- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.481
sabah sabah şu minnak hanıma çatasım var ama hatun yok ortalarda,,kesin totosunu devirmiş yatıyordur miskin minnak,tontiş minnak
esselamu aleyke ya bacilarrr, cumaniz mübarek ola,gününüz bereketli ola,kazanciniz bol ola,
içime yaramaz bir çocuk kaçtı sankiii haydi hep beraberrrr
KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM KÖTÜYÜM KÖTÜYÜM İSAL YAPAR KUSTURURUM BEZDİRİRİMMM
BAĞLAYIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİ
a.s selammm potimm hıhh oldu şimdiii seninde cuman mubarek olsunnn
canım midemi bozdum yaa toparlayamıyorum içimden gelmiorrr ben hep böyle olurum etkisindeyimm yanii yeni yen itoparlanıyorummduygu menün güzel olmasına güzelde yemek yok 2,5 dilim ekmek,ligt peynir çeri domates,1 kase yoğurt 3 kaşık çorba ,3 kraker yemişsin
taşş çatlasa günlük 300 caloriyi geçmemişsin bence metabolizmanı yavaşlatma bu kadar sporada yükleniyorsun bak demedi deme bu tempoda eror verirsin allah korusun vücut direncin düşer...
cavurun memleketinde yasarsan ahanda dilin alisir öyle
esselamu aleyke ya bacilarrr, cumaniz mübarek ola,gününüz bereketli ola,kazanciniz bol ola,
aleyküm selam poti bacım seninde günün hayrola..cuman mübarek ola...cebin para dola,kilocukların buhar ola uça...
haydi minnakla uğraşalımmm
şiiko minnak
tontiş minnak
ciciş minnakkkkkkkkkkkkkk
ercemin kizida sohbenden zehirlenmis haberiniz varmiydi ,bende diyodum epeydir yazmadi nerde diye
canım midemi bozdum yaa toparlayamıyorum içimden gelmiorrr ben hep böyle olurum etkisindeyimm yanii yeni yen itoparlanıyorumm
pepeyi izle kız çişimiz tuvalete kkkmız tuvalete artık işemek yok bezlere ay yeğenim bunu söylüyor kopuyorum gülmekten..
Hadi sende tuvalete diyoruz ben küçüğüm daha diyor bonus kafa....
allah iyiliğini vere buhar ola uça haaaa ay çok güldümmaleyküm selam poti bacım seninde günün hayrola..cuman mübarek ola...cebin para dola,kilocukların buhar ola uça...
ayol minnak tırstı kaldı bak hiç ses yok allah müstakını versin kızz minnak nerelere laf yetiştiriyon eski sayfaları okuyodur bacım bilseki sonlarda kuyusu kazılıyooo...
ahh bacım sen motoru bozmuştun demi...çok geçmişler olsun tekrar..
Bende dün kabızdım gece 12 de start verdik heralde içerde yer kalmadı sanırım 3 günün hasılatı içerdeydi malum...
Minnak pabucu yarımm çık dışarıya oynuyalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?