- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.501
selam kızlar
herkesın keyfı yerınde maşaAllah tütütütütütütü,
duygu bu tükürükler özellikle sana zuhahahah
benımde keyfım yerınde
dar bıseyler gıymıodum ne zamandır, bugun bı badi giydim. kocacıgımın gözleri yerinden fırladı. hatun gıtmıs senın gobek dedi. (onun eliyle) bı karıs belin kalmıs dedı. daha verme yaaa dedi. 54 e kadar yolu var bebegem dedim.
delirmişsin sen dio bana. yazın görcek o beni...
dun aksam ne yedım ben yaaa
heh hatırladım.
iftar menüm: salata (roka, kıvırcık maydonoz) 1 tane butun but (haslanmıs) yogurt
1kocaman fıncan tarcınlı ve sırkelı yesil çay (öksüz doyuran boyundan maşaAllah)
1tane gene aynı fıncanla form cayı
ben olsam ohooooo
ama arada bi yemek ye lutfen yaaa. cidden kontesın dedıgı gıbı error verıcen Allah muhafaza
tüysiklet minnak olıyımda görün siz hıhhhh
ayyyhh güldürdün kız beniii
herkesın keyfı yerınde maşaAllah tütütütütütütü,
duygu bu tükürükler özellikle sana zuhahahah
benımde keyfım yerınde
dar bıseyler gıymıodum ne zamandır, bugun bı badi giydim. kocacıgımın gözleri yerinden fırladı. hatun gıtmıs senın gobek dedi. (onun eliyle) bı karıs belin kalmıs dedı. daha verme yaaa dedi. 54 e kadar yolu var bebegem dedim.
delirmişsin sen dio bana. yazın görcek o beni...
dun aksam ne yedım ben yaaa
heh hatırladım.
iftar menüm: salata (roka, kıvırcık maydonoz) 1 tane butun but (haslanmıs) yogurt
1kocaman fıncan tarcınlı ve sırkelı yesil çay (öksüz doyuran boyundan maşaAllah)
1tane gene aynı fıncanla form cayı
2 hafta oldu tam sanırım 2 kılo falan verdim.oruçla ne kadar kilo verdin?
2-3 catalcık mı yedın hemde begendıyı degıl eti yedin sadece, tüüüü yazıklar olsun topiğin yüzkarası.16.02 menum
sabah:1 adet yesıl elma
öglen :
1 kase tarhana corbası
2-3 catal hunkar begndının etı
5-6 kask bulgur pılavı
ara ogun:5-6 adet kayısı
aksam:2 dılım cavdar ekm.
4-5 kasık hamsı pılakı
toplam:1130 kalori
aksam sırkelı su + yesıl cay içicem butun gun ılıksu ıctım.
bıde spor yapıcam tabı
ben olsam ohooooo
tebrikler canımselam caniskolarrrr
bir dukan dieti tutturdum gidiyorum sonum hayrola
sabah kalk dukan kahvalti,öglen dukan atistirmasi,aksam dukan usulü yemek,e bide evdekilere yemek ,ayyyy göbegim catliycak yemek pisirmektenher gün dieti birakmayi düsünùyorum ama emeklerime yazik diyip vazgeciyorum,bide sürekli alisveris,kocada her biseyi özel bu dietin bu ne böyle diyo gerci bisi demiyo yeterki zayiflayayimda ona göre,pazartesiden beri ayni kilodayim sanirim durakladim,ama inceldim sanki,bakalim devam edebildigim yere kadar edicem,biraz disiplin isteyen bir diet,ama su ana kadar hic kacamak yapmadim, böyle iste kizlarrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyumm form çayımı içip tartıldım sonun da o bir türlü göremediğim rakamı gördümmm çok şükürr ay kimse tutmasın beniii burdan uzaya fırlaya bilirim ben daha temkinli olmazmıyım artıkk daha dikkat li her geçen gün çıktığım sonucun altında çıkmam lazımmm daha fazla spor daha dikkatli beslenmekkk darısı başınızaaa inşallahhh
tebrikler canım. bende sızle basladıgımdan beri 4.7 kg verdim.kızlarr sizle yola 75 ile başladımm düşünün ortalama 5 küsür kg vermişimm harika yaa hemde 47 gündee hemde çok koyverdiğim oldu bu ay daha dikkatliyim hemde 69 küsürü görünce daha dikkatli olcammmm
ama arada bi yemek ye lutfen yaaa. cidden kontesın dedıgı gıbı error verıcen Allah muhafaza
totoyu devırıp yatmıorum cicim, pıtırcık kaka yapmıstı onun tototsunu yıkıyordum yazdıgın saatlerdesabah sabah şu minnak hanıma çatasım var ama hatun yok ortalarda,,kesin totosunu devirmiş yatıyordur miskin minnak,tontiş minnak
tombalakkk minnakkkhaydi minnakla uğraşalımmm
şiiko minnak
tontiş minnak
ciciş minnakkkkkkkkkkkkkk
pepeyi izle kız çişimiz tuvalete kkkmız tuvalete artık işemek yok bezlere ay yeğenim bunu söylüyor kopuyorum gülmekten..
hadi sende tuvalete diyoruz ben küçüğüm daha diyor bonus kafa....
ayyyhh güldürdün kız beniii