kızlar selaaaammm :))))
duygucum onerılerın ıcın tşkler tatlım :)
kardesım gıttı bende normal hallerıme gerı döndüm elhamdülillah :)
ama dun onun tabagından ve esimin tabagından en az 4-5 kasık pilav caldım

( yanında da tavuk

(( halbukı kendıme karnabhar haslamıstım. 3-4 kasık kusbası tavuk ve 4-5 kasık pılav yedım sanırım. dayanamadım. sebebi ne biliomusunuz? ben dun o kadar az su ıctım kı... 3-4 bardak falandı sanırım. 3 bardak da k. tarcınlı sırkelı yesıl cayımı ıctım. normalde 9-10 bardak su ıcıoum. su ıcmedıgım ıcın yemege saldırdım. yanı bence oyle :)))
gıcık yaaa, ben sunu ıstıorum, bunu ıstıorum deyıp duruyo. demıokı ablam dıyette. bende onunkılerden yıyım. 1-2 kılo verırım. 76 yı gordugum anda tartıda annda dıyete basladım. hanımefendı evlenıcek temmuzda, 95 kılo suanda!!! hıc bı gayret yok arkadas. gelınlıgım guzel olsun, üstümde guzel dursun, evlenıcem kocam begensın yooookkk... bu kadar geniiişşş rahhaaatttt... cocuklugumuzdan berı o hep kılolu ben zayıfım. aramızda en az 10-15 kılo olurdu. sımdı 25 kılo var. canımı cok sıkıyor yaaa. onun kıloları bana dert oluyor. neyse ıste hanımefendının ıstedıgı yemeklerı yaptım.. bende kacırdım arada. ilk gun delı gıbı makarna yemıstım

sonra pilav.. offff. Allahtan pilavı da abartmadım.
bu sabah ıtıbarı ile eski minnakım :))) zayıflayana kadar gelme bıdaha dedim

gönderdim
sabah:yemekten once 1 bardak ılık su, 1 haslanmıs yumurta, kucuk bı dılım kasarlı tost, 1 tane kivi, 1 zeytın, 1 buyuk fıncan k.tarcınlı sırkelı yesil çay, 1 bardak ılık su.
öğle: pırasa yapıciğim.. aksama da pırasa yerım. belkı aksama sadece salata yerım bılemıorum. evet evet sadece salata yıyım. dengelemek lazım :)
bugun deli gibi temizlik yapıcam inşaAllah. yaw bazen cok zor yetısıorum kızlar. pıtırcık canıma okuyor. yemegı yaparken bıle bacagıma sarılıo tutp odaya goturuo oyun oynatıo.

ilgi arsızı oldu yaaa. cocuğa bak, yemegı yap, bulasıkalrı hallet, çamasırları as... bazen evı supurup silmeye bıle usenıorum daha doğrusu yerımden kalkıcak halım olmuo. emeklıyoruz

kosuyoruz. zıplıyoruz. bogusuoruz

walla hem ev işelrini yapan hemde cocuguyla ılgılenenler nasıl yapıo anlamıorum. ne becerıksız hatunum dıorum bazen
öle işte :)))