zayıfladığım için "mister spaga benziyorsn" dediler

brokenangel2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
2
0
1
37
merhaba bayanlar bir kaç ay önce kilo verdim. 12 kilo kadar sonra istemsiz vermeye başladım.Çevrem eleştirmeye başladı.çirkinleştin,çirkin oldun,kötü oldun kuzenim ise eskiden çok güzeldin mstr spak olmuşsun dedi.Gururum çok incindi.kendimi çirkn görmeye ve hissetmeye başladım.kilo alıp toparladım ama beynimin içi bunlarla doldu.Özguvenim gitti.Sizde de böyle oluyor mu sevgiler

merhaba bayanlar bir kaç ay önce kilo verdim. 12 kilo kadar sonra istemsiz vermeye başladım.Çevrem eleştirmeye başladı.çirkinleştin,çirkin oldun,kötü oldun kuzenim ise eskiden çok güzeldin mstr spak olmuşsun dedi.Gururum çok incindi.kendimi çirkn görmeye ve hissetmeye başladım.kilo alıp toparladım ama beynimin içi bunlarla doldu.Özguvenim gitti.Sizde de böyle oluyor mu sevgiler
Sen hiç bu kadar güzel bir mr spak gördün mü acaba şekerim diyip geçin bence.

Ben zayıfladığı da da suratın küçülmüş ağzın kocaman kalmış demişti biri. Ay teşekkür ederim 30 kilo boru değil çok uğraştım varsın suratım çirkin olsun ben böyle mutluyum deyip geçmiştim. Siz kendinizi nasıl seviyorsunuz önemli olan o.

Ben sonra 2. yi doğurdum yine verdim ve maalesef biraz yeme biraz da kullandığım ilaçlar sebebiyle geri aldım. Şimdi keşke yine eskisi gibi güzel verebilsem de suratım kaşık kalsa ağzım kocaman olsa.

Mr. Spock zayif miymiş diye baktim bence zayif değil. 😂
mr spock ı öğrenip cümle içinde kurmak istemiştir :D kulaklarıyla meşhur olduğunu bilemeyecek kadar eksik kişinin aklınca laf soktuğunu sanması kadar acınası başka birşey olamaz :D şahsen ben olsam üzülürdüm ,hayatında bir film karakteri öğrenmiş onuda gitmiş yanlış örnekte kullanmış

Ben zayıfladığı da da suratın küçülmüş ağzın kocaman kalmış demişti biri. Ay teşekkür ederim 30 kilo boru değil çok uğraştım varsın suratım çirkin olsun ben böyle mutluyum deyip geçmiştim. Siz kendinizi nasıl seviyorsunuz önemli olan o.

Ben sonra 2. yi doğurdum yine verdim ve maalesef biraz yeme biraz da kullandığım ilaçlar sebebiyle geri aldım. Şimdi keşke yine eskisi gibi güzel verebilsem de suratım kaşık kalsa ağzım kocaman olsa.
insanın hevesinin içine ediyorlar aynen

Milletin dediğine bakmayın, siz kendinizi nasıl beğeniyorsanız nasıl mutluysanız öyle olun. Benim iki kuzenim (kardeşler) senelerce bu kilo kavgasıyla birbirlerini yediler. Birisi kiloluydu birisi aşırı zayıf. Zayıf olan kiloluya koca g.tlü dedi, kilolu olan zayıfa kuru g.tlü dedi senelerce böyle bunun kavgasını yaptılar. Başkalarının işine burnunu sokmadan duramayan bir milletiz maalesef 😒😏

Bizim milletin ağzı çorba değil ki süzesin anacım. Kilo alıyorum dana gibi oldun kadına yakışmaz diyen mi dersin, zayıflayınca hastalıklı durdun erkekler de kuru kuru kadın sevmez he diyen mi dersin. Hepsini bozucaksın, eş dost akraba dinlemiyceksin

Milletin dediğine bakmayın, siz kendinizi nasıl beğeniyorsanız nasıl mutluysanız öyle olun. Benim iki kuzenim (kardeşler) senelerce bu kilo kavgasıyla birbirlerini yediler. Birisi kiloluydu birisi aşırı zayıf. Zayıf olan kiloluya koca g.tlü dedi, kilolu olan zayıfa kuru g.tlü dedi senelerce böyle bunun kavgasını yaptılar. Başkalarının işine burnunu sokmadan duramayan bir milletiz maalesef 😒😏
Birbilerinin yuzune mi soylediler koca gotlu diye hxcbhcxh

Derlerde derler salla bence takma

Amaaan herkes bişi der kimseye göre moralinizi bozmayın
Siz sağlıklı mısınız
Kendinizi bu kiloda mutlu ve sağlıklı hissediyor musunuz buna bakın
Bir akrabam her gördüğünde maşallah maşallah epey kilo almışsın derdi bi gün kocam çalışıyor kazanıyor ben de çatır çatır yiyorum alıcam tabii dedim

mr spock ı öğrenip cümle içinde kurmak istemiştir :KK70: kulaklarıyla meşhur olduğunu bilemeyecek kadar eksik kişinin aklınca laf soktuğunu sanması kadar acınası başka birşey olamaz :KK70: şahsen ben olsam üzülürdüm ,hayatında bir film karakteri öğrenmiş onuda gitmiş yanlış örnekte kullanmış
Bence bunu hani konu sahibinin kulakları biraz büyükse ve zayıflayınca da iyice ortaya çıktıysa ondan demiş olabilir gibi geldi bana.

10 sene önce 47 kiloydum zayıflığıma laf ederlerdi. Bu süreçte 65e kadar çıktım ona laf ettiler. Şimdi 56 kiloyum ve ideal kilomdayim ama aa sana kilo yakisiyordu diyorlar ve bunları hep aynı kişiler diyor :)) sen nasıl iyi hissediyorsan öyle olmaya çalış. Sağlık problemi teşkil etmediği sürece kafana takma. Söyleyenlere de cevap vermekten cekinme. Yoksa onlar kırmaktan cekinmiyor.

Back
X