- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi brokenangel2020
-
Kuzenine biraz salaklık var bence.kuzenim ise eskiden çok güzeldin mstr spak olmuşsun dedi.Gururum çok incindi.
Ulan ahdbsbsvaYok ben kilo versem 3 4 kilo iyi olur, cirkin olmusun, mr.spark olmusun dese biri bana, sen senelerdir g.tume benziyosun , ben bisey diyo muyum sana derimboyle de cirkefim dhdhdh
Kilo alsan da Fil gibi olmussun derlerdi. Bosver salla.merhaba bayanlar bir kaç ay önce kilo verdim. 12 kilo kadar sonra istemsiz vermeye başladım.Çevrem eleştirmeye başladı.çirkinleştin,çirkin oldun,kötü oldun kuzenim ise eskiden çok güzeldin mstr spak olmuşsun dedi.Gururum çok incindi.kendimi çirkn görmeye ve hissetmeye başladım.kilo alıp toparladım ama beynimin içi bunlarla doldu.Özguvenim gitti.Sizde de böyle oluyor mu sevgiler
Terbiyesiz insanlar .sagliginda problem yoksa ve kendini ne sekilde iyi hissediyosan disardaki insanlarin ne dusundugunun bir onemi yok.merhaba bayanlar bir kaç ay önce kilo verdim. 12 kilo kadar sonra istemsiz vermeye başladım.Çevrem eleştirmeye başladı.çirkinleştin,çirkin oldun,kötü oldun kuzenim ise eskiden çok güzeldin mstr spak olmuşsun dedi.Gururum çok incindi.kendimi çirkn görmeye ve hissetmeye başladım.kilo alıp toparladım ama beynimin içi bunlarla doldu.Özguvenim gitti.Sizde de böyle oluyor mu sevgiler
genelde zayiflamaya baslayinca etraftaki insanlar kiskanmaya basliyorlar ve laf soyluyorlar. ben de bir ara 15 kilo vermistim, hemen etrafimdakiler ayy daha verme sakin vs falan diyordu, ki o zaman bile 15 kilo fazlam vardi hala. yani derler cunku kiskaniyorlar.merhaba bayanlar bir kaç ay önce kilo verdim. 12 kilo kadar sonra istemsiz vermeye başladım.Çevrem eleştirmeye başladı.çirkinleştin,çirkin oldun,kötü oldun kuzenim ise eskiden çok güzeldin mstr spak olmuşsun dedi.Gururum çok incindi.kendimi çirkn görmeye ve hissetmeye başladım.kilo alıp toparladım ama beynimin içi bunlarla doldu.Özguvenim gitti.Sizde de böyle oluyor mu sevgiler
Size sürekli lakap takarak hakaret seviyesinde eleştiri yapanlara lütfen karşılığını verin. Verin ki bir daha ki sefere konuşurken iki kez düşünsünler. Ben çok karşılaşmasamda nadirde olsa çirkin kelime kullananlara daha üst seviye benzetmelerle empati kurmalarını sağlıyorum :) Böyle böyle akıllanıyorlar. Şu fiziksel özelliklere yorum yapılmaması gerektiğini 100 yıl sonrasında bile öğrenemeyecekler herhalde.merhaba bayanlar bir kaç ay önce kilo verdim. 12 kilo kadar sonra istemsiz vermeye başladım.Çevrem eleştirmeye başladı.çirkinleştin,çirkin oldun,kötü oldun kuzenim ise eskiden çok güzeldin mstr spak olmuşsun dedi.Gururum çok incindi.kendimi çirkn görmeye ve hissetmeye başladım.kilo alıp toparladım ama beynimin içi bunlarla doldu.Özguvenim gitti.Sizde de böyle oluyor mu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?