Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın sevgili arkadaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum kandilinizi kutluyorum hepimizin rabbim gönlünün muradını versin dualarımızı kabul etsin inşallah...

dünkü menümü yazıyorum:

sabah:1 portakal

öğlen : taze fasulye yemeği,salat,yoğurt,1 dilim kepek ekm.

akşam : 1 tabak dolma(3 küçük biber+3 lahanasarması),salat

ara:1 portakal,1 kivi,2 mandalin,yarım muz

toplamda 1.097 calori hesapladım

2,5 ltsu+6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi
1 saat yürüyüş+6kat merdiven çıktım

kiiz bana ,kiz bana kizzzzzzz:17::17:

kızma değildee şaşırdımm neyse

simdi cikiyim biraz spor yapiyim ben,birazda aksam yaparim,görùsürüzzzzz
hem başkaa hemenn dünün acısını çıkar
günaydın sevgili arkadaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum kandilinizi kutluyorum hepimizin rabbim gönlünün muradını versin dualarımızı kabul etsin inşallah...

dünkü menümü yazıyorum:

sabah:1 portakal

öğlen : taze fasulye yemeği,salat,yoğurt,1 dilim kepek ekm.

akşam : 1 tabak dolma(3 küçük biber+3 lahanasarması),salat

ara:1 portakal,1 kivi,2 mandalin,yarım muz

toplamda 1.097 calori hesapladım

2,5 ltsu+6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi
1 saat yürüyüş+6kat merdiven çıktım

aminn canım benimmm inşallahh...
tatlım menün güzel tabi dolmanın içindeki pirimçleri yoplarsak 1 tabak edermi
birde kahvaltı yapmayı sevmiyormusun aslında kahvaltıı masum bana göre tabi ne yediğine bağlııı

kızlar merhaba;
sabaha karsı 4 gıbı uyudum yaaa ölüorum uykusuzluktan. 1.5 a kadar eşimle takıldık ata demireri falan ızledık pıtırcık uyuyor iken. arada kucuk hanım uyandı tabi süt içti falan bız gene devam stand up a.. eşim yattıktan sonra ben bıraz daha takıldım. saat 2 bucukta sahurumu yaptım. tam yatıcaktım pıtırcıkla ugrastım gene. uykum vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr :52:

hepiciğinizin teker teker kandili mübarek olsun (daha vakıt gırmedı ama neyse, şimdiden yaziiim dimi) Rabbim dualarınızı kabul eylesin. hakkınızda hayırlısını nasip etsin, hakkınızda hayırlı olanı gönlunuze razı eylesin.. bırbırımıze dua etmeyı unutmayalım. Allahım gruptakı herkes cıtır olsun hemencecık kılo verelım bıdaha da hiiiiiiiiiç almayalım dıye :))))

sahurda: dunden kalan 3-4 kasık pırasamı yedim. 1 yumurta hasladım. kızımın mınık bardakları var bızım su bardaklarının yarısı bıle degıl, onunla tarcınlı süt ıctım.yarım dilim de kepek ekmegı yedım. 2 bardak su ıctım.
akşama da corba salata düşünüorum. belkı kocacıgımın yemegınden cook azıcık tırtıklayabılırım. ona da ne yemek yapıcam bılmıorum. uydurucaz artık bıseyler.

kandil vesilesiyle kefaret orucumu tutmaya nıyet ettım kızlar. 2 ay full oruçlu oluciğim. daha sonrasında da her hafta pazartesi, persembe ve cuma gunlerı oruc tutucam insaAllah, hamilelik borcum cıksın aradan. hem dusunsenıze haftada bır gun bıle oruc tutsak senede 52 gun oruc tutmus oluoruz. 2 gun tutsak 104 gun. 3 bucuk ay. her hafta 2 yada 3 gun tutmaya kararlıyım kızlar. Allah kimseyı şeytanla basbasa bırakmasın, ona uydurtmasın. bu kararlarımdan vazgecmemelıyım...

hayden kalın sağlıcakla. ben pıtırcıgımı uyutup ev işine dalıorum....

birde kahvaltı yapmayı sevmiyormusun aslında kahvaltıı masum bana göre tabi ne yediğine bağlııı[/QUOTE]

duygu inanırmısın dün akşama kadar dolmanın içindeki pirinçleri hesapladım bakşimdi biber dolmasında 2 yemek kaşığı girer diye düşündüm biberler küçüktü,lahanalarada birer yemek kaşığı toplam 9 kaşık eder...2 kaşık pilav bir dilm ekmek ettiğine göre 4,5 dilim ekmek eder:405 calori + yağı tuzu sebzesi 600 calori hesapladım dolmayı ya dolmayı ben yapmadım kayın validem yapmış yollamış dolapta masum masum bakıyodu bana bide kuru biberdi biberler çok severimm...kahvaltıya gelince aslında açıkçası ne hazırlayacak vaktim nede kahvaltılıkla doyma hissim var portakal tok tutuyor öğlene kadar bide ben yedimmi iyi yiyorum 200gr kaşar,ekmek vs. götürürüm yani... annem kızım sen balık midelisin doyduğunu bilmiyosun der. yemeyincede yemem ama onun için yememek en güzeli kahvaltı malzemeleri hiç masun değiller duygu: 100 gr kaşar,100 gr zeytin ekmek vs. baya kalorili oluyo kahvaltıda 1 kızarmış ekmek yağsız peynir salata yersek belki ama onlada uğraşamam şişmanlarkende kahvaltımı poğaça simitle yapardım... geçengün antalyada meşur pastanelerden Salman var onda sabahları kaşarlı gevrek çıkar 2 tane yerdim bazen hızımı alamayıp..yağlı bol kaşar ve susamlı düşünsene ne kadar yanlış şeyler yapmışım...

kızlar merhaba;
sabaha karsı 4 gıbı uyudum yaaa ölüorum uykusuzluktan. 1.5 a kadar eşimle takıldık ata demireri falan ızledık pıtırcık uyuyor iken. arada kucuk hanım uyandı tabi süt içti falan bız gene devam stand up a.. eşim yattıktan sonra ben bıraz daha takıldım. saat 2 bucukta sahurumu yaptım. tam yatıcaktım pıtırcıkla ugrastım gene. uykum vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr :52:

hepiciğinizin teker teker kandili mübarek olsun (daha vakıt gırmedı ama neyse, şimdiden yaziiim dimi) Rabbim dualarınızı kabul eylesin. hakkınızda hayırlısını nasip etsin, hakkınızda hayırlı olanı gönlunuze razı eylesin.. bırbırımıze dua etmeyı unutmayalım. Allahım gruptakı herkes cıtır olsun hemencecık kılo verelım bıdaha da hiiiiiiiiiç almayalım dıye :))))

sahurda: dunden kalan 3-4 kasık pırasamı yedim. 1 yumurta hasladım. kızımın mınık bardakları var bızım su bardaklarının yarısı bıle degıl, onunla tarcınlı süt ıctım.yarım dilim de kepek ekmegı yedım. 2 bardak su ıctım.
akşama da corba salata düşünüorum. belkı kocacıgımın yemegınden cook azıcık tırtıklayabılırım. ona da ne yemek yapıcam bılmıorum. uydurucaz artık bıseyler.

kandil vesilesiyle kefaret orucumu tutmaya nıyet ettım kızlar. 2 ay full oruçlu oluciğim. daha sonrasında da her hafta pazartesi, persembe ve cuma gunlerı oruc tutucam insaAllah, hamilelik borcum cıksın aradan. hem dusunsenıze haftada bır gun bıle oruc tutsak senede 52 gun oruc tutmus oluoruz. 2 gun tutsak 104 gun. 3 bucuk ay. her hafta 2 yada 3 gun tutmaya kararlıyım kızlar. Allah kimseyı şeytanla basbasa bırakmasın, ona uydurtmasın. bu kararlarımdan vazgecmemelıyım...

seninde kandilin mubarek olsuni nşallahh .. minnakkk şimdi etragımızdaki herkezi bugünmü yarınmı arıcazz senin kandil planın ne şimdi anlat bii

bende hamilelik orucumu tutmak istiyorumm şu yaz gelmeden günler uzamadan tutsak iyi olur temmuz 20 de ramazan başlıyor tam sıcaklar günler uzun ALLAH yardımcımız olsun inşallahh.. bebişini öp benim içinn bol bolda dua edelim birbirimizee

kızlar merhaba;

amin canım pıtırcığınıda öp yerime olurmu....muckkkk...

birde kahvaltı yapmayı sevmiyormusun aslında kahvaltıı masum bana göre tabi ne yediğine bağlııı

duygu inanırmısın dün akşama kadar dolmanın içindeki pirinçleri hesapladım bakşimdi biber dolmasında 2 yemek kaşığı girer diye düşündüm biberler küçüktü,lahanalarada birer yemek kaşığı toplam 9 kaşık eder...2 kaşık pilav bir dilm ekmek ettiğine göre 4,5 dilim ekmek eder:405 calori + yağı tuzu sebzesi 600 calori hesapladım dolmayı ya dolmayı ben yapmadım kayın validem yapmış yollamış dolapta masum masum bakıyodu bana bide kuru biberdi biberler çok severimm...kahvaltıya gelince aslında açıkçası ne hazırlayacak vaktim nede kahvaltılıkla doyma hissim var portakal tok tutuyor öğlene kadar bide ben yedimmi iyi yiyorum 200gr kaşar,ekmek vs. götürürüm yani... annem kızım sen balık midelisin doyduğunu bilmiyosun der. yemeyincede yemem ama onun için yememek en güzeli kahvaltı malzemeleri hiç masun değiller duygu: 100 gr kaşar,100 gr zeytin ekmek vs. baya kalorili oluyo kahvaltıda 1 kızarmış ekmek yağsız peynir salata yersek belki ama onlada uğraşamam şişmanlarkende kahvaltımı poğaça simitle yapardım... geçengün antalyada meşur pastanelerden Salman var onda sabahları kaşarlı gevrek çıkar 2 tane yerdim bazen hızımı alamayıp..yağlı bol kaşar ve susamlı düşünsene ne kadar yanlış şeyler yapmışım...[/QUOTE]

:))) kıyamam yaa insan ince hesap yapası geliyor dimii:9: benimkahvaltım masım vallakızarmış çavdar 4 tane y.zeytin gittim en acı zeytini aldım ben zeytin çok severimm diyet peyniri yeşillik bukadar domates salatalıkyemiyorum mevsimi değil diye bir gün öyle bire gün nesfit yiyorumm ... ahh bende şimdi tavada sucuk kaşar isterdim yanında simit poğaça boyoz yanın tulum ama yok bunları yediğimgünler gelcek hemde yazınnn inşallahh az daha sabırrr

Kızlar bugün sahura 12 dk kala kalktımm fazla yiyemedim çok halsizimm bugün pek giremiye bilirim oğlumu uyutup bende yatcam nasıl olsa dünden yemeğim var bi salata yapcammm şu midemin bulantısı bir türlü geçmiyorr offff::((
gamzede hastaa olmuşş yokk odaa haber verdi sağolsunn hadi öpüyorum hepinizii kaçtım benn

Kızlar bugün sahura 12 dk kala kalktımm fazla yiyemedim çok halsizimm bugün pek giremiye bilirim oğlumu uyutup bende yatcam nasıl olsa dünden yemeğim var bi salata yapcammm şu midemin bulantısı bir türlü geçmiyorr offff::((
gamzede hastaa olmuşş yokk odaa haber verdi sağolsunn hadi öpüyorum hepinizii kaçtım benn

hadi dikkat et kendine canım benim de bissürü borcum var aslında bu kandil günü de tutsam iyi olurdu... off ya...

merhabalar
mevlüt kandilimiz ve cumamız hayırlara vesile olsun ettiğimiz dualar kabul olsun inş
oruç tutan arkadaşlarımızın oruçları kabul olsun inş

dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek 1 yumurta az peynir zeytin 1 tatlı kaşığı reçel

öğle
taze fasülye yemeği
2 dilim ekmek

ara
1 elma

akşam

bir ölçü pirinç lapası tadı fena değildi ama midemi alt üst etti bana göre değilmiş :30::30:

yarım saat sonra mercimek çorbası bir kase

şekersiz çay
yarım eti puf sadece 32 buçuk kaloriymiş

2 fincan tek şekerli neskafe
1 litre su

eltiyle 3 apaçi 2 mezdeke 3 ankara misket oynamaca :8::8:
yarım saat evde bacak çalıştırma hareketleri artık düzenli yapıyorum hergün
bir çok kere merdiven inip çıkmak

evet dünkü menümü yazayim hemencik:18:
sabah kahve ictim sadece,kahvalti yapmadim,
ara yapmiycam dedim ama öglen kayinvalidem keskek yapmis( cok severim)dayanamadim bir tabak yedim,
aksam iki biber dolmasi ve iki kücük sogan dolmasi yedim,birazcikta et kavurma yedim,
evetttt gelelim bugüne kadar hic yapmadigim biseye:18:nasil oldu bende anlamadim ama yaptim yani,kizim dün cok mizmizdi,sùrekli kucak,onu uyuttum aksam üstü kendimde uyuya kalmisim,yataktan kalktim canim o kadar tatli istediki antamam,6tane kurabiye seklinde bisküviyi yedim:17:sekerimmi düstü neoldu anlayamadan hoppppp mideye iniverdi:37:

afiyet olsun potim boşver üzülme bir aydır ilk defa kaçamak yaptın sen bugün yarın dengelersin yediklerini
bu aralar bende iştah coşmuş durumda düngece rüyamda iki kocaman pasta yedim biri çukulatalı biri sade oturmuşum buzdolabının önüne iki pastada önümde bi birinden yiyorum bi diğerinden
bi uyandım ki tadı sanki ağzımda duruyo hala :1::1::1::1::1:

kızlar merhaba;

oruç tatabilmek büyük nimet allah kabul etsin arkadaşım bizlerde dua edin olurmu
ben yaklaşık 13 senedir sağlık sebaplerimden dolayı oruç tutamıyorum o kadar büyük vicdan azabı çekiyorum ki her ramazan kilo veriyorum
16 yaşındaki kızım senelerdir oruç tutuyo ben tutamıyorum doktorlarım izin vermiyo bana neyse yine içim burkuldu
ben cennetin oruç kapısından bırak geçmeyi yanından bile geçemicem tabi rabbim bilir doğrusunu :14::14:

oruç tatabilmek büyük nimet allah kabul etsin arkadaşım bizlerde dua edin olurmu
ben yaklaşık 13 senedir sağlık sebaplerimden dolayı oruç tutamıyorum o kadar büyük vicdan azabı çekiyorum ki her ramazan kilo veriyorum
16 yaşındaki kızım senelerdir oruç tutuyo ben tutamıyorum doktorlarım izin vermiyo bana neyse yine içim burkuldu
ben cennetin oruç kapısından bırak geçmeyi yanından bile geçemicem tabi rabbim bilir doğrusunu :14::14:

vicdan azabı neden çekiyorsun rabbim sana bir dert vermiş sende oruç tutamıyorsun fidyeni veriyorsun değilmi önemli olan fidyeni vermen sen orun tutamıyorsun ama senin sayende insanlar açlıklarından kurtuluyorlar

ya düşündükçe hayran oluyorum rabbim sana bir dert veriyor oruç tutamıyorsun buna karşılık rabbimin sana verdiği cezanın yüceliğine bak senin cezan! başkasına nimet oluyor

ne mutlu sana bak negüzel bi evlat yetiştirmişsin 16 yaşında ve senelerdir oruç tutuyor :) onun yaşıtları ramazan ayında sokaklarda yemek yiyor

oruç tutamıyorsan namazına ağırlık ver :):)

bide doktorlarını iyi seç

Son düzenleme:
Back
X