bence yazlık çeketlerden alabilirsin omuzları hafif vatkalı, ya da popo kısmında çepleri olan pantolonlar. Ve beyaz renk şeyler. Destekli sütyen mutlaka
off alllahım...keşke bende senin ölçülerinde olsam da ne giyceğimi düşünsem
basen kapat göbek eritle uğraşmasam
arkadaşım bu da dert mi allah aşkına
şu söylediklerine bak
ne yapmaya çalışıyorsun?
Canım göğüsten bollaşan şeyler giymelisin bence.. Bikaç şey buldum ama kolsuz ve göğüs dekoltesi olmucak demişsiin fisfisfis
tesskurrler cnm verdıgın fıkırler ıcın en azından bılgı vermeye clasıtın tessurler japon tarzı gıyım benımde hosuma gıdıyo netten sıparıs verım dedım baska yerde bulmadım otarz seyler kotu seyler elıme gectıı netten gorunduklerı gıbı glmıyorlar nerelerden bulabılrım?
Canım böyle şeyleri görmeden denemeden alma bence.. Git gez giy çıkar. İstediğin gibi ama göğüs dekolteliyse eğer (giymiyormuşsun) altından boyundan bağlamalı atlet yada straplez falan giyebilirsin..
Benimde çok zayıf olupta kamufle etmeye çalışan arkadaşlarım var anlıyorum seni :CüvCüv:
tesekkur ederım arkdasım bnı dınlegın mantıklı yaklastıgın ıcın
mrb bayanlarr
1,73 boyunda 53 kıloym ne yaparsam yapım alamıyorum kılo...yaz ıcın kendıme gıysdıler tsortler almak ıstıyorum bı fıkır verın bana lutfen rıca edıyorum fıkırlerınızı esırgemeyen
*ne tur seyler alayım ornelkler verın rıca ederım
*sıfır kollu askılı gıyınmıyorum bılgınıze (onerılerde bulunurken goz onunde bulunursunuz dıye dusundum)
*derın gogus dekoltesı kullanmıyorum (asırı dekolte)
BENI OLDUGUM GIBI ZAYF GOSTERMICEK SEYLER ONERILERDE BULUNUN LUTFEN ARKADASLARRR
COK TESSEKUUR EDERIM BEKLIYECEGIM ONERILERINIZI ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?