- 12 Haziran 2016
- 18
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi sultanmirac
-
Evet boyu uzun 67 cm etrafimda akil verecek kimse yok anca canimi sikiyorlar cok zayif cok zayif diye dun kuzuma sirf milletin etkisinde kalarak tuzsuz baharatsiz sadece mercimek corbasi yapip verdim guzel icti ama sonu husran yavrum kabiz oldu aglamaktan maf oldu
boyu massaallahh bana da zayif bebegin diyorlardi dr um oyle diyene benim kizim fit bir kiz manken olucak de dedi rahatlatti beni. boyle diyenler pirinc ununu yillarca cocuga dayamis nesil. devamli takip eden iyi bir dr bul. aylik kontrollerinde sikinti da yoksa takma kilosuna. eger fotograftaki yakisikli senin oglunsa hic de zayif degil. gecenlerde benim kizimla ayni gun dogumlu bi bebekle karsilastim kizimdan 2 kilo fazla babasi ovunup duruyor canim sikildi once sonra dedim ki benim kizim da boyle ne yapayim yani???? kilodan once bebeginin kulagindaki sorunu coz. oyle herseye antibiyotik de kullanma. o daha cok kucuk karacigerine yazikOglum 5 ay 6 günlük 6 kilo 300gr cok zayyif olddugunu soyluyor herkes canim cok sikkin oglum sadece 1 ay anne sutu aldi oda yok denecek kadar az mamayla bu aya kadar geldi ek gidaya basladim tarhana yogurt meyve puresi hippin yiyecekleri veriyorum ama kilo almiyor varmi acaba bi oneriniz
bak arkadaşım tabloya,
Eki Görüntüle 1845976
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?