off alllahım...keşke bende senin ölçülerinde olsam da ne giyceğimi düşünsem
basen kapat göbek eritle uğraşmasam
arkadaşım bu da dert mi allah aşkına
şu söylediklerine bak
ne yapmaya çalışıyorsun?
sen nasıl kilolarından şikayetçiysen maalesef bazı bayanlarda kilo alamamaktan ve zayıf olmaktan şikayetçi.
ne kilonun fazlası ne de zayıflığın fazlası iyi değil..
bazen öyle birkıyafet beğeniyorsunuz kiama çok zayıf olduğunuz için doldurmuyorsunuz bile..
nasıl kilolu olduğunuz için o kıyafete girmediğinizde üzülüyorsanız zayıf olduğunuz için dolduramamak da onun gibi birşey
arkadaşın birşey yapmaya çalıştığı yok!!
ben onu çok iyi anlıyorum
ama sanırım sizin anlamanız için biraz fazlalığınız var!!
silikonlu kilot varmi ya tuvafima gitti merak ettim gögüs icin bilyiorumda popo icin bilmiyordum ilginc bende cok zayifim ya belimden kilo almam gerk ama olmuyor hersey yapsan bile cözüm yok trde iranli iksirmi ne varmis tozmus ondan alcam tabi arastircam birinci nasil birsey diye. bak giyim ne giye bilirsin biliyon mu simdik zaten modalar tülden kisa kol sekili yada acik seykili bi sürü cok güzel esyalar var onlar insani zayif göstermiyo sen hem ne yap biliyon mu cik disara alisveris yapmaya gitt birseyler bulursun kesin kafan takma biliyorum cok gicik birsey zayiflik
bu yaz uzun elbiseler moda...askılı göğüs altında bollaşıyorkat kat.....üstünede bolera alırsın...
(((((((((((((((((((((((((((((((((((
ebişim niye üzüldün?bunu paylaştığıma pişman ettin beni:çok üzgünüm:bu senin için bi avantaj.bol pileli, kareli,desenli....istediğin gibi giyinebilirsin.pileli giysem göbeğim çıkar gibi bi derdin yok ne güzel.kıymetini bil ileride nasılsa kilo alıcaksın.keyfini sür ve de sakın üzülme emi?:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?