Zayıfım Ama Basenlerim Var

missperfect

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
78
9
88
Selamlar..=)
Arkadaşlar eskiden dümdüz vücudum vardı çokta memnundum şu son 2 yıldır basenlerim çıktı bunun sebebi nedir?
zayıflayınca gider mi bu basen eskiden 54 kiloydum hiçbir şey yoktu kilo alsam göbekten alırdım bu son 2 yılda göbeğe yağ gitmedi basende toplandı diyebilirim ve sonuç 57 kiloyum =( benim gibi olan var mıydı acaba???(ps:çok yeşil çay içmeye başlamıştım)

Nerdeyse aynı durumdayız benimde basenlerim var ... benimde yapmaya çalıştığım kilo verip basen için egzersizler yapmak.. popomdan memnunum ama malesef basenlerim var :(

Selamlar..=)
Arkadaşlar eskiden dümdüz vücudum vardı çokta memnundum şu son 2 yıldır basenlerim çıktı bunun sebebi nedir?
zayıflayınca gider mi bu basen eskiden 54 kiloydum hiçbir şey yoktu kilo alsam göbekten alırdım bu son 2 yılda göbeğe yağ gitmedi basende toplandı diyebilirim ve sonuç 57 kiloyum =( benim gibi olan var mıydı acaba???(ps:çok yeşil çay içmeye başlamıştım)

Bence kilo alman ile alakalı canım
Çünkü benim de göbeğim yoktu hiç eskiden hep 48-49 kilo idim sonra 57ye çıktım göbek bağladım resmen :(
Anladım ki 50nin üstüne çıkınca göbeğim çıkıyor benimde basen de var bende zaten onları yok etmenin yolu da 47 kiloya inmem :1:
Bir kere inmiştim 47ye ne basen ne bi şey kalmıştı vücudum dümdüzdü o zaman manken gibiydim valla :1:
Kilo ile alakalı yani belli bi sınırı geçince hiç yağ olmayan yerinde bile yağlar birikme yapıyor. Birde sana pilatesi tavsiye ederim baya bi sıkıştırıyo vücudu
Eskiden vücudumu hiç beğenmezdim pilatese başlayınca kilolu bile olsam kötü durmuyor gerçekten :)

aynı dertten muzdaribim.. bir cok türk kadınında olduğu gibi. incecik bel kalınca bi kalca:(( illaki bu fizik yapısıylada ilgili tabi genetik yapı çok önemli kimi arkadaşlarım var benden katkat kilolular ama basenleri çok değil.. belkide benim belim ince olduğundan çok dikkat cekio.. işin özü ağlamak istiorumm arkdaşlar.. manken gibi kızdım ben ya nasıl böle oldumm:((( çözüm boğazı tutmak ve spor yapmak bunu hepimiz bilioruz.. 5 kilo fazlam var hepsi de alt tarafta:)) off allahım gülermisin ağlarmıısn.. özellikle şu aralar aynalara küstümm.. kışın alınan kilolar bi şekilde saklanıo ama yazın bu mümkün deil malesef..
Çok hırslı biri değilim isterdim inatcı hırslı biri olmayı ama malesef değilim.. o yüzden sizden destek istiorum arkdaşlar birlikte program dahilinde başarabiliriz kızlarrrrrrrrrr!!:(

Back
X