Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

fetih evet romantizim adına yapılmış....değişik bir seçim şöyle düşünecek olursak aslında fatih kalpleri fethetti dimi....eşin bir kaç tüyo alır ...

eşimin tüyoya ihtiyacı yok şekerim o benim kalbimi fethedeli 4 yıl oldu :):) romantik filmlerden pek hoşlanmıyoruz biz fetihin vizyona girmesini deli gibi bekliyorum bilet satışı başlarmı diye hergün bakıyorum :):)

bugünkü menümm

sabah 1 dilim krem peynir sürülmüş kepek ekmek
2 bardak çay

ara
5 tane mısır
1 salatalık

öğlen 1,5 kase haslama çorba
2 dilim ekmek
ara
2 havuç
2 dilim armut

akşam 1 büyük ızgara balık

2 lt su
2 bardak bitki çayı
akşama kadar her yemeğin yanında soğan sarımsak yedim hastayım malum onlar iyi geliyor bana
spor yapmadım hatta evi bile zor süpürüp sildim

kızlar cooooooook ozledım sızı 3 gundur fecı hastayım bır mıde bulantısı bır usume tıtreme bugun azcık iyiyim karda bolbol oynadık acısı cıktı benden sızler nasılsınız neler yaptınız gecmısı okyumaya fırsat bulamadım ama bı merhaba dıyeyım dedimmmm:52::52:

ayyy kımsecıkler benı sormamıssss bıktınızmı kıslar benden ya küstüm size:ssz::ssz:

kızlar cooooooook ozledım sızı 3 gundur fecı hastayım bır mıde bulantısı bır usume tıtreme bugun azcık iyiyim karda bolbol oynadık acısı cıktı benden sızler nasılsınız neler yaptınız gecmısı okyumaya fırsat bulamadım ama bı merhaba dıyeyım dedimmmm:52::52:

kızz niye bıkalım :) duygu söylemişti hasta gelemicek diye :)

bu arada bende çok hastayımmm çok halsizim

kızlar yardımcı olurmusunuz kilo kontrol çizelgesi hazırladımda bu hangi kodu yapıltırıcam birden bunu nasıl profilime eklicem lütfen yardım edin :43:

kzılar bugün rejimi bozdum ya oğlumla carfoura gittim çok yoruldum vede çok acıktım kfc menüyü bir güzel mideme indirdim eve geldim bir porsiyon çiğköfte yedim saat 10 gibi gece 12 dede bir tabak profiterollo pasta yedim yanınada sütlü kahve eşekler gibi pişmanım noldu bana bugün bilmiyorum:(yarım bütün gün aç dolaşıcam bugünkü yedikelrimi eritmek için:(
kendimi neden motive edemiyorum anlamaıyorum yardım edin kızlar:44:

selam kizlarr, kimseler ugramami$! benim lahana diyetimin 2. günü ve ôyle biktimki anlatamam, üstelikte en zor günü 2. gün çünkü sebze ve çorba hariç her$ey yasak! meyve bile ati$tiramayacagim off

yarin için bildirim bile yapmak istemiyorum çünkü fazla kilo aldigim garantile$ti :43::43:

kzılar bugün rejimi bozdum ya oğlumla carfoura gittim çok yoruldum vede çok acıktım kfc menüyü bir güzel mideme indirdim eve geldim bir porsiyon çiğköfte yedim saat 10 gibi gece 12 dede bir tabak profiterollo pasta yedim yanınada sütlü kahve eşekler gibi pişmanım noldu bana bugün bilmiyorum:(yarım bütün gün aç dolaşıcam bugünkü yedikelrimi eritmek için:(
ac kalarak zayıflayamazsın. az az ye. metabolızman calışsın. nasıl yedın okadar yaaa. ben kfc extreme menu yedıgımde butun gun daha bısey yemeyebılıodum yani. acaip doyuyordum. sen gıdıp ciğköfte pasta profıterol yemıssın. öhhh yani.. nasıl yedın kız okadaar :53:
sende benım gıbı fırca yemeden akıllanmıcaksın anlasıldı.zayıflamak ıstıosan yemıceksın!!!!
sen gercekten karar vermeden zayıflayamazsın. beynınde bıtır olayı. kendıne hedef koy. su zamana kadar su kadar kılo verıcem de. kendını ınandırmadan bı yola cıkamazsın.

selam kizlarr, kimseler ugramami$! benim lahana diyetimin 2. günü ve ôyle biktimki anlatamam, üstelikte en zor günü 2. gün çünkü sebze ve çorba hariç her$ey yasak! meyve bile ati$tiramayacagim off

yarin için bildirim bile yapmak istemiyorum çünkü fazla kilo aldigim garantile$ti :43::43:

yaw bende oruca basladım. gece yıyıp yatıorum yaa kendımı cok agır hıssedıorum. 3. gunum 1.300 gr almısım yaaa. sinir oldum. napıcam ben

yaw bende oruca basladım. gece yıyıp yatıorum yaa kendımı cok agır hıssedıorum. 3. gunum 1.300 gr almısım yaaa. sinir oldum. napıcam ben

ya benimki oruçtan degil :( zaten pazar gününden beri tutmuyorum, ben isveçi biraktim ve çig köfteye çikolata yedim ertesi gün 2 kilo almi$tim dahada veremiyorum ya

dünkü menüm

sabah 4 de kalktım bir daha da uyuyamadım
2 kandil simidi 2 küçük tek lokmalık çokoprens

ara 10 gibi
bir kase tarhana çorbası

öğlen
5 kaşık bulgur pilavı

ara
yarım simit
şekersiz çay annemle sahilde otururken yedik

ara bir dilim kepekli ekmek
yoğurtlu brokoli salatası

akşam
çok az kıymalı patates yemeği
bir dilim kepek ekmeği
yoğurtlu brokoli salatası

şekersiz çay
2 tane elmalı kurabiye

1 litre su
3 fincan elma çayı
2 tek şekerli neskafe

Bugün muzaffer kuşhan diyetimin son günü anlaşılan 61,5ta takılı kaldım diyet sadece 3,5 kilo verdirdi, umarım geri almam önemli olan bu tabi :) Bundan sonra okul başlayacağı için belirli bir diyet yapmayacağım sadece yediklerime dikkat edeceğim. Öğle arasında okula meyve falan götürürüm diye düşünüyorum, çikolata kola bisküvi meyve suyu yasak tabi. Bakalım neler olacak :)

Selam kizlar hafta sonu kimsecikler yok galiba ben iki gundur araniza katilamiyorum diyetim yalan oldu ama pesini birakmaya hic niyetim yok bakalim yarin tartida rakamlar ne diyecek bana dunki menum

Sabah sosisli yumurta bir dl ekmek bir parca peynir uc fincan sekersiz cay
Ogle bir tabak pirasa yemegi bir dl ekmek bir kac kasik pilav salata
Akdam costum bir tabak nohut yemegi bol yagli etli bir tabak pilav bir dl ekmek salata tursu
Yemekten sonra sekersiz cayin yanina afyon lokumu

Iki haftanin butun cilesini bir gunde heba ettim pisman degilim bugun dikkat ediyorum yediklerime

Iste boyle sekercikler yoldan cikmis bir haldeyim ama hemen toparlanacam merak etmeyin kendime guveniyorum

3gundur aynı seyı bnde yapıorum neden bole oldum anlamıorum kndıme hakım olamıyorum ıkı gr verdım ya onu da almam lazım:(:( bnde fıkır beklıorum kızlar:43:

mesajlardan gordugum kadarıyla cogu kısı dıyetını bozmus acıkcası kndımı cok kotu hıssedıom tel oldugumu bılmemek ıcımı rahatlatsada hepımızın adına uzuldum yarın tartıda kılo almıs olmamayı umuyorum yarından snr da sıkı bır dıyete grmek lazım.s:47:

ayrıca kızlar bu konuda ıradeyle ılgılı fıkırlerı olan varsa bıze de destek olurlarsa svnırımm..:50:

diyeti bozan arkadaşlar insan en çok ne zaman vazgeçer diyetten biliyormusunuz vucut pes edip kilo vereceği zaman ben 3 gün önce hastalandım ama biliyordum bu hastalık değildi vücudum kilo vermeye yaklaşıyordu çoğu kişi dikkat et yemene falan dedi bu dikkat et kelimesi bana öncede "hastasın işte herşeyi ye vücudun direnç toplasın " ı çağrıştırıyordu bu sefer öyle olmadı ama "hasta değilsin vücudun kilo vermeye yaklaştı ve seni kandırıyor" u çağrıştırdı ki oda annemin tecrübelerine dayanarak annem geçenlerde bana dediki tam kilo vereceğin zaman hastalanırsın yada diyetten vazgeçersin sakın bu dönemde kendini bırakma dedi eveett bende hastalandım ve bırakmadım kendimi sağlıklı beslenmeye devam ettim neredeyse 2 haftadır hiç kıpırdamayan tartı bu sabah güldü bana öğlene doğru kendimi iyi hissetmeye başladım ve halsizliğim kalmamıştı artık ki regl olmamada bi kaç gün var gerisini siz düşünün artık:):) diyetten vazgeçeceğiniz an bu dediklerimi hatırlayın eminim bi kaç gün sonra tartı gülecek size

Back
X