• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlar bugün için beni affedin kafamı toparlayamıyorumm biraz sorunlarım var bugünnn beni yiyip bitirenn elimden glediğinde okuyorum ama

duygucum burası sadece kilo paylaşımı için değil seni yiyip bitiren şey özel değilse paylaşmak isteriz anlatırsan rahatlarsın

duygucum burası sadece kilo paylaşımı için değil seni yiyip bitiren şey özel değilse paylaşmak isteriz anlatırsan rahatlarsın

ÖYLE CNMM BEN RAHATIM SİZİN YANINIZDA ASLINDA ANLATA BİLSEM Bİ AMA ÇOKUZUNN ÇOK Bağlantılı bir konuuu o yüzden kafamı toparlayamıyorumm babamı çağırdım konuşcam onunla sonra rahatlarımmm sağ ol cnm ilgin içinn

arkadaşlar kalori hesaplamasını yapmayı beceremedim ben
hep bakıyorum yüz gram üstünden hesaplıyor ekmeği sebzeleri hesaplıyorum da öbürkileri beceremedim siz nasıl hesaplıyosunuz

ben çok siteye girdim baktım kurcaladım geçen gün aklıma yatanlardan kendime liste kaydettim.. benim listemde olmayanları da google yazıp yine aklıma yatanı (genelde kal daha fazla olanı) kabulleniyorum

olsun bende yarın akşam yorumunu okurum

sabah kahvaltı
2 dilim ekmek
10 tane patates kızartması
5 tane zeytin çok azıcık ekmeğimi zeytinyağına bandım yedim
yarım kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir
şekersiz çay

arada şekersiz neskafe

öğlen biraz abarttım çayda annemdeydim

5 küçük hamur kızartması :17:
bir domates
kibrit kutusu kadar köy peyniri
5 zeytin
2 çatal dolu dolu değil ama tadımlık nutella
1 tane elmalı bisküvili tatlı
şekersiz çay

soda
yeşil çay
6 bardak su

akşam

yemek yemicem sadece elma ve yarım portakalla günü tamamlıcam

20 dak müzik eşliğinde oryantal ve bacak çalıştırmak için hareketler yaptım
benim vucudüm belim ince ama popom ve basenlerim var spora ağırlık vermem lazım

günün çok kötü geçmiş.. kahvaltıda çok yağ tüketmişsin.. öğlen de yağ çok.. su az.. yorumum böyle.. en azından annene çaya gideceğini biliyorsundur kahvaltıyı dengede tutmalıydın..

bi de akşam yemek yedin mi merak ettim :26:

iyi akşamlar arkadaşlarr... ben bu akşam bi kase tavuk çorbası biraz yoğurt 2 dilimde ekmek yedim çok yemişim gibi geliyo yoksa benmi abartıyorum akşamları az yiyorum kaç gündür bugün elim ayağım titredi yedim bende hiç yemeden olmuyo çünkü :((

çok dengeli bi öğün bence kötü değil

merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum kilo vermeği çok istiyorum ama fazla iradesizim bakalım verebilicekmiyim tam 1 kilo vermiştim şimdi regl oldum sabah tartıldm almışım gene geri çok sinirim bozuldu :( bugün sabah çok kararlıydım başladım ama bakalım..
bugün yediklerimi de paylaşmak istiyorum
sabah 8.30da bir kase yoğurda yarım armut doğradım tarçın döktüm üstüne onu yedim
öğlen 14.30 gibi 6 tane ızgara köfte 1 dilim ekmek ve salata yedim
ara öğün olarak sarı leblebi yedim ne yazıkki
akşam 18 gibi bir kase yeşil mercimek çorbası içtim küçük bir dilim kepek ekmeği ve domatesle
az öncede çok az nesfit yedim sütle
çok mu kaçırmışım sanki insan böyle yazınca daha çok farkına varıyor yediklerinin :/

yok çok değil de nesfit yerine sabah bişeyler yeseydin yada nesfiti sabah yeseydin daha dengeli olurdu

:6:

gunaydinlaar
ben dunki listemi vereyim hemen;
kahvalti:
ac karna buyuk bir su bardaginda ilik sirkeli su
sekersiz 2 fincan cay
2 kk kadar kasar peynir
4 dilim domates
4yesil zeytin
4 lokma bal(kasik degil kucuk ekmek parcalariyla)
5 catal omlet
1dilim ekmek

ara ogun:
yesil cay
3corekotlu biskuvi 3 catal beyaz peynir

ogle yemegi;
1 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 porsiyon kiymali karnibahar

ara ogun;
yesil cay
10badem 4 kaju

aksam yemegi:
et sote bol salata
ictigim su 3 lt yakindir tam olcmedim
aksam yatmadan yine sirkeli ilik su
kalori hesabi benim aklima yatmiyor bir turlu ya guvenilir bir liste bulalim yada ben sizinkileri ornek alip ona gore yazayim.yani omletin icine koydugum yag peynir yumurta yogurt kac gr yada yaklasik kac kal ben cozemedim:37:

2 kk kadar kasar peynir 124*2=248 cal (ki çok fazla daha az yağlı peynirleri tercih edebilirsin)
4 dilim domates yaklaşık 10 cal
4yesil zeytin yaklaşık 14 cal
4 lokma bal(kasik degil kucuk ekmek parcalariyla) yarım dilim ekmek desek 30 cal bal yenmeli o yüzden saymicam onu ben
5 catal omlet 1 yumurta +yağ desek yaklaşık 150 cal ye denk gelir
1dilim ekmek 60 cal

ara ogun:
yesil cay
3corekotlu biskuvi 3 catal beyaz peynir 70 cal+ biskuvi diyet ise 30 değil ise 90-100 cal vardır

ogle yemegi;
1 kase terbiyeli tavuk corbasi (terbiyeli çorba içmemeye çalış) 250 cal
1 porsiyon kiymali karnibahar yağ varsa iş değişir yoksa eğer 50 cal falan

ara ogun;
yesil cay
10badem 4 kaju kajunun çok fazla kalori içerdiğini duymuştum badem 30 gr dan 180 cal

aksam yemegi:
et sote bol salata akşam yemeğinde yağ varsa iş değişir yoksa tahminim 150 cal civarındadır

topla işte ama çok geldi bağa :45:

gunaydın kızlar nasılsınız
dunku menum : sabah:1 armut 1 bardak yarım yaglı sut
öğlen:1 kepce corba,5 çiçek brokoli buharda,1 kase yogurt,5 kasık patlıcan biber kabak kızartması (tost makınasında kızartılarak )
aksam:1 kepce corba,2 kasık pilav,2 kasık yogurt 1.5 lite kadar su 1 tane turk kahvesi

toplam kalori:1100

gamze menünü liste halinde yazarsan daha çok dikkat çeker bence.. güzel menü özen gösterilmiş dikkat edilmiş ben beğendim özellikle de pişirme yöntemlerini yarım litrecik daha su iç :34:

günaydın kızlar bugün işim çok hemen menümü yazıp işlerimi bitireyim
sabah
2 dilim kepek ekmek
1/ 4 patates yumurta
1 ince dilim peynir
çay
ara
yeşilçay + su
öğle
1 dilim ekmek
1 kase çorba
3 köfte
ara
3 form bisküvi
3 fındık
yeşil çay
ara
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
yarım kepçe nohut
1 baget
ara
2 incir
1 bardak süt
hareket
yarım saat karda yürüyüş
3 litreyi geçkin su

su çok fazla geldi bana.. ihtiyaçtan fazla su böbreklerini mahveder.. normalde 2 litre içmen lazım ve her aktivite için (egzersiz yani) ekstra su alman lazım.. yarım sat yürüyüş için sadece 1 bardak fazla içsen olurdu..

sabah kaç patates kaç yumurta yediğini anlamadım

akşam yediğin baget kızartma mı haşlama mı

öğlen yediğin köfte yağda mı ızgarada mı

bu soruların cevabı menünün yorumunu tamamen değiştirir :6:

günaydınn menümü yazıp eve toparlamaya gitcem

sabah aç karnına form çayı
30-40 dk sonra tam buğrday mısır gevreği
öğle yemeği: dünden kalan erişteli yeşil mercimerk 4 kaşık yanında yoğurt minik bir dilik kepek ekmeği
akşam yemeği: fırında köfte ama sade kuruyani sulu değil,yanında patates ama kızarma değil kızarmalık doğradıığm patateslere 1 yemek kaışığ zeytin yağa baharatla krıştırıp patateslere buluyorum yağlı kağıt seriyorum patateslermi koyuyorum fırınlıyorum
( ben patates kızarmasını çok severim ama kg vereceğim için artık fırında yapıyorum daha sağlıklı oluyor hemde nefsim köreriyor
yanında salataa,yoğurt

vee günün kaçamağıı ama kendmi tebrik ediyorummm eşimin csnı patlamış mırı çekti normalde biraz yağ biraz tuz koyup yapardım yağ ve tuz koymadımm veeeeeeeeeeee eşime koca kase koyarken kendime hani minik kase oluya çekirdeğimizi koyatrız taş çatlasıni çinde 15-20 tane vardır yani hemde yağsız tuzsuzz böyle iştee

ortalama üç aşa beş yukarı 1250 kalori aldımm

3 lt ye yakın su içtim
1 bardak çeşil çay içtim
1 saat spor yaptımm

1 sb mısır 1 dilim ekmeğe denk geliyor.. akşam ekmek yememişsen (ki ekmek yok menünde) mısır bişe yapmaz :39:

:42:

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbulduk canım 29 yaşındayım bir kaç gün sonra 30 olucam
2 kızım var büyük 10 küçük 5 yaşında
hOŞGELDİN CANIM

eşim eve geldikten sonra arkadaşına akşam çayına gidicez.bende accık süslendim püslendim derken aynada kendimi tanıyamadım:)))bir okadar daha azimlendim yaaa bol bol aynaya bakın arkadaşlar valla bu benmiyim dedim gözlerim doldu.85 kilodan 66 kiloya düştüğüme halen inanamıyorum kendimle gurur duyuyorum ilkdefa bişeyde bu kadar hırs yaptığım için..
Çok güzel vermişsin bende şuan 87 kiloyumm sankii baskülde 79 görsem havalara uçaçak gibii hissediyorummm
evet kızlar inş herkezi eklemişimdir 2 gündür güzel geçti hele şu kalori hesaplama polayı süper oldu benden daha isteklerniz olursa yapalımm maşallah 2 gündür iyi yazmışızz daha tanışıp kaynaştıkça daha güzel olcak inanıyorumm bakalım haftanın en başarılısı kim olcak kim tenbel çıkam ama inanıyorum bu hafta kilo veremeiyp hatta alan olursaa verenleri görünce daHA Bİ HIRS YAPCAK
BAKALIM EN BAŞARI İLK 3 VE EN BAŞARISIZ İLK 3 KİMOLCAK HERKEZ DÜRÜSTÇE KİLOSUNU YAZCAK DİMİ UMA GÜNÜ
Çok heyacanlı olacak gerçektenn be daha tartılmadıım cuma sabah aç karına tartılacağımm hergün tartılınca motivasyon düşüklüğü oluyorr
kızın başarılı bi öğrenci sanırım kaça gidiyo canım,benim oğlum 4e gidiyo bizde başlıycaz yavaş yavaş ....

Şimdilikk başarılıı gibii inşallah sonuda gelirr
Şuan test çözmeyi çok seviyor
5 e gidiyor bu arada canımm,
Ama şu var birdaha seneye sende yapp benn okulun kitaplarından hariçç konu anlatımlı kitap aldımm,
iyi marka olmasınn özen gösterdim adı güvender okadar güzel anlatıyorkii
okuldan hergün geldikçe ödevleri bitirip türkçeden,fenden ,matematikten okul konularına göre bu kitaptann tekrar yaptıı birde benn başka markalaryaprak testler aldımmm
bunları çözdüü onlarıda okul konularına göre çözdüü okul konusuna gelince bırakıyorduu
Sonra başarılı olmuşmu birşeyler yapabiliyormuu diye dersane sınavlarına girdirdimm
Mesela zafer dersanesinde 80 soruda 75 net yapmışş,bize yazdırın 1850 olan dersaneyi size 400 yazalım dedilerr
evimin yanında çizgi var ordada 1740 kişi girmiş 8nci oldu,60 soruda 3 yanlışş
Daha bir kaçtane girdii ,genellikle ya 3 yada 4 yanlış çıktıı
ama kendisi ışık dersanesinii istiyor,du bakalımm cuma sonuçalr açıklanacakk

Aslında demek istediğim şuyduu elinde çok güzel anlatan konu anlatımlı olsunn benn ne hatalar yapmışım daha öncee
Çünküü konu anlatımlıı almadan al şu testlerii çöz derdimm önüne koyardımm sadece 15 soruu çözse sıkılırdı çünküü okulun kitaplarında birşey yokk
ama yinede başarılı olurduu bukadar değil tabikiii
ama bu sene düzenii kurdukkk

ben çok siteye girdim baktım kurcaladım geçen gün aklıma yatanlardan kendime liste kaydettim.. benim listemde olmayanları da google yazıp yine aklıma yatanı (genelde kal daha fazla olanı) kabulleniyorum

günün çok kötü geçmiş.. ahvaltıda çok yağ tüketmişsin.. öğlen de yağ çok.. su az.. yorumum böyle.. en azından annene çaya gideceğini biliyorsundur kahvaltıyı dengede tutmalıydım..

yok çok değil de nesfit yerine sabah bişeyler yeseydin yada nesfiti sabah yeseydin daha dengeli olurdu

2 kk kadar kasar peynir 124*2=248 cal (ki çok fazla daha az yağlı peynirleri tercih edebilirsin)
4 lokma bal(kasik degil kucuk ekmek parcalariyla) yarım dilim ekmek desek 30 cal bal yenmeli o yüzden saymicam onu ben
1dilim ekmek 60 cal

ara ogun:
yesil cay
3corekotlu biskuvi 3 catal beyaz peynir 70 cal+ biskuvi diyet ise 30 değil ise 90-100 cal vardır

ogle yemegi;

ara ogun;
yesil cay
10badem 4 kaju kajunun çok fazla kalori içerdiğini duymuştum badem 30 gr dan 180 cal

aksam yemegi:
et sote bol salata akşam yemeğinde yağ varsa iş değişir yoksa tahminim 150 cal civarındadır

gamze menünü liste halinde yazarsan daha çok dikkat çeker bence.. güzel menü özen gösterilmiş dikkat edilmiş ben beğendim özellikle de pişirme yöntemlerini yarım litrecik daha su iç :34:

su çok fazla geldi bana.. ihtiyaçtan fazla su böbreklerini mahveder.. normalde 2 litre içmen lazım ve her aktivite için (egzersiz yani) ekstra su alman lazım.. yarım sat yürüyüş için sadece 1 bardak fazla içsen olurdu..

1 sb mısır 1 dilim ekmeğe denk geliyor.. akşam ekmek yememişsen (ki ekmek yok menünde) mısır bişe yapmaz :39:

yok yedimm 2 dilim çaydar ekmeği yedim unutmuşum yazmayaaa :))))

merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum kilo vermeği çok istiyorum ama fazla iradesizim bakalım verebilicekmiyim tam 1 kilo vermiştim şimdi regl oldum sabah tartıldm almışım gene geri çok sinirim bozuldu :( bugün sabah çok kararlıydım başladım ama bakalım..
bugün yediklerimi de paylaşmak istiyorum
sabah 8.30da bir kase yoğurda yarım armut doğradım tarçın döktüm üstüne onu yedim
öğlen 14.30 gibi 6 tane ızgara köfte 1 dilim ekmek ve salata yedim
ara öğün olarak sarı leblebi yedim ne yazıkki
akşam 18 gibi bir kase yeşil mercimek çorbası içtim küçük bir dilim kepek ekmeği ve domatesle
az öncede çok az nesfit yedim sütle
çok mu kaçırmışım sanki insan böyle yazınca daha çok farkına varıyor yediklerinin :/

Ama ama senin kilonn süperrrrrrr

günaydin kizlar,bugünkü diet menümde sadece meyva var,insallah bugünüde sag salim atlatirim,diet listesinin disina cikip hic kacamak yapmadim,pazar gününden bu yana yürüyüs ve karin mekigimide yapiyorum,dün eltim gördü beni incelmissin dedi:8:simdilik bu kadar sonra yine görüsürüz:16:

senii takip ediyorumm verirsenn bende denerim ilerde

evet hanımlar sorum şu hangi aya kadar kaç olcak sınız o ayın önemi varmı sizin için???

Bu arada hepinize kocaman günaydınlar arkadaşlar dün öğlene kadar 1250 ettiğim kalorimi akşam çok az patlıcan yemeği ve 3 dilim kepek ekmeği yedim 4 adet çok acı biberle bağırsak operasyonumu başarı ile tamamladım 1 mandalina yedim ... Toplam kalori alımım 1600 kalori dün 2,5-3 litre civarıda su içtim faydası oldu gerçekten..

Bugün yarım saat yürüyüşle işe geldim 2dilim ekmek ve 1 adet üçgen peynir ile tost ve şekersiz 3 çay içtim yarım litrelik suyum bitmek üzere öğlene 1.5 litreye tamamlarsam bir okadarda öğlen sonu içsem 3 litre güzel olur su gerçekten tok tutuyor..hani bide canın bişey yemek isteyince su içmek bastırıyor ...

3 litre bana çok geliyor ya.. normali 2 lt.. 3 lt erkekler için..

günaydın kızlar nasılsınız...

mnümü yazayım hemen

sabah,light ekmekle yağsız tost

ara 5 tane çubuk kraker

öğle,1 kase çorba

ara 1 dilim light ekmek
1 dilim salam

akşam haşlanmış tavuk,az havuç salatası

toplam 900 kalori...

geçmişe bakıp geliyorum...

güzel gerçekten.. bunca yiyip dayanabiliyorsan iyi

Kızlar bugün için beni affedin kafamı toparlayamıyorumm biraz sorunlarım var bugünnn beni yiyip bitirenn elimden glediğinde okuyorum ama

inan paylaşmak isteriz ama sen bize yazmicaksan bile bilgisayara yaz yaz yaz içini dök sil sonra.. içinde kalmasın.. anlatabildiğini gör en azından :34:

.

Kızlar 1.5 litre suyum bitti yaşasınn 2. Litreye yol alıyorum...5 bardakta çay bitti...
masallah canım benımkı yarım lıtre ancak oldu:46:
inş. halledersin kafanıda kendinide rahatlatırsın canım

günün çok kötü geçmiş.. kahvaltıda çok yağ tüketmişsin.. öğlen de yağ çok.. su az.. yorumum böyle.. en azından annene çaya gideceğini biliyorsundur kahvaltıyı dengede tutmalıydın..

1dilim ekmek 60 cal

ara ogun:
yesil cay

ogle yemegi;

ara ogun;
yesil cay

aksam yemegi:

tamam canım yarın liste halında yazarımm:34:
evet hanımlar sorum şu hangi aya kadar kaç olcak sınız o ayın önemi varmı sizin için???
oncekı sayfada yazmıstım yıne yazayım mayısa kadar 70 olmak istiyorum 65 te olabilirsem cok guzel olur gorumcemın oğlunun dugunu var incecik olmak istiyorum (şimdiki kiloma bakarsam 65 70kg bana incecikmişim hissi vericek):1:
gunaydın kızlar nasılsınız menumu aksama toplu sekılde yazarım nasıl gdıyo dıyetler ben 69 gordum valla..

masallah canımm yanlız kilo çizelgenı duzeltme imkanın varsa oldugun kıloya getirirmisin bakınca insanın gozune ilk çizelgeler carpıyor hem bizde verdiğin kiloyu çizelgede gorup ne guzel ilerliyor diyip motıve oluruz :34:

herkese selam amma çok yazmışsınız geçmişi okuyup gelmem 1 saatimi aldı nerdeyse

neyse dünkü menüme geçeyim

sabah
az yagda yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek

ara portakal

öğlen
5 yemek kaşığı taze fasulye
yanında 1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara 1 yeşil elma

akşam ablama gittim
1 tane peynirli poğaça
yarım kase kısır
2 bardak az şekerli çay
bir lokma elmalı kek

kalorisini hesaplamayı becerebildiysem 1300 kalori oldu

spora daha başlamadım ama mekik ve bölgesel hareketler yapıyorum gün içinde setler halinde

[

ben normalde çok su içerim vucudum istiyor galiba
sabahki olay şöyle 1 patatesi rendeledim 1 yumurta kırdım 8-10 dilim ekmeğin üstüne sürüp fırına sürdüm bu ekmekten 2 dilim yedim
öğlen yediğim köftede salçalı köftenin köftesiydi
bagette az yağla suluydu

benim bir yıl içinde hamile kalmak için sakıncası olmayan bir kiloya inmem lazım.. 80 e bile düşsem yeter boy 170 çünkü.. ben yinede hedefe 85 dedim.. ki 30 kilo falan vermem lazım zaten bu da anca 1 senede olur

:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tünaydin kizlar!!!
bakiyorumda herkes çok motive olmu$ menülerinde bir çogu süper!!!
kizlar sizleri hep okuyorum ama yogrum yapmaya firsatim olmuyor, sizlerin sayesinde kendime geldim!! uzun zamandir kendime bakmiyordum bile, kiyafet almiyordum, bacagimdaki tügleri almiyordum, yeni bir$eyleer almiyordum, arkada$larla bulu$muyordum,,,,,,,, ama bu hafta eski leyya oldum!! dün yepyeni kiyafetler aldim, önceki gün yeni çikan bir telefon aldim:emir_bebek: ve bacaklairmdaki tügleri aldim, arjkada$larimla görü$tüm hatta yarin ögle yemegini beraber yicezzzz

Back
X