Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kızlar
herkesın keyfı yerınde maşaAllah tütütütütütütü,
duygu bu tükürükler özellikle sana zuhahahah
benımde keyfım yerınde
dar bıseyler gıymıodum ne zamandır, bugun bı badi giydim. kocacıgımın gözleri yerinden fırladı. hatun gıtmıs senın gobek dedi. (onun eliyle) bı karıs belin kalmıs dedı. daha verme yaaa dedi. 54 e kadar yolu var bebegem dedim.
delirmişsin sen dio bana. yazın görcek o beni...

dun aksam ne yedım ben yaaa
heh hatırladım.
iftar menüm: salata (roka, kıvırcık maydonoz) 1 tane butun but (haslanmıs) yogurt
1kocaman fıncan tarcınlı ve sırkelı yesil çay (öksüz doyuran boyundan maşaAllah)
1tane gene aynı fıncanla form cayı

oruçla ne kadar kilo verdin?
2 hafta oldu tam sanırım 2 kılo falan verdim.

2-3 catalcık mı yedın hemde begendıyı degıl eti yedin sadece, tüüüü yazıklar olsun topiğin yüzkarası.
ben olsam ohooooo

tebrikler canım
tebrikler canım. bende sızle basladıgımdan beri 4.7 kg verdim.
ama arada bi yemek ye lutfen yaaa. cidden kontesın dedıgı gıbı error verıcen Allah muhafaza
sabah sabah şu minnak hanıma çatasım var ama hatun yok ortalarda,,kesin totosunu devirmiş yatıyordur miskin minnak,tontiş minnak
totoyu devırıp yatmıorum cicim, pıtırcık kaka yapmıstı onun tototsunu yıkıyordum yazdıgın saatlerde
haydi minnakla uğraşalımmm
şiiko minnak
tontiş minnak
ciciş minnakkkkkkkkkkkkkk
tombalakkk minnakkk tüysiklet minnak olıyımda görün siz hıhhhh
pepeyi izle kız çişimiz tuvalete kkkmız tuvalete artık işemek yok bezlere ay yeğenim bunu söylüyor kopuyorum gülmekten..
hadi sende tuvalete diyoruz ben küçüğüm daha diyor bonus kafa....

ayyyhh güldürdün kız beniii

kız minnak heceleyerekmi okuyon....

4 sayfa dünden beri 2 dakkaya hızlı hızlı oku geç ben gibi...gerçi dün hızlı okudumda isallerle kabızlıları karıştırmıştım:)))

bak bu tembel minnak kesin bilgisayarı açık unuttu biyerde sızdı kaldı...

Bence karşı komşusuyla dedi kodu da yapabilir...hatunda çene boll malum geveze minnak

aha aha ahaaa totoşu kaldırıp yazılarımızı okuduğundaa bizi nereye kdar kavolar sence kontesimmmm????

ayol minnak tırstı kaldı bak hiç ses yok allah müstakını versin kızz minnak nerelere laf yetiştiriyon eski sayfaları okuyodur bacım bilseki sonlarda kuyusu kazılıyooo...

bak bu tembel minnak kesin bilgisayarı açık unuttu biyerde sızdı kaldı...

bence karşı komşusuyla dedi kodu da yapabilir...hatunda çene boll malum geveze minnak

kız minnak heceleyerekmi okuyon....

4 sayfa dünden beri 2 dakkaya hızlı hızlı oku geç ben gibi...gerçi dün hızlı okudumda isallerle kabızlıları karıştırmıştım:)))

ya bu pıtırcık rahatmı verıo sanıosunuz yaaaa
dellendirio beni kudurdu gene.
benım karsı komsum yok. zati burdakılerle de pek muhattap degılım. yaşlılar çoğu kontes hanım...

aha aha ahaaa totoşu kaldırıp yazılarımızı okuduğundaa bizi nereye kdar kavolar sence kontesimmmm????

valla bilemeyecem bacım...ama bugün performansım yerinde kovalasın kaçarız şimdi oseni izmirden antalyaya doğru kovalar sen önden sportmen vücüdunla koşarak beni alırsın torosları aşar gayseriye fesleğenin yanına giderik ,,,ordan 2 sucuk 1 pastırma yolluk alıp yola devamm minnak daha aydın söke muğla orlarda bizi kovalamay devamm..söylemişmiydim şekerim lisedeyken kros takımındaydın uzun mesafe derecelerim vardı...

ohooo hatuna bak aşmış kendini. kızım hayalın bile uçuğunu kuruyosun. dikili balçova daha gercekcı yahuuu

kızsenn kaçıkmısınnn nesinn bi rahatdur hangisine güleceğime şaşırdımmm

bugün keyfim performansım yerinde dedimya...ha bu arada ünversitede tiyatro ile ilgilendim zaten komediyi severim,,,güzel oyunlar yazıp oynamıştık ozaman bide canlı canlı olarak görüşsek 1 haftada gülerek 2 kilo verdidirim garanti...

valla öle yaaa ben totoyu kaldırana kadar ay yörüngesini degiştirio
aha aha ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay hayal gücüne hayran kaldımmm kız gazmeyi unutmayalımm bir ara istanbula uğrayalımm emiii
izmiri az cok bılıorum. Dikiliden balçovaya kadar kovalarım seni. Sende zaten 60 a düşersin bende 52-53 olurum
kontesi kovalamaya gerenk kalmaz.
olmazzz çıban başı oo o başlattıı yoksa ben senle uğraşmazdımm

ayy belli koptum resmenn yaaaaaa alalh da seni yüznü güldürsünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…