Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarrr topiğin sabah açılışını ben yapmışımmm...nerdesininiz tembel hatunlar,bu saat kaç.....heee
vali konağa çoktan çıktı...çıkın yataklarınızdannn tembeller

minnak yine devirmiştir totoyu kesin
duygu kimbilir ne iş peşindedir sipor yapıyodur yada yada oğlanın kahvaltısınıda tırtıklıyodur hehehehe:)))
sarıcivciv,fesleğen,no mama,zsa,fesleğen(onun bebeşi hasta),karabiberim,poti,leyla,erce, ve adını sayamadığım bacılar
len cumartesi diye bu kadarda sallanmazki ben haşlayacam hepinizi haberiniz olsun bi girin...

çokkk eğlenceliyiz şekerim sende gel,gir memnun kal kilo veremezsen kaçamak yaparsan yandın haberin ola düşersin dillere şu nikinide kısalt...şimdi sana sarınça şişko persephonecik mi diyecez kısa bişey olsun mesela ben şişko minnak demeyi seviyorum..yada arkadaşlar bana tontirik kontes derler...lutfen yani hadi şeker katıl bize...

bundan sonra hepinizin cep nolarını kaydedip sabah sekizde içtimaya dikecem

ne öyle ohhh ehli keyf herkez yatıyo,,yatarakmı vereceksiniz kiloları,7 de kalktım sabahhh..
yarım saat yürüdümm...ofise geldim cin gibiyim herkesi çarparım haberiniz olsun...

ehemmm nerde kalmıştık...
dünkü muhteşem menümü yazayım hemen,,

sabah: 1 portakal,1 dilim ekmek,10gr krem peynir 180cal

öğlen: 2kaşık pırasa,2 kaşık nohut,2 kaşık kuru fasulye,2 kaşık makarna,2 kaşık salata,1 küçük kase yoğurt 370 cal

ara: 1 hanımeller :20cal

akşam:10 siyah zeytin,yarım dilim ekmek 250cal

ara:1 portakal,1 elma,2 mandalin 150 cal

ara:1fincan salep:100cal

toplam:1.070 calori

1 saat yürüyüş
2,5lt su+8 bardak çay şekersiz+1 türk kahvesi

öğlen saçmaladım farkındayım 2 kaşık 2 kaşık götürmüşüm arkadaşın birinin yüzünden...öff etraf rejim düşmanı dolu evimde olsam oturup 1 salat accık ıspanak kemir dur....

nasil verdin söylesene kizzz

valla tam bana uygun süper bi diyet yapuyorum açık söyliyim beni sıkan haftalık aylık diytlere gelemiyorum benim yptığım günlük diyet sabah 1 pekismet 1bardak soğuk şekersiz süt ara 1 armut öğlen sebze yemeği yanında 1kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek ara 1 meyve akşam aynı yemekten ara 1 meyve ve yatmadan önce 1bardak süt bunu haptığınd hergün 1 kilo veriyorsun ben bu diyeti 2 gün yaptım 86dan 84e indim istediğn zaman bozabiliyorsun mesela dün yemeğe misafirim vardı içli köfte karnıyarık falan yapmıştım oturdum yedim ama gündğz bu diyeti uygulamıştım ona rağmen ertesi gün tartıldım yarım kilo vermişim ayriyrten ben emzriyorum ve sütümdede hiç bi azalma olmadı çok şükür tavsiye ederim denedikten sonra söylersin sonucu .....

haha canım sen istediğin şekilde kısaltabilirsin ismimi

pazartesi parti var o yüzden salı başlıyorum diyete. tabii ki tipik diyet öncesi sendromu yaşıyorum canımın çektiğini yiyorum kiloyu düşünmeden. salı günü bi gelsin, gidecek bu kiloların hepsi gideceeek

hadi ordaaaaan dukkani ben actim yine herzamanki gibiama orda gece oldugu icin saymamissin beni cicim
uyku mu o da ne3ten sonra yattim 7den once kalktimesimde yok geberdim cocuklarla ugrasmaktansende ayricanak cok enercik duruyorsun kontes hanim uykunu almis annene henuz ugramamissinogleden sonra yedim cok pismanim yazma bakiimayy bende gidince anacigim neler yapacak uuufff hayali bile guzel
dunki menum kisa ve oz
sabah:sirkeli ilik su
yarim dilim ekmek
coook yesillik icine domates lor+azcik zeytinyagi ve tuz
haslanmis yumurta
ara yesil cay
gun boyu 2 saatte bir ayran detoksu
aksam 1 yesil cay daha
yatmadan ilik sirkeli su-kac gundur icmiyordum iyi oldu basladim

yok canim gerek yokmus baksana bize diyetteyiz ama goturuyoruz mamaciklari 1 gun yiyorsak 3 gun onu eritmeye calisiyoruzama bak duygu baskadir 2 kasik pav yedi ayni gun yakti yikti valla(duygu saka yapiyorum haa kizma bana)
sen takil buraya az cok verirsin inan cok motive oluyor insan

ya bacım sorma seni geceden saymışım....yok anam topikte tık yok...menün güzel bu ayran detoksunu benimde yapasım var...olmazsa bir deneyeyim faydası nedir..bu arada anneme yarın kahvaltıda gidecez sorma bugün aç kalmam lazım ama yedim normal...

burdakilerin hepsi birbirinden şeker valla burdayım, gitmeye hiiç niyetim yok

evet şekerler,yok parti,yok içimdeki dürtü,yok anamın yemeği,yok kaynanamın tatlısı,yok komşunun ikramı böle böyle küçük kaçamaklar büyük kiloları sabitliyo,,allahım hele şu minnak bi gelsin yazdığı şeye bak yemini bitince çatlayana kadar makarna yiyecekmiş..oturda pıtırcığın pabucunu yee.....ya minnak nerdesin özledim...duyguda yok...(((

burdakilerin hepsi birbirinden şeker valla burdayım, gitmeye hiiç niyetim yok

ya canım neden salıya endeksledin kendini şimdiden başla an bu andır...pazartesi kaçamak yaparsınnn,sanki pisikolojik kaçma eğilimi gösteriyosun...diyetle yüzleş...açlıkla,az yemeyle yüzleş başla şuanda sonra kaçamak dersin zaman aleyhimize işliyor belki arada 1 kilo veririsin pazartesi çok yesende geri alıp dengelersin ama aksi halde şimdiki kilona 1 kiloda pazartesi ekleyip neden onuda vermeye çalışasınki demi ama..çıtırım.... tamam yeni adın çıtır...

haaa bide şimdi kaç kilosun boy kaç.. hedefin kaç...

canım ben isveç diyeti yapacağım da, ağır bir diyetmiş. o yüzden o zamana kadar biraz dinleniyim demiştim ama haklısın valla söylediklerinde, dikkat etmem lazım.

1.61 boyum, 67 kiloyum. hedef 50. kilo fazlası çok olunca hızlı başlangıç olsun diye isveç diyetini seçtim.

bu arada ismimi çok sevdim

ya çıtırım aslında çokta fazlan yok 1,61 boyda 67 çok fazla ve kötü durmaz ideal kilo hesabı yaptıysan o hesap çok saçma...sende 59-60 güzel şık durur bende ideal kilom 54 çıkıyo ama 67 ye kadar normal kilo diyor...64-65 hedefim var...tahta gibi hatunları sevmiyorum..sen hemen başla çıtırım...yaş kaç bu arada

ben 19 yaşındayım da o yüzden öyle az olmak istiyorum, şimdiden böyleysem ilerde obez olurum mazaallah

kesinlikle katiliyorum

evet canim herkese cok zayiflik yakismiyor benim simdidem yuzum gozum coktu biraz indexim 18 olanakadar insem suratima bakilmaz herhaldeo yuzden sporla vucudu toplamak sart enazindan benim icin

faydasina detokstan sonra geri alip almadigimiza gore karar vericez:44:aslinda bir gunde 1 kilo gitti ama sonrasi fazlasiyla gelmesinde ben vermemeye de raziyim cunki dinlenmek amacli yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…