- Konu Sahibi Betul_20162010
- #3.361
kızlar huhu nerelerdesiniz kayboldunuz şekerler...haftasonu hava güzel diye hepiniz kaçtınızmı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünde topiği ben açayım
dünkü menüm
sabah
küçük bir gözleme
şekersiz çay
öğle
bir kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
domates soslu yağsız patlıcan közleme salatası
ara
yarım elma
yarım portakal
yarım pepino
akşam
bir kepçe tarhana çorbası
çok az kıymalı patates yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
3 çatal irmik helvası
bir kase karışık cips kesin 500 kalori almışımdır
2 fincan tek şekerli neskafe
1 litre su
yarım saat yürüyüş
20 dakika evde spor
cipsler olmasaydı iyiydi işte dayanamıyorum abur cuburlara![]()
kızlar huhu nerelerdesiniz kayboldunuz şekerler...haftasonu hava güzel diye hepiniz kaçtınızmı...
günaydıınn kızlarrr
dünkü menüm
sahur 1 tane kepekli tost ekmeğiyle yapılmış tost 2 bardak çay
iftar 1 tabak domatesli makarna
yarım havuç
yarım portakal
1 dilim ananas
su çok az içtim
1 bardak limonlu tarçınlı çay içtim
1 bardak süt
2 gündür hastayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya kemiklerim bile ağrıyor![]()
arkadaşlar bu zayıflama çizelgesini nasıl kazırlıyorsunuz bende böyle 1 tane istiyorum yardımcı olurmusunuz![]()
valla cnm calısan var mı benım gıbı topkde bılmıorum ama bn yenı uyandım bugun ızınlıyım o yuzden cok korkuorum kendımden:26:
günaydin
dün kizim asi oldu,canimi okudu vallahi,artik aglama krizine girdi,ögürmekten bi hal oldu yavrum,huyu degisti hemen
kızlar merhabaaa
2 gecedır 3-4 gıbı yatıorum, pıtırcık da 8 de kalkıo canıma okuo yaaa... gözlerım acaip ağrıo bitik durumdayım.
kızlar ben dun 5 tane susamlı kandil simidi yedim bılıomusunuzıftarı rahat atlattım ama o kandıl sımıtlerını yedım. Allahım ben napıyım bu kocamı yaaa, nıye baltalıo benım rejımımı. tutuamıorum ıste kendımı. 1 kılo oynamıs bööğün. neyse hallederım pts ye kadan. sahur yapmadım ben bugun kızlar. kandıl sımıdı yedım dıye. ac da degılım zaten.. aksam sehrıyelı terbıyelı tavuk suyu corbası ve salata yerim. 2 bardak yesıl cay ıctım dun. 3-4 bardak da su. bugun suya yuklenmem lazım. ıftardan sonra saat bası 2 bardak ıcsem hallederım sanırım. 3 bardak da yesil çayımı içmem lazım..
neyse dun acemılıgıme geldı. bugun profesyonel bı sekılde orucumla dıyetıme devam edıcıgım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burda ayrıntılı yazıo arkadasım
günaydıınn kızlarrr
dünkü menüm
sahur 1 tane kepekli tost ekmeğiyle yapılmış tost 2 bardak çay
iftar 1 tabak domatesli makarna
yarım havuç
yarım portakal
1 dilim ananas
su çok az içtim
1 bardak limonlu tarçınlı çay içtim
1 bardak süt
2 gündür hastayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya kemiklerim bile ağrıyor![]()
dikkatli ol canım hastalık tutuyo seni hemen 2 limon tuzlayıp ye kabuklarıyla çok işe yarıyor.. bide vitamin felan al...
ayyy mesela 2 beden incelip hoş bir elbiseyle bir yemek ne bileyim...
ayyyy limonumu yiyecemm :):) kız ben portakalı zor yiyorum
o güne kadar 2 beden incelmek hayal olurda :):)
dışarda güzel bi yemek yiyip fetih filmine gitmeyi planlıyoruz çoookkk romantik dimii:):):)
ayy canım gecmıs olsun. kıyaam yaa. benım kızımda çk fena oluo aşıdan sonragünaydin
dün kizim asi oldu,canimi okudu vallahi,artik aglama krizine girdi,ögürmekten bi hal oldu yavrum,huyu degisti hemen
afiyet olsun kontescim :)))bende dün yarım kutu kuş lokumu yedim tatlı krizim tutttu resmen...
evet evet dinle kontesi feslegen. ben cocukken cok yerdımdikkatli ol canım hastalık tutuyo seni hemen 2 limon tuzlayıp ye kabuklarıyla çok işe yarıyor.. bide vitamin felan al...
10 gunde 2 beden ıncelebılseydık keske aahhhh ahhhhayyy mesela 2 beden incelip hoş bir elbiseyle bir yemek ne bileyim...
evet canım cok ormantiko güne kadar 2 beden incelmek hayal olurda :):)
dışarda güzel bi yemek yiyip fetih filmine gitmeyi planlıyoruz çoookkk romantik dimii:):):)