- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.581
evet canim herkese cok zayiflik yakismiyor benim simdidem yuzum gozum coktu biraz indexim 18 olanakadar insem suratima bakilmaz herhaldeo yuzden sporla vucudu toplamak sart enazindan benim icin
Nasılsınız kızlar bakalım neler yaptınız kontes benı unutmushıhhh kustum sana ıste
bende oğlanı sabah kontrole goturdum masallah ıyı oldu pasam benım mıde bulantısı devam ediyor hayır olsun bakalım ne iştir fenayım yanı kızlar
ooo fesleğen hanımda yeni tesrif ettiler..kız kayserili akşam ezanı okunası oldu nerdesin...
30 canim yuzum yuvarlak cok buyuk yada cok kucuk degil ama kilo verince bende farkediyorum o isiltisi kalmiyor.esim memnun amasenin yaş kaç cicim... çıtırım daha 19 yaşında ona o kilo gider ama yüz yapısı büyük olanlara zayıflık kötü etki ediyor benimde yüzüm geniş çökük dururuyor zayıflayacam bide estetikmi yaptırayım yani...gerçi estetikçi tanıdığım var...adam süper yağ alıyo hiçte zararı yok ölen kalan olmadı yani kadınlar kuyrukta valla...
geldım tabı kontes hanım bu enerjık hatın yahuu sayfaları doldurmusoo gamze hanımlarda burdalarmış..şimdi bide 2 saat eskileri okursunuz neyseki geçmiştede ben varım bugün...
kız seni unuturmuyum hiçç kuzummm yanlız sendromu yaşadım paşacık iyi olmuş sevindim... Bulantınmı var kızzz hamilemisin yoksaaa...anaaaa ilk bebeğimizde seninki olur topik bebeği...
kız seni unuturmuyum hiçç kuzummm yanlız sendromu yaşadım paşacık iyi olmuş sevindim... bulantınmı var kızzz hamilemisin yoksaaa...anaaaa ilk bebeğimizde seninki olur topik bebeği...
30 canim yuzum yuvarlak cok buyuk yada cok kucuk degil ama kilo verince bende farkediyorum o isiltisi kalmiyor.esim memnun amasen kac yasindasin kontes haniiiim?ya bu alinan yag yine olusmuyor mu ?e o zaman niye aliyoruuz
cok gecmis olsun canim hep diyorum valla Rabbim annelere yardim ediyor bizdede herkes siradan geciyor beni nazlayacak biri olmadigindan midir nedir bana bisey olmuyorhalimi görsen acırsınn bi koltukta kızım yatıyo anneee men tookk hastayım diyo bi koltukta eşim yatıyo aşkımmm nolur bişi yap hastayım ben diyo bende ikisine bakıp acıyorum kendime şaka bi yana rabbim acil şifalar versin sabahtan beri bitki çayı buğu süt falan derken mutfaktan çıkamadım durumum böyle canlar...
kontesim çenen açılmış durduran yok3 sayfadır sadece senin yazdıklarını okuyorum bence senin kiloları klavye verdiriyor
hemen gidicem şekerim kızım hasta eşim hasta ee haliyle bende onların içinde hastayla sinirli arasında bi durumdayım :)
ayy bende sorcaktim tam hamile misin yoksa hemen test hadi hdi hadiiii
32 yasli mi32 yaşındayım topiğin yaşlı ablasıyım hahhayyyt hepinize taş çıkarırım dermişim ama...daha çoluk yok çocuk yokk...gençkız edalarında geziyoz...
32 yaşındayım topiğin yaşlı ablasıyım hahhayyyt hepinize taş çıkarırım dermişim ama...daha çoluk yok çocuk yokk...gençkız edalarında geziyoz...
32 yasli miinsaallah seninde istedigin zamanda gelir bebisin saglikla.
]
ozaman topiğimizin ablasını bulduk ablacım ıns. Sende en kısa zamanda kucagına saglıklı bebişini alırrsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?