• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aynen canım ama bu yaz eskisi gibi olmayacak inş. bizde gogsumuzu gobişimizi geregere incecik kıyafetler giyebileceğiz ayyy bu gaz bana 6 ay yeter sanırım hihi:52:

ivetttttttttt bende inanıyorummmm

evet yazın dahada incecik olacak badilerimizi tişört niyetine giyicez...

inş yaaa denize gittim geeçn yıl deniz anası gibiydimm deniz taşcak sandımm:)))

hergün tavuk döner mi yesem :9:

ben dün tartıldım 113,7 çıktım :14: ama inanmak istemiyorum.. yarın bi eczanede tartılıcam her haftada gidip orada tartılıcam.. bakalım yarın akla karar çıkacak ortaya.. en son memlekette tartıldığımda 112ydim buraya geleli kilo almış olamam ya :43:

.
cısssssssssss ne döneri yaa bende az önce tartıldım kilo olarka değil ama gr olarak almışımm bunuda dengesiz beslenmeme sporu 60 dk 35 dk indirmeme bağlıyorumm ama du bakalım regl ödemide olabilirr

günaydın kızlar nasılsınız...

mnümü yazayım hemen

sabah,light ekmekle yağsız tost

ara 5 tane çubuk kraker

öğle,1 kase çorba

ara 1 dilim light ekmek
1 dilim salam

akşam haşlanmış tavuk,az havuç salatası

toplam 900 kalori...

geçmişe bakıp geliyorum...

vayyy ıstıkrar harikaaaa kutluyorum seniii

:8::81: evet benım mayısa kadar zayıflayı 70 lere inmem lazım gorumcemın oğlunun dugunu var yenge olarak sık olmak istiyorum guzel bir abiye alıp giyemek istiyorum inş. yarabbımm

aynı mayısa kadar benimde zayıflamam şart görümcem evleniyorrr şoık bir otelde olcak düğünn orayaa dana gibi gidersem kahrolurumm

Son düzenleme:
Imsevel nerdesin yaaa

canım ben saat 4 te hooop mesaiyi bırakıyorum evde(konteyner da yani) girme imkanım yok

Bu arada ayvayı aman yarım yada çeyrek yiyelim diyetisyenler okadar öneriyo neresi kaloriliyse canım çektiydi valla boğazıma tıkandı.:)))

çok severim ayvayı ya.. 100 gr ı 63 kal diyo büyük bir ayvanın 250 gr geldiğini görmüşlüğüm var :53:

vay be kızlar ne cabul ılerlıyosunuz
menum sabah yazmısytım
oglen mercımek corbası yesıl cay
aksam 2 kasık pılav 2 kasık fasulye bır kase yogutr ve form cay bukadar

kalorı hesaplayım yazarım sımdı...

canım menünü hem toplu bi şekilde ertesi gün yaz hemde görünür olsun yani liste halinde başlıkları falan renklendir kalınlaştır menü olduğu anlaşılsın yani

:29:

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydinlaar
ben dunki listemi vereyim hemen;
kahvalti:
ac karna buyuk bir su bardaginda ilik sirkeli su
sekersiz 2 fincan cay
2 kk kadar kasar peynir
4 dilim domates
4yesil zeytin
4 lokma bal(kasik degil kucuk ekmek parcalariyla)
5 catal omlet
1dilim ekmek

ara ogun:
yesil cay
3corekotlu biskuvi 3 catal beyaz peynir

ogle yemegi;
1 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 porsiyon kiymali karnibahar

ara ogun;
yesil cay
10badem 4 kaju

aksam yemegi:
et sote bol salata
ictigim su 3 lt yakindir tam olcmedim
aksam yatmadan yine sirkeli ilik su
kalori hesabi benim aklima yatmiyor bir turlu ya guvenilir bir liste bulalim yada ben sizinkileri ornek alip ona gore yazayim.yani omletin icine koydugum yag peynir yumurta yogurt kac gr yada yaklasik kac kal ben cozemedim:37:

etsotenin miktarı önemli mesala 4-5 yemek kaşığını geçmemelisin,yumurtalarını ilk zamanlar haşlama yesen daha iyi olur....

gunaydın kızlar nasılsınız

dunku menum : sabah:1 armut 1 bardak yarım yaglı sut
öğlen:1 kepce corba,5 çiçek brokoli buharda,1 kase yogurt,5 kasık patlıcan biber kabak kızartması (tost makınasında kızartılarak )
aksam:1 kepce corba,2 kasık pilav,2 kasık yogurt 1.5 lite kadar su 1 tane turk kahvesi

toplam kalori:1100

süper...

günaydın kızlar bugün işim çok hemen menümü yazıp işlerimi bitireyim
sabah
2 dilim kepek ekmek
1/ 4 patates yumurta
1 ince dilim peynir
çay
ara
yeşilçay + su
öğle
1 dilim ekmek
1 kase çorba
3 köfte
ara
3 form bisküvi
3 fındık
yeşil çay
ara
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
yarım kepçe nohut
1 baget
ara
2 incir
1 bardak süt
hareket
yarım saat karda yürüyüş
3 litreyi geçkin su

akşam yemeğin abartılı geldi bana diyetisyene gittiğimde akşam yemeklerinde olduğunca 1 çeşit yemeye çalış demişti bana...

günaydınn menümü yazıp eve toparlamaya gitcem

sabah aç karnına form çayı
30-40 dk sonra tam buğrday mısır gevreği
öğle yemeği: dünden kalan erişteli yeşil mercimerk 4 kaşık yanında yoğurt minik bir dilik kepek ekmeği
akşam yemeği: fırında köfte ama sade kuruyani sulu değil,yanında patates ama kızarma değil kızarmalık doğradıığm patateslere 1 yemek kaışığ zeytin yağa baharatla krıştırıp patateslere buluyorum yağlı kağıt seriyorum patateslermi koyuyorum fırınlıyorum
( ben patates kızarmasını çok severim ama kg vereceğim için artık fırında yapıyorum daha sağlıklı oluyor hemde nefsim köreriyor
yanında salataa,yoğurt

vee günün kaçamağıı ama kendmi tebrik ediyorummm eşimin csnı patlamış mırı çekti normalde biraz yağ biraz tuz koyup yapardım yağ ve tuz koymadımm veeeeeeeeeeee eşime koca kase koyarken kendime hani minik kase oluya çekirdeğimizi koyatrız taş çatlasıni çinde 15-20 tane vardır yani hemde yağsız tuzsuzz böyle iştee

ortalama üç aşa beş yukarı 1250 kalori aldımm

3 lt ye yakın su içtim
1 bardak çeşil çay içtim
1 saat spor yaptımm

menün güzel ama akşam keşke pataesi yemeseydin....

kızlar sizdede diyete başladığınızda kilo vermeyi düşündüğünüzde sanki hep açmışsınız gibi bir düşünce oluyormu ?

oluyo ama 4-5 gün sonra alışınca geçiyo canım...
günaydınnnnnnn :16: benim işinn uzunuu birascıkk kaçırdımmm :78: akşam bi dilimm tavuk göğsüü arasına damla çikolata ve muzla rulo yapılmış :26: biraz öncede bir poğaca 2 fincan normal çay :19: irademee hakim olamıyorum benn yaaa :59: bu iş böyle olmayacakk hadi bugünküü toplam 200 bilemedin 220 cal bugünü dengelemeye çalışırım ama öyle gergin oluyorumki yemediğim içinn:84: offffffff:120:

anem böyle diyetmi olur kıs hehehe...:33::33::33:

dün sabah:
iki dilim tam buğday ekmeğinden tost

ara öğün:
elma sekiz tane fındık

öğlen:
iki kepçe çorba bir dilim ekmek

ara öğün:
portakal, tarcın çayı

akşam:
4 yemek kaşığı ıspanak
iki yemek kaşığı yoğurt
bir dilim ekmek

ara öğün:
yarım elma yarım mandalina

toplam 7 bardak su
Çok güzel yemişsiniz herzaman böyle yense kesinn başarırsınn canımm
bu topiktekii arkadaşlar maşallah hepinimizz ne kadar istekliyiz olacak bu sefer

suyu olabildiğince çok içmeye çalışıyorum cnm ama bunu bile zorla içebebiliyorum.ama en az üç bardak daha arttırıcam

Bak ben napıyorum kola şişesini dolduruyorumm sonra hangi odadaysamm götürüyorumm en azından gözüme çarptıkça aklıma su içmek geliyorrr ve akşama kadar şişeyi bitiriyorum

suyu olabildiğince çok içmeye çalışıyorum cnm ama bunu bile zorla içebebiliyorum.ama en az üç bardak daha arttırıcam

zeynebim afiyet olsun menün güzel maşallah saglıklı beslenmek ve kilo vermek adına bula çıktık allah hiç birimizi utandırmasın..Geçen komşuyu gördüm markette aa kaç oldu dogum yapalı hala kilo vermedin diyor sinir oldum yaza görürsün dedim hadi bakalım dedi..Su ve yeşil çayı ihmal etme tatlım

O densizlerden heryerden çokkk desenee
Banada fazla samimii olmadığımm bir arkadaş diyor sitede

Bak ben napıyorum kola şişesini dolduruyorumm sonra hangi odadaysamm götürüyorumm en azından gözüme çarptıkça aklıma su içmek geliyorrr ve akşama kadar şişeyi bitiriyorum
çağla şikelde her odada su doldurup bırakıyormuş ytabi obların evi hepimizin toplamı kadar olduğu için haklı bunu yapmaktAA :)))

YAZACAĞIM ŞEYY HİÇ İYİ BİR ÖRNEK DEĞİL AMA BENİM KUZENN O KADAR KİLOLUYDUKİ EVLİYDİ BEBEK YOKTU AMA BEN ONU BİLDİM BİLELİ KİLO VARDI BOYUDA KISA EŞİNDEN AYRILDA EMİNİM BUDA SEBEP AMA SIRF ACI VE ŞEKERSİZ SÜTSÜZ NESCAFEYLE ÖYLE Bİ KİLO VERDİKİ TANIYAMADIM GÜZELLEŞTİ KİLOSUNUDA KORUYORR

BU MESUT YARDA ACIYLA KLİO VERMİŞ ŞÖYLE Bİ ARAŞTIRDIM AI METABOLİZMAYI HIZLANDIRIYORMUŞ ACIYA Bayılırım ama bebiş emziriyorum o yüzden yiyemiyorum

Ama acı iştah açmıyormu yaa ben yedikçe yerimm bir de ekmek daha çok tüketiyorum acıyla

kızlar azcık motive ediyim sizi,pazartesinden beri 1000 kaloriyi geçmeden ve aç kalmadan diyet uyguluyorum,günde en az 2 litre su,2 fincan yeşil çay içiyorum akşam 6 dan sora yememeye özen gösteriyorum ve hergün tartıda eksik çıkıyorum 5 günde5 kilo diyeti yaptığımda bile hergün tartıda eksi çıkmadım tabi ilk hafta su kaybıdır fln ama belim incelmeye başladı zayıflamaya başladım ben hissediyorum.......

Ahh selinay papatesi çok seviyorum eskiden yağda kızartarakk hafta 3-4 gün yerdimmm şimdi 15 günde bir yada hafta bir fırında yapıyorum 1 kaşık yağla ilee ama olmazsa çıkarcam bir süre hayatımdann :43: :43:

ama acı iştah açmıyormu yaa ben yedikçe yerimm bir de ekmek daha çok tüketiyorum acıyla

işte irade orda başlıyorrr kendmizle micadele etmemiz lazımm yemicez acıyı yicez ekmeği yemicez evet acı iştah açar ama orda irade devreye gircek aynı oruç gibi hep aklımızda değilmi oruçlu olduğumuz yememiz gerektiğini biliyoruzz hep tetikteyiz yerske bile azımızdan çıkarıyoruzz

dün bir ara oğluma abur cumur koydum önünee bi baktım almışım azğzıma atmışımm yemin ederim çıkardım ağzımdann o an daha iyi anladım zayıflamak istediğimi ağzımda bıraktığı tat yette sadece

ama acı iştah açmıyormu yaa ben yedikçe yerimm bir de ekmek daha çok tüketiyorum acıyla

evet aynen öyle mesela ben dün akşam patlıcan yemeğim vardı normalde 1 dilim kepek ekmeği yerdim ama 4 tane acı biberle 2 dilim daha yemek zorunda kaldım acı yedirir bugün bir kavanozla büroyada getirdim biberlerim biber değil zehir zaten.. Ama bağırsakları süper çalıştırıyor...

haydi sohbet zamanı

en çok neden kilo vermek istiyorsunuz (yani sizi bu noktaya getiren sebep???)

Ben biraz geç kaldım bu konuya ama dünküü konuda nerden kaldıysam okumaya başladımda
Ben ilk önce kendim için vermek istiyorumm tabikii sağlığım içinn,
Daha sonra evliliğim boyunca doğru dürüstü zayıflayana kadar güzel giyinemedimm hep ağladımm mağazalarda helede eşimle gittiysem kıyafet bakmayaa
hiçbir şeyinn yakışmadığınıı görmekk çok sinir bozucuu
arka arkaya 2 çocuk yapınca kilo çok oldu bende
Daha önce kilo vermeden önce amca kızlarım bile ,aaaa eşin sanaa hiç bakmamışş yazık zayıflamışsınn kurumuşsunn deyip gülmüşlerdii göya gırgır şaka yapıyorladıı amaa içime çok oturmuştuuu
öyle hırslanmıştımkii resimimii gördüğümüz zayıflığıma ulaştımm
2006 yılında polonyaya 3 yıllığımaa iş nedeniyle gittikk ve 2 yıl hiç izne gelmedimm çok şişkoydumm
ama dönerkenn 56 kiloyla geldimm
havaalında gören ailemmm ,akrabalar ,komşularr şok oldularrr
gittiğimm yerlerde nişanlımısınn diye sormaya başladılarr
kıyafetler almaya başlamıştımmm ne güzelll
kızımm anne deyince mağazadakiler ney kızınızmıı diyorlardııı
ALLAHIMM nasıll güzel bir duyguyduuu buuu
İşte yine kendime güvenimm gelsimm diye istiyorum,güzel giyinmek içinn istiyorum,sağlıklı olmak için istiyroumm,eşim için için istiyorumm

selam canlar o kadar çabuk ilerliyorsunuz ki geçmişi okumaktan yorum yapamıyorum:)))
1000 -1500 kalori alan arkadaşlarımı azimlerinden dolayı kutluyorum

Ben biraz geç kaldım bu konuya ama dünküü konuda nerden kaldıysam okumaya başladımda
Ben ilk önce kendim için vermek istiyorumm tabikii sağlığım içinn,
Daha sonra evliliğim boyunca doğru dürüstü zayıflayana kadar güzel giyinemedimm hep ağladımm mağazalarda helede eşimle gittiysem kıyafet bakmayaa
Daha önce kilo vermeden önce amca kızlarım bile ,aaaa eşin sanaa hiç bakmamışş yazık zayıflamışsınn kurumuşsunn deyip gülmüşlerdii göya gırgır şaka yapıyorladıı amaa içime çok oturmuştuuu
2006 yılında polonyaya 3 yıllığımaa iş nedeniyle gittikk ve 2 yıl hiç izne gelmedimm çok şişkoydumm
ALLAHIMM nasıll güzel bir duyguyduuu buuu
İşte yine kendime güvenimm gelsimm diye istiyorum,güzel giyinmek içinn istiyorum,sağlıklı olmak için istiyroumm,eşim için için istiyorumm

bende kızımla çarşıya gidince kardeşmisiniz desinler diye istiyorum:))
gençleşmek için istiyorum gıdımdam kurtulmak için istiyorum veremezsin diyenler için istiyorum

google kalorimetre yazdım ve hesapladım yediklerim bugün toplam 848 kalori almışım günlük almam gerek kalori miktarıda 1 140 kalori (kiloma göre) hayır akşama bişey yemeği düşünmüyorum meyve(1 armut) ve yeşilçayın yanına 2 3 bisküvi kocam bana bi tuzak kurup zorla yedirmesse diyett yapmamıı hiç istemiyorr :14:

İstemiyormuu benimkide sabah işe giderkenn diyet işinii naptınn devamm değilmiii diyee soruyorrr

kızlar azcık motive ediyim sizi,pazartesinden beri 1000 kaloriyi geçmeden ve aç kalmadan diyet uyguluyorum,günde en az 2 litre su,2 fincan yeşil çay içiyorum akşam 6 dan sora yememeye özen gösteriyorum ve hergün tartıda eksik çıkıyorum 5 günde5 kilo diyeti yaptığımda bile hergün tartıda eksi çıkmadım tabi ilk hafta su kaybıdır fln ama belim incelmeye başladı zayıflamaya başladım ben hissediyorum.......

ohh ne güzel yaaa hafta bende daha istikrarlı olcamm inş

ben biraz geç kaldım bu konuya ama dünküü konuda nerden kaldıysam okumaya başladımda
ben ilk önce kendim için vermek istiyorumm tabikii sağlığım içinn,
daha sonra evliliğim boyunca doğru dürüstü zayıflayana kadar güzel giyinemedimm hep ağladımm mağazalarda helede eşimle gittiysem kıyafet bakmayaa
daha önce kilo vermeden önce amca kızlarım bile ,aaaa eşin sanaa hiç bakmamışş yazık zayıflamışsınn kurumuşsunn deyip gülmüşlerdii göya gırgır şaka yapıyorladıı amaa içime çok oturmuştuuu
allahımm nasıll güzel bir duyguyduuu buuu
işte yine kendime güvenimm gelsimm diye istiyorum,güzel giyinmek içinn istiyorum,sağlıklı olmak için istiyroumm,eşim için için istiyorumm

kim ne derse desin kilokimseye yakışmıyorrr inş yine başarırsın yine başarırız

selam canlar o kadar çabuk ilerliyorsunuz ki geçmişi okumaktan yorum yapamıyorum:)))
1000 -1500 kalori alan arkadaşlarımı azimlerinden dolayı kutluyorum

bende şaşırıyorum 3 günde rekor kırdıkk valla yarın 100 sayfayı geçeriz öylw umut ediyorum

bende söyleyim önce sağlık çünkü kilolu olunca bel ağrısı olyor çabuk yoruluyorsun yazın çok terliyorsun kendi fikrimm mağazalarda büyük beden sorunu bulsan bile iyi giyseler yok
neyse ikinci sebebim şu fikri değiştirmek işte evlendin çocuğun var artık kilolu olcan mantığı hayır yaa ben evlendim bebek yaptım 2.yide yapam inşallah ama zayıf olcamm
üçünüsü mağazadaki kadına bunun 38 bedeni varmıı:1::1::1:

Süperrrrrrrrr yaa bunun 38 bendeni varmııı

Back
X