- Konu Sahibi sultanmirac
-
Bir yemek kaşığı zeytinyağında bir yemek kaşığı un ve irmiği kavur üzerine iki bardak su koy azcikta nane kaynat ılıyınca bebisine icir hem guzel kilo aldirir hemde bebisin severek icer birde aksam sütlü pirinc unundan muhallebi yapip yedirSagolun arkadaslar valla yaa allah ne sikintiniz varsa sizlerinkinide gidersin icim rahatladi resmen vahim degil kilo anladim yazilanlardan biran once kulak akintisinibcozmem lazim sizinde dediginiz gibi
Merhaba canım, benim bebeğim de tam 5 aylık. 6 kilo 100 gram, boyu 66 cm. Ben de senin gibi bunu dert ettim. Ancak doktorumuz bu konuda içimi rahatlatti. Ben kilosundan yakindigimda, kilonun degil de daha cok boy uzunlugunun onemli oldugunu soyledi. Gelisim geriliginden bahsetmek icin bebeğin normalden kısa olmasi gereklidir dedi. Sen de lutfen kendini rahatlat. Çünkü herkes bir seyler söylüyor. El sözüne bakan eve varamazmış.Evet boyu uzun 67 cm etrafimda akil verecek kimse yok anca canimi sikiyorlar cok zayif cok zayif diye dun kuzuma sirf milletin etkisinde kalarak tuzsuz baharatsiz sadece mercimek corbasi yapip verdim guzel icti ama sonu husran yavrum kabiz oldu aglamaktan maf oldu
Cok dogru diyorsunuz artik insanlarin laflarina kulak tikaamam lazimElalemin fikrine ihtiyacı yok onun annesi var.
Evet. Çokta tatlı maşallah. Allah bağışlasınCok dogru diyorsunuz artik insanlarin laflarina kulak tikaamam lazim
AMinnn hepimizin insallah :)Irazca .!.:Merhaba canım, benim bebeğim de tam 5 aylık. 6 kilo 100 gram, boyu 66 cm. Ben de senin gibi bunu dert ettim. Ancak doktorumuz bu konuda içimi rahatlatti. Ben kilosundan yakindigimda, kilonun degil de daha cok boy uzunlugunun onemli oldugunu soyledi. Gelisim geriliginden bahsetmek icin bebeğin normalden kısa olmasi gereklidir dedi. Sen de lutfen kendini rahatlat. Çünkü herkes bir seyler söylüyor. El sözüne bakan eve varamazmış.Bebegin saglikli, hayirli, uzun omurlu olsun.
Bence bebeğiniz zayıf değil Can'ınızı sıkmayın bence benim oğlumda 10 aylık ama 7 kilo ve emzirmiyorum biberonda tutmuyor kaşıkla vermeye çalışıyorum yemiyor çok iştahsız üstelik migdesindede reflu var yendiğini kusuyor şükredin bence çorba olarak az pirinç bulgur nercimegi kaynadıktan sonra robottan geçirerek verin kemikleri gelişirOglum 5 ay 6 günlük 6 kilo 300gr cok zayyif olddugunu soyluyor herkes canim cok sikkin oglum sadece 1 ay anne sutu aldi oda yok denecek kadar az mamayla bu aya kadar geldi ek gidaya basladim tarhana yogurt meyve puresi hippin yiyecekleri veriyorum ama kilo almiyor varmi acaba bi oneriniz
Oglum 5 ay 6 günlük 6 kilo 300gr cok zayyif olddugunu soyluyor herkes canim cok sikkin oglum sadece 1 ay anne sutu aldi oda yok denecek kadar az mamayla bu aya kadar geldi ek gidaya basladim tarhana yogurt meyve puresi hippin yiyecekleri veriyorum ama kilo almiyor varmi acaba bi oneriniz
Evet boyu uzun 67 cm etrafimda akil verecek kimse yok anca canimi sikiyorlar cok zayif cok zayif diye dun kuzuma sirf milletin etkisinde kalarak tuzsuz baharatsiz sadece mercimek corbasi yapip verdim guzel icti ama sonu husran yavrum kabiz oldu aglamaktan maf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?