- Konu Sahibi Betul_20162010
- #4.861
ya kesin kılo verdıro onlar ama cok masraflılar yaaa
evet ben de dukanı o yüzden bırakmak zorunda kaldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kesin kılo verdıro onlar ama cok masraflılar yaaa
Ben ne yapmadimki yesil caydan tutda lidaya yuruyus bandina bisiklete kadar adini sayamayacagim bir cok urunu kullandim birdeben hipotiroit hastasiyim kontrol altinda ama iste olmayinca olmuyo ustune birde iki dogum tam yerlesti ne yalan soyliyeyim ben istahli bir insanim yemek yemeyide yapmayida cok seviyorum ama bazen hic birseye degmiyen insanlar kilonuz yuzunden sizi rencide edince soyliycek bir sey bulamiyorsununuz ben bu yuzden iki kisiyle gorusmuyorum o derece yani allah hepimize yardimci olur insallah tez elden istahlarimizi kesiversin ins...
Minnakkkk sen kac kiloyla basladinkac ayda verdin bu karbonhidrat diyetini bilmemde dukan diyetini cok soyluyorlar bu arada siz spor yapiyormusunuz
canim benim yaabende hep öyle diyorum olmayinca olmuyor diye ama aslinda bir yerde hata yapiyoruz, ben açik konu$ayim yemek yemeyi sevmiyorum i$tahlida degilim ama kiloyum nedenmi? tamam yemekleri sevmiyorum ama tatlilara ve $ekeere bagimliyim vazgeçemiyorum 24 saat yemeksiz dururum tuzsuz dururum ama $ekersiz duramam ee bu yüzdende kilo aliyorum belki sende bir yerlerde hata yapiyorsundur
evet ben de dukanı o yüzden bırakmak zorunda kaldımailemle yaşıyorum, kendi yiyeceklerimi ayarlamak zor oluyordu, harçlıkları yetiştiremiyordum.
sevg diye bı kız vardı. dıyet basarı hıkayelerını oku. o garibim calışıodu, sabahın 4 ünde kalkıp spor yapıodu. aksam yemek yapıo tezmılık yapıo fırsat bulamıo dıye.
5 senede 30 kılo verebıldı. o da hipotiroıdlıydı.[/. Ya bensuanda tablet kullaniyorum bilgisayarda sorun var bununlada cok zor oluyor ben bu diyet basarilarini nerden okuyabilirmiyim yardimci olursan sevinirim
biiimom bebiş. banada fazla geldiydi ilk okudugumda ama kalori cetveli öööle diooofazlasiyla hesapladim diye etmiyo dedim
o zaman kalori cetvelinde sorun var yada bir kilo malzeme var pizzada![]()
ben evde kendı basıma bazen oynayıp zıplayarak bazen mekik ve yanları erıtme hareketlerı yaparak spor yapmaya calışıorum.Minnakkkk sen kac kiloyla basladinkac ayda verdin bu karbonhidrat diyetini bilmemde dukan diyetini cok soyluyorlar bu arada siz spor yapiyormusunuz
aynı ben valla![]()
bende denedim ama migrenimi tetikliyor ama tam benlik bir diyetti ya evde illaki protein oluyordu seviyorumda kiloda vermi$tim ama bir kaç gün yapinca migrenim tutuyor bin pi$man oluyorum
sevg diye bı kız vardı. dıyet basarı hıkayelerını oku. o garibim calışıodu, sabahın 4 ünde kalkıp spor yapıodu. aksam yemek yapıo tezmılık yapıo fırsat bulamıo dıye.
5 senede 30 kılo verebıldı. o da hipotiroıdlıydı.[/. Ya bensuanda tablet kullaniyorum bilgisayarda sorun var bununlada cok zor oluyor ben bu diyet basarilarini nerden okuyabilirmiyim yardimci olursan sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri-f570/
burdan hepsini oku. ben fena gaza gelmiştim okuyunca :)))
benım ne farkım var dedıydım
ben sana sormu$tum bir kere sen benim ikizimmsin diye![]()
benim migrenim olmamasına rağmen bende de baş ağrısı oluyordu. ama 2-3 gün sonra geçmişti.
kızlar orta boy bir pizza 600 kalori 1 dilimi 150 kaloriye falan denk gelir
kız minnakkkkk yiyemiyorum diye niye dövüşüyorsun kızlaa![]()
kızlaaar hepinize iyi geceler. uyumam lazım sabahın köründe kalkıp derse gideceğim
çoook öpüyorum hepinizi![]()
kızlar orta boy bir pizza 600 kalori 1 dilimi 150 kaloriye falan denk gelir
kız minnakkkkk yiyemiyorum diye niye dövüşüyorsun kızlaa![]()
iyi geceler rüyanda güzel güzel tatlilar gör emiiiiiiii![]()
kızlaaar hepinize iyi geceler. uyumam lazım sabahın köründe kalkıp derse gideceğim
çoook öpüyorum hepinizi![]()