdi resmini yüklemeye calisacagim

Cok sukur bi sikinti yok sadece kulak akintimiz va sari sumuksu gibi iki kere doktora goturdum birsey gorunmuyor dedi en son goturdugumde biraz sol tikali gibi dedi antibiyotik verdi yarin bir baska doktora yinr goturecem hala akinti devam ediyor ama ates huzursuzluk yok niye akiyo anlamadim offf ben cok korkuyorum bebegimi buyutemiyorum ben galiba

Çok fazla yedirme
Doktor kilosu iyi dediyse sorun yok o zaman
Sonra sen kilo alsın diye habire yedirirsen , Sumo güreşçisi gibi olur
Bu sefer de zayıflatmak için uraşırsın

boyu massaallahh bana da zayif bebegin diyorlardi dr um oyle diyene benim kizim fit bir kiz manken olucak de dedi rahatlatti beni. boyle diyenler pirinc ununu yillarca cocuga dayamis nesil. devamli takip eden iyi bir dr bul. aylik kontrollerinde sikinti da yoksa takma kilosuna. eger fotograftaki yakisikli senin oglunsa hic de zayif degil. gecenlerde benim kizimla ayni gun dogumlu bi bebekle karsilastim kizimdan 2 kilo fazla babasi ovunup duruyor canim sikildi once sonra dedim ki benim kizim da boyle ne yapayim yani???? kilodan once bebeginin kulagindaki sorunu coz. oyle herseye antibiyotik de kullanma. o daha cok kucuk karacigerine yazik

Son düzenleme:
erkek bebek persentil diye yaz sonuçları kıyasla bebegin boyu da uzun galiba senin, maşallah diyeyim.

Beslenmesine dikkat edin düzenli yedirin başkada bir şeye gerek yok. Ve kilosuda bence gayet güzel zamanla alır zaten fazlasıyla

Gayet iyi kilosu. Millete değil doktorunuzun söylediklerine inanın. Kilo iyi bişey değil. Sağlıklı büyüsün bebeğiniz.

Yedi yaşınada oğlum hep yaşıtlarına göre zayıf ve kısaydı bende çok taktım çok üzüldüm ama herşeyin başı sağlık. Şuan sıkıntılı bi dönemden geçiyoruz. Keşke diyorum bu sıkıntıları yaşamasaydı da zayıf olaydı. Sağlıklı olduğuna şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…