Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

pepeyi izle kız çişimiz tuvalete kkkmız tuvalete artık işemek yok bezlere ay yeğenim bunu söylüyor kopuyorum gülmekten..
hadi sende tuvalete diyoruz ben küçüğüm daha diyor bonus kafa....

canım midemi bozdum yaa toparlayamıyorum içimden gelmiorrr ben hep böyle olurum etkisindeyimm yanii yeni yen itoparlanıyorumm

canım midemi bozdum yaa toparlayamıyorum içimden gelmiorrr ben hep böyle olurum etkisindeyimm yanii yeni yen itoparlanıyorumm

ahh bacım sen motoru bozmuştun demi...çok geçmişler olsun tekrar..
bende dün kabızdım gece 12 de start verdik heralde içerde yer kalmadı sanırım 3 günün hasılatı içerdeydi malum...

pepeyi izle kız çişimiz tuvalete kkkmız tuvalete artık işemek yok bezlere ay yeğenim bunu söylüyor kopuyorum gülmekten..
Hadi sende tuvalete diyoruz ben küçüğüm daha diyor bonus kafa....

pepenin sarıları çoğalıyor bi tane sarı limonnnnnnnnnnnn bir tane sarı muzzzzzzzz bir tane sarı zukuu birtane sarı çiçek pepenin sarıları çoğalıyorrr
kız en nediyon tüm pepe şarkıları ezberimdee albüm yapcammm

aleyküm selam poti bacım seninde günün hayrola..cuman mübarek ola...cebin para dola,kilocukların buhar ola uça...
allah iyiliğini vere buhar ola uça haaaa ay çok güldümm
ayol minnak tırstı kaldı bak hiç ses yok allah müstakını versin kızz minnak nerelere laf yetiştiriyon eski sayfaları okuyodur bacım bilseki sonlarda kuyusu kazılıyooo...

minnak az son ra başına gleceklerinden habersizz sessizcegeçmişi okuyorrr
haydi devamm kontes uğraşak şunla bii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…