zayıf olup ayva göbeği olanlar bir bakabilirler mi?

marmalade93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
111
24
31
Herkese merhaba öncelikle forma yeni üye oldum umarım iyi vakit geçiririm şöyle bir baktım da sıcak bir ortama benziyor:) benim sorunum eylulun 15inde spora yazıldım hayatım boyunca sporun s'sini yapmamış biri olaraktan oldukça zorlandım gelelim programıma haftada 3gün spor salonuna gidiyorum 30dk kardio 30dk pilates ve kalan 60 dk da squat,mekik ve alet fln çalışıyorum amacım bölgesel kilo verip sarkmaları toplayıp sıkılaştırmak 176 boyunda 61kiloyum ama ayva mı dersiniz öyle bir göbek var sadece orası gitsin istiyorum popom düz birde onun için squat yapıyorum duzensız yaptım sanırım pek fayda göremedim ama yaklaşık 13hafta spora gittim ve 1kilo alıp 60dım 61olduğum halde 2cm her yerden inceldim ölçülerim 80-63-95 i,yazın sporsuz kilo verdim etlerim gevşektir zaten ıyıce yumusacık oldu pılatesle bacak bölgem ve dumblle larla kolumun önü sertlestı ama üst bacak ve kol arkam hala löplöp 21yaşındayım tavsiyelerınizi bekliyorum:) (buarada diğer 2günde kendim evde 45dk lık pilates,squat ve mekık cekmeye çalışıyorum:)

düz bi karın istiyorsun anladığım kadarıyla. zaten zayıfsan ki ölçüler öyle, direkt abs egzersizleri yapıp (bence) kısa sürede sonuç alabilirsin. ağırlıkla çalışmanı tavsiye ederim naçizane =)

düz bi karın istiyorsun anladığım kadarıyla. zaten zayıfsan ki ölçüler öyle, direkt abs egzersizleri yapıp (bence) kısa sürede sonuç alabilirsin. ağırlıkla çalışmanı tavsiye ederim naçizane =)
Teşekkür ederim abs ne demek ya cahilliğime ver:KK70:

X