- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.561
hahaha burası ne kadar eğlenceli bir yermiş meğer, hepiniz çoook şekersiniz vallahi bayıldım size
salı günü isveç diyetine başlayacağım, hızlı kilo verdirdiği için seçtim. vermem gereken koccaman 17 kilo var, motivasyonum için böyle hızlı bir başlangıç şart. Bilmiyorum aranızda deneyen oldu mu ama birkaç arkadaşım memnun kalmış 13 günde 5-6 kilo verdiler. inşallah bende de işe yarar
nasil verdin söylesene kizzz
çokkk eğlenceliyiz şekerim sende gel,gir memnun kal kilo veremezsen kaçamak yaparsan yandın haberin ola düşersin dillere şu nikinide kısalt...şimdi sana sarınça şişko persephonecik mi diyecez kısa bişey olsun mesela ben şişko minnak demeyi seviyorum..yada arkadaşlar bana tontirik kontes derler...lutfen yani hadi şeker katıl bize...
hadi ordaaaaan dukkani ben actim yinekızlarrr topiğin sabah açılışını ben yapmışımmm...nerdesininiz tembel hatunlar,bu saat kaç.....heee
vali konağa çoktan çıktı...çıkın yataklarınızdannn tembeller
minnak yine devirmiştir totoyu kesin
duygu kimbilir ne iş peşindedir sipor yapıyodur yada yada oğlanın kahvaltısınıda tırtıklıyodur hehehehe:)))
sarıcivciv,fesleğen,no mama,zsa,fesleğen(onun bebeşi hasta),karabiberim,poti,leyla,erce, ve adını sayamadığım bacılar
len cumartesi diye bu kadarda sallanmazki ben haşlayacam hepinizi haberiniz olsun bi girin...
yok canim gerek yokmus baksana bize diyetteyiz ama goturuyoruz mamaciklari 1 gun yiyorsak 3 gun onu eritmeye calisiyoruzhaha canım sen istediğin şekilde kısaltabilirsin ismimi
pazartesi parti var o yüzden salı başlıyorum diyete. tabii ki tipik diyet öncesi sendromu yaşıyorumcanımın çektiğini yiyorum kiloyu düşünmeden. salı günü bi gelsin, gidecek bu kiloların hepsi gideceeek
hadi ordaaaaan dukkani ben actim yineherzamanki gibi ama orda gece oldugu icin saymamissin beni cicim
uyku mu o da ne3ten sonra yattim 7den once kalktim esimde yok geberdim cocuklarla ugrasmaktan sende ayricanak cok enercik duruyorsun kontes hanim uykunu almis annene henuz ugramamissin ogleden sonra yedim cok pismanim yazma bakiim ayy bende gidince anacigim neler yapacak uuufff hayali bile guzel
dunki menum kisa ve oz
sabah:sirkeli ilik su
yarim dilim ekmek
coook yesillik icine domates lor+azcik zeytinyagi ve tuz
haslanmis yumurta
ara yesil cay
gun boyu 2 saatte bir ayran detoksu
aksam 1 yesil cay daha
yatmadan ilik sirkeli su-kac gundur icmiyordum iyi oldu basladim
yok canim gerek yokmus baksana bize diyetteyiz ama goturuyoruz mamaciklari 1 gun yiyorsak 3 gun onu eritmeye calisiyoruzama bak duygu baskadir 2 kasik pav yedi ayni gun yakti yikti valla (duygu saka yapiyorum haa kizma bana )
sen takil buraya az cok verirsin inan cok motive oluyor insan
yok canim gerek yokmus baksana bize diyetteyiz ama goturuyoruz mamaciklari 1 gun yiyorsak 3 gun onu eritmeye calisiyoruzama bak duygu baskadir 2 kasik pav yedi ayni gun yakti yikti valla (duygu saka yapiyorum haa kizma bana )
sen takil buraya az cok verirsin inan cok motive oluyor insan
burdakilerin hepsi birbirinden şeker vallaburdayım, gitmeye hiiç niyetim yok
ya canım neden salıya endeksledin kendini şimdiden başla an bu andır...pazartesi kaçamak yaparsınnn,sanki pisikolojik kaçma eğilimi gösteriyosun...diyetle yüzleş...açlıkla,az yemeyle yüzleş başla şuanda sonra kaçamak dersin zaman aleyhimize işliyor belki arada 1 kilo veririsin pazartesi çok yesende geri alıp dengelersin ama aksi halde şimdiki kilona 1 kiloda pazartesi ekleyip neden onuda vermeye çalışasınki demi ama..çıtırım.... tamam yeni adın çıtır...
haaa bide şimdi kaç kilosun boy kaç.. hedefin kaç...
canım ben isveç diyeti yapacağım da, ağır bir diyetmiş. o yüzden o zamana kadar biraz dinleniyim demiştimama haklısın valla söylediklerinde, dikkat etmem lazım.
1.61 boyum, 67 kiloyum. hedef 50. kilo fazlası çok olunca hızlı başlangıç olsun diye isveç diyetini seçtim.
bu arada ismimi çok sevdim
ya çıtırım aslında çokta fazlan yok 1,61 boyda 67 çok fazla ve kötü durmaz ideal kilo hesabı yaptıysan o hesap çok saçma...sende 59-60 güzel şık durur bende ideal kilom 54 çıkıyo ama 67 ye kadar normal kilo diyor...64-65 hedefim var...tahta gibi hatunları sevmiyorum..sen hemen başla çıtırım...yaş kaç bu arada
ya canım neden salıya endeksledin kendini şimdiden başla an bu andır...pazartesi kaçamak yaparsınnn,sanki pisikolojik kaçma eğilimi gösteriyosun...diyetle yüzleş...açlıkla,az yemeyle yüzleş başla şuanda sonra kaçamak dersin zaman aleyhimize işliyor belki arada 1 kilo veririsin pazartesi çok yesende geri alıp dengelersin ama aksi halde şimdiki kilona 1 kiloda pazartesi ekleyip neden onuda vermeye çalışasınki demi ama..çıtırım.... tamam yeni adın çıtır...
haaa bide şimdi kaç kilosun boy kaç.. hedefin kaç...
ya çıtırım aslında çokta fazlan yok 1,61 boyda 67 çok fazla ve kötü durmaz ideal kilo hesabı yaptıysan o hesap çok saçma...sende 59-60 güzel şık durur bende ideal kilom 54 çıkıyo ama 67 ye kadar normal kilo diyor...64-65 hedefim var...tahta gibi hatunları sevmiyorum..sen hemen başla çıtırım...yaş kaç bu arada
ya bacım sorma seni geceden saymışım....yok anam topikte tık yok...menün güzel bu ayran detoksunu benimde yapasım var...olmazsa bir deneyeyim faydası nedir..bu arada anneme yarın kahvaltıda gidecez sorma bugün aç kalmam lazım ama yedim normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?