Zayıfım, fikir verin. !!!

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
0
38
İstanbul
mrb bayanlarr

1,73 boyunda 53 kıloym ne yaparsam yapım alamıyorum kılo...yaz ıcın kendıme gıysdıler tsortler almak ıstıyorum bı fıkır verın bana lutfen rıca edıyorum fıkırlerınızı esırgemeyen
*ne tur seyler alayım ornelkler verın rıca ederım
*sıfır kollu askılı gıyınmıyorum bılgınıze (onerılerde bulunurken goz onunde bulunursunuz dıye dusundum)
*derın gogus dekoltesı kullanmıyorum (asırı dekolte)
BENI OLDUGUM GIBI ZAYF GOSTERMICEK SEYLER ONERILERDE BULUNUN LUTFEN ARKADASLARRR
COK TESSEKUUR EDERIM BEKLIYECEGIM ONERILERINIZI ...

bence yazlık çeketlerden alabilirsin omuzları hafif vatkalı, ya da popo kısmında çepleri olan pantolonlar. Ve beyaz renk şeyler. Destekli sütyen mutlaka

bence yazlık çeketlerden alabilirsin omuzları hafif vatkalı, ya da popo kısmında çepleri olan pantolonlar. Ve beyaz renk şeyler. Destekli sütyen mutlaka

ceket hıs sevmıyorumm gogus oldukca var o zayıflıgımda bı tek o var onlarda olmasa :S bırde popo sorunum var onuda sılıkonlu kılotlar tammlıyorum ama gyım tarzı nasıl olsun orneklerle resım ekleyerek fıkır verın kıslar lutfennn alacagım tsort mesela nasıl tarzda olsun nerelerden ne bulabılırımmm beyendıgınız almak ıstedgıgınız seyler ne ?

Yani bu da dertmi Allah aşkına....
Ölüçüleriniz aynı benim genç kızlık zamanlarımdaki gibi...
Birçok kişi gıpta ediyordur sanırım...
ne giyseniz yakışır bence...
giyim tarzınız nasıl bilemiyorum ama,
keten pantolon,üzerine çok hoş tunikler var belki sizi
zayıf göstermez...
sevgiler...

:s:s:s evet herkes manken gıbısın dıyor ama bende etlı butlu ınsanları kıpta edıyorum ( ne gıyınsem ne tarzda gıyınsemde zayıf oldugumu kamufle etsemm

off alllahım...keşke bende senin ölçülerinde olsam da ne giyceğimi düşünsem
basen kapat göbek eritle uğraşmasam
arkadaşım bu da dert mi allah aşkına
şu söylediklerine bak
ne yapmaya çalışıyorsun?

nasıl yanı neyı nasıl anlmadım neyapmaya calsııyosun derken ??

yanı evet benım sorunum bu kılo sorunu kılo almak ıstıyorum gıyındıgım yakıssın ıstıyorum etlı butlu olmak ıstıyorum suclumuyum yanı nasıl seyelr alayımda zayıf durmuyayım dıye fıkır ıstıyorum arkdaslarımdan

hey allahım ya ............ git bi mağazaya giy giy çkar ne yakışıyosa onu arkadaşım sadece kilodan ziyade komple senii görmemiz lazım

neden bukadar dalgacı hemn yadırgıyosunuz tuhaf gledıyse yorum yazmayın arkdaslar ozlempau arkdasım verdıgın repe bı anlam veremdım ne alaka yanı benım bu actıgım konula verdıgın rep (-) rep vermıssın ve yazdıgın notta su '( ış mi verıyorsun adammı secıyorsun ? ) ne alaka actıgım konuyla bu msj kı ıs vermek ne demek yaaaa adam neden seceyım bu konuyla alakası neee

Canım göğüsten bollaşan şeyler giymelisin bence.. Bikaç şey buldum ama kolsuz ve göğüs dekoltesi olmucak demişsiin
fisfisfis

tesskurrler cnm verdıgın fıkırler ıcın en azından bılgı vermeye clasıtın tessurler japon tarzı gıyım benımde hosuma gıdıyo netten sıparıs verım dedım baska yerde bulmadım otarz seyler kotu seyler elıme gectıı netten gorunduklerı gıbı glmıyorlar nerelerden bulabılrım?

Canım böyle şeyleri görmeden denemeden alma bence.. Git gez giy çıkar. İstediğin gibi ama göğüs dekolteliyse eğer (giymiyormuşsun) altından boyundan bağlamalı atlet yada straplez falan giyebilirsin..
Benimde çok zayıf olupta kamufle etmeye çalışan arkadaşlarım var anlıyorum seni
:CüvCüv:

tesekkur ederım arkdasım bnı dınlegın mantıklı yaklastıgın ıcın

bende çok zayıfım 172 boyum 49-50 kiloyum bende göğüste yok büyükçe bi popom var oda olmasa napardım bilmiyorum :) göğüs altından yada üstünden bollaşan şeyler giy salaş şeylerde giyebilirsin ama zayıfım die s kıyafetler alma genel m yi tercih et derim ben umarım anlatabilmişimdir resim elime geçerse yüklerimde

canım kesinlikle bedeninde değil bir beden büyük giy her zaman işe yarar ve gögüs kısmını açık giyme gögüs altından biraz bollaşan tarzda giy inşallah yardımcı olabilmişizdir

canım ya resmen kendimi gördüm sende :))
benimde boy 1.70 kilo 49-50 gibi birşey
göğüs var baya bende de Allahtan onlar var
ama bende de popo sorunu var bende senin gibi arada silikonlu kilot kullanıyorum valla ne yalan söylim ..
canım ben genelde yarasa koları tercih ediyorum yada dökümlü badileri çok işe yarıyor..
bende beni şişman ne gösterir diye arar dururum..
tunikleride deneyebilirsin..
ama pantolonun üzerine giyilen kısa ve dar badide popoyu büyük göstermeyi sağlıyor..
yarasa kolları dene derim canım..
işe yarayacağına eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…