kızlar merhaba;
sabaha karsı 4 gıbı uyudum yaaa ölüorum uykusuzluktan. 1.5 a kadar eşimle takıldık ata demireri falan ızledık pıtırcık uyuyor iken. arada kucuk hanım uyandı tabi süt içti falan bız gene devam stand up a.. eşim yattıktan sonra ben bıraz daha takıldım. saat 2 bucukta sahurumu yaptım. tam yatıcaktım pıtırcıkla ugrastım gene. uykum vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
hepiciğinizin teker teker kandili mübarek olsun (daha vakıt gırmedı ama neyse, şimdiden yaziiim dimi) Rabbim dualarınızı kabul eylesin. hakkınızda hayırlısını nasip etsin, hakkınızda hayırlı olanı gönlunuze razı eylesin.. bırbırımıze dua etmeyı unutmayalım. Allahım gruptakı herkes cıtır olsun hemencecık kılo verelım bıdaha da hiiiiiiiiiç almayalım dıye :))))
sahurda: dunden kalan 3-4 kasık pırasamı yedim. 1 yumurta hasladım. kızımın mınık bardakları var bızım su bardaklarının yarısı bıle degıl, onunla tarcınlı süt ıctım.yarım dilim de kepek ekmegı yedım. 2 bardak su ıctım.
akşama da corba salata düşünüorum. belkı kocacıgımın yemegınden cook azıcık tırtıklayabılırım. ona da ne yemek yapıcam bılmıorum. uydurucaz artık bıseyler.
kandil vesilesiyle kefaret orucumu tutmaya nıyet ettım kızlar. 2 ay full oruçlu oluciğim. daha sonrasında da her hafta pazartesi, persembe ve cuma gunlerı oruc tutucam insaAllah, hamilelik borcum cıksın aradan. hem dusunsenıze haftada bır gun bıle oruc tutsak senede 52 gun oruc tutmus oluoruz. 2 gun tutsak 104 gun. 3 bucuk ay. her hafta 2 yada 3 gun tutmaya kararlıyım kızlar. Allah kimseyı şeytanla basbasa bırakmasın, ona uydurtmasın. bu kararlarımdan vazgecmemelıyım...
hayden kalın sağlıcakla. ben pıtırcıgımı uyutup ev işine dalıorum....