zayıf olmak neden sorun :(

ayy neden zayıf olmak için ölüp bitiyoruz biz... zayıflık bir kusur değil ki... sen bi de şişman olda gör ne laflar ediyolar.... haaa ölü balık gibi de dolaşma canlı canlı ol... omuzların düşük halsiz bitkinsen bende laf söylerim bak :) spor yap vücudunu şekillendir... gençsin ne güzel.. değerlendir bu yaşlarını kimseyi de umursama....
Aynen bu genç yaşımi üzüntü ve stres le geçiriyorum millet rejim yapıyor ben zayıf olduğum için hakaret yiyorum hep bana denk geliyor böyle si çekiyordum galiba hani insan bir şeyden ne kadar kaçar sa o kadar yaka lan ir ya

Sen kendini zayıf mi saniyorsun? Valla banada cok zayfisin diyolar ama hiçte degilim 1.63 boy 54 kilo flanm. Ve daha da vermek istiyorum. Benim kuzenim 1,63 ve 40 kilo o napsın o zaman :KK51:

aslında uzun boylu olsam manken gibi siniz derler di boy kısa kilo da az olunca küçük kalıyorum herhalde dış görüntüm korkut mu yo rahat c a konuşuyor lar 158. Boy a 50 kilo ideal bence 4 kilo eksiği m var :)
Kilo bile vermelisin ne zayıfı ya hu

Kilo verme işi abartılı olur da,
Aynı boy aynı kiloda olan biri olarak bence de zayıf değilsiniz.

Vücudunuz oranı nasıl? Kimisinin üstü ince baseni çok olur ya da tam tersi.

Cılız gözüküyorsanız giyiminize ve duruşunuza özen gösterebilirsiniz.
Etekler, elbiseler ve topuklular. Ciddi bir yüz ifadesine de, sevimli öğretmen edasına da sahip olmalısınız.
Bir de beyaz önlüğünüzü üzerinizden çıkarmayın derim, bunun etkisi öğrenci üzerinde büyük.
En kötü İrfan Erdoğan'ın sınıf yönetimi kitabını okuyun derim, bir şeyler kazandıracaktır.

Ben de 22 yaşındayım ve lisede staja başlayacağım korkmuyor değilim ama oraya babamı da koysam ona da kulp bulur bu liseliler yani size özel bir şey değil, özgüvenli olun, onlar sizinle statü olarak aynı değil bunu da aklınızdan çıkarmayın, öğrenciyle arkadaş olunmaz ki zaten olunmamalı. Sanal alemde sizi eklemek isteyen öğrenciler için ekstra bir facebook edinin ya da hiç kabul etmeyin çocuk bir gün önce eğlenen fotoğrafları görüp de sizi sınıfta kaale almayabilir çünkü :)

Size de hayatın'z boyunca çok zayıf sin cop gibi sin dediler mi
Dikkat ederseniz boyum sızden bı tık daha uzun ve kilom sizden daha az.Ve evet tabi ki de dediler.'Iyy o kemik mi?' ' Ne kadar zayıfsın,27 yaşında kadın böyle mi olur dediler.' Bende senden oluyorsa bak benden de Niye umursamalıyım ki.Sağlığım yerinde elim ayağım tutuyor mutlu bir hayatım var.İnsanların soylediklerine kafamı takamıcak kadar değer veriyorum kendime.Bence sizde öyle yapın.

İlk önce hassas olduğunuzu karşı tarafa belli etmiyeceksiniz
Ve herkese umursamaz cevaplar vericeksiniz bu kilo konusunda
Kıskanmayın isteyin sizinde olsun deyip susacaklar onlar
Birazcık cevap verebilme özelliğini kullan.
Ben aynı sorunu yıllarca yaşadım. Şimdi kilit hepsinin ki.
Metobolizmam hızlı çalışıyordu, bunun nimet olduğunu anladım. geceleri yemek yiyemeyenler , kendini kısıtlayanları görünce 1-0 önde olduğumu o zaman anladım ;)

boy/kilo oranı gayet iyi

öyle ahım şahım çöp değilsiniz

gözleri bozuk onların
açıkçası bacak lar i m çok ince üst beden i m ideal alt ince olunca çok zayıf diyor lar bacakları kalınlas tir mak için squat yapmak istiyorum ama okuldan gelince de baya yorgun oluyorum bugün de dedi öğrenci ler hocam çok zayıf siniz hiç öğretmen gibi durmuyor sunuz öğrenci gibisini z daha biraz önce sanırım kabullenmek gerek bunu şu an eleştiri alıyorum ama 30 40 yaşında genç göstermek avantaj olacak sanırım :)

açıkçası bacak lar i m çok ince üst beden i m ideal alt ince olunca çok zayıf diyor lar bacakları kalınlas tir mak için squat yapmak istiyorum ama okuldan gelince de baya yorgun oluyorum bugün de dedi öğrenci ler hocam çok zayıf siniz hiç öğretmen gibi durmuyor sunuz öğrenci gibisini z daha biraz önce sanırım kabullenmek gerek bunu şu an eleştiri alıyorum ama 30 40 yaşında genç göstermek avantaj olacak sanırım :)

bücut yapın böyle demekki.

sen bir elmaysan 100 kiloda olsan bacakların hep ince olacak

yoksa öyle çok çok zayıf değilsin

Dikkat ederseniz boyum sızden bı tık daha uzun ve kilom sizden daha az.Ve evet tabi ki de dediler.'Iyy o kemik mi?' ' Ne kadar zayıfsın,27 yaşında kadın böyle mi olur dediler.' Bende senden oluyorsa bak benden de Niye umursamalıyım ki.Sağlığım yerinde elim ayağım tutuyor mutlu bir hayatım var.İnsanların soylediklerine kafamı takamıcak kadar değer veriyorum kendime.Bence sizde öyle yapın.
Keşke bende öyle olsa m ben hassasi m bunu aşmam gerek

Kilo verme işi abartılı olur da,
Aynı boy aynı kiloda olan biri olarak bence de zayıf değilsiniz.

Vücudunuz oranı nasıl? Kimisinin üstü ince baseni çok olur ya da tam tersi.

Cılız gözüküyorsanız giyiminize ve duruşunuza özen gösterebilirsiniz.
Etekler, elbiseler ve topuklular. Ciddi bir yüz ifadesine de, sevimli öğretmen edasına da sahip olmalısınız.
Bir de beyaz önlüğünüzü üzerinizden çıkarmayın derim, bunun etkisi öğrenci üzerinde büyük.
En kötü İrfan Erdoğan'ın sınıf yönetimi kitabını okuyun derim, bir şeyler kazandıracaktır.

Ben de 22 yaşındayım ve lisede staja başlayacağım korkmuyor değilim ama oraya babamı da koysam ona da kulp bulur bu liseliler yani size özel bir şey değil, özgüvenli olun, onlar sizinle statü olarak aynı değil bunu da aklınızdan çıkarmayın, öğrenciyle arkadaş olunmaz ki zaten olunmamalı. Sanal alemde sizi eklemek isteyen öğrenciler için ekstra bir facebook edinin ya da hiç kabul etmeyin çocuk bir gün önce eğlenen fotoğrafları görüp de sizi sınıfta kaale almayabilir çünkü :)
Vücut oranı m üst tarafım iyi bacaklar i m çok ince popo m düz filan böyle basen ve popo olsa belki o kadar göze batmaz biraz bacakları kalın lastirabilsem

öncelikle mesleğin hayırlı olsun :) yani bikaç ay içinde on kilo almış biri olarak kıskanmadım desem yalan olur :)) bide çocukların ağzına laf verme. onlar sever öğretmene laf etmeyi. alınma. çocuklardan biri sana bişey derse"öğretmene laf etmek sana mı kaldı" de

öncelikle mesleğin hayırlı olsun :) yani bikaç ay içinde on kilo almış biri olarak kıskanmadım desem yalan olur :)) bide çocukların ağzına laf verme. onlar sever öğretmene laf etmeyi. alınma. çocuklardan biri sana bişey derse"öğretmene laf etmek sana mı kaldı" de
Nasıl kilo aldınız bir ayda hamile lik falan mi

Ben de öğretmenim ve bugün tartildim 44 kiloyum.etrafimda bana da zayifsin derler ama bunu asla sorun yapmadim konuyu acana citi pitiyim üniversiteli zannediyorlar ne güzel derim.topuklularla yakışan kiyafet giyip hafif makyajla gayet ideal gorunebilirsiniz.ve her zaman genç gösterip bu ozelliginize 10 yil sonra sukredeceksiniz.Allah saglik versin gerisi alışveriş ve en fazla diyetisyen isi:)dert etmeyin

Back
X