• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben ne yapmadimki yesil caydan tutda lidaya yuruyus bandina bisiklete kadar adini sayamayacagim bir cok urunu kullandim birdeben hipotiroit hastasiyim kontrol altinda ama iste olmayinca olmuyo ustune birde iki dogum tam yerlesti ne yalan soyliyeyim ben istahli bir insanim yemek yemeyide yapmayida cok seviyorum ama bazen hic birseye degmiyen insanlar kilonuz yuzunden sizi rencide edince soyliycek bir sey bulamiyorsununuz ben bu yuzden iki kisiyle gorusmuyorum o derece yani allah hepimize yardimci olur insallah tez elden istahlarimizi kesiversin ins...

canim benim yaa :( bende hep öyle diyorum olmayinca olmuyor diye ama aslinda bir yerde hata yapiyoruz, ben açik konu$ayim yemek yemeyi sevmiyorum i$tahlida degilim ama kiloyum nedenmi? tamam yemekleri sevmiyorum ama tatlilara ve $ekeere bagimliyim vazgeçemiyorum 24 saat yemeksiz dururum tuzsuz dururum ama $ekersiz duramam ee bu yüzdende kilo aliyorum belki sende bir yerlerde hata yapiyorsundur

canim benim yaa :( bende hep öyle diyorum olmayinca olmuyor diye ama aslinda bir yerde hata yapiyoruz, ben açik konu$ayim yemek yemeyi sevmiyorum i$tahlida degilim ama kiloyum nedenmi? tamam yemekleri sevmiyorum ama tatlilara ve $ekeere bagimliyim vazgeçemiyorum 24 saat yemeksiz dururum tuzsuz dururum ama $ekersiz duramam ee bu yüzdende kilo aliyorum belki sende bir yerlerde hata yapiyorsundur

aynı ben valla :43:

evet ben de dukanı o yüzden bırakmak zorunda kaldım :50: ailemle yaşıyorum, kendi yiyeceklerimi ayarlamak zor oluyordu, harçlıkları yetiştiremiyordum.

bende denedim ama migrenimi tetikliyor ama tam benlik bir diyetti ya evde illaki protein oluyordu seviyorumda kiloda vermi$tim ama bir kaç gün yapinca migrenim tutuyor bin pi$man oluyorum

sevg diye bı kız vardı. dıyet basarı hıkayelerını oku. o garibim calışıodu, sabahın 4 ünde kalkıp spor yapıodu. aksam yemek yapıo tezmılık yapıo fırsat bulamıo dıye.
5 senede 30 kılo verebıldı. o da hipotiroıdlıydı.[/. Ya bensuanda tablet kullaniyorum bilgisayarda sorun var bununlada cok zor oluyor ben bu diyet basarilarini nerden okuyabilirmiyim yardimci olursan sevinirim

fazlasiyla hesapladim diye etmiyo dedim :9::9:
o zaman kalori cetvelinde sorun var yada bir kilo malzeme var pizzada :19::19:
biiimom bebiş. banada fazla geldiydi ilk okudugumda ama kalori cetveli öööle diooo

Minnakkkk sen kac kiloyla basladinkac ayda verdin bu karbonhidrat diyetini bilmemde dukan diyetini cok soyluyorlar bu arada siz spor yapiyormusunuz
ben evde kendı basıma bazen oynayıp zıplayarak bazen mekik ve yanları erıtme hareketlerı yaparak spor yapmaya calışıorum.
76,3 ile basladım suan 66.3 üm
2 ayda 10 kılo verıdm.
101-12 kılo dha vermem lazım.
dukan ve karatay dıyetı de karbonhıdrat ıcermıo nerdeyse. karatayda cevız fındık fınstık vermıs canan hoca. onlar karbonhıdrat olarak yer alıo listede. dukanı pek ıncelemedım ama onda da yulaf kepeği kesnlikle var ve tok tutuyor bayagı.
proteın almını fazlalastırıp karbonhıdratı kestırıyorlar. cünkü vucut proteını yakmak ıcın karbonhıdratları enerjıye dönüştürüp yakıo. e şimdi sen yemeklerde karbonhıdrat almazsan nasıl yakıo proteınlerı? vucuttakı yağları kullanıo. oyle oyle yağlar gidio haliyle.

kızlar orta boy bir pizza 600 kalori 1 dilimi 150 kaloriye falan denk gelir

kız minnakkkkk yiyemiyorum diye niye dövüşüyorsun kızlaa:1::1::1:

sevg diye bı kız vardı. dıyet basarı hıkayelerını oku. o garibim calışıodu, sabahın 4 ünde kalkıp spor yapıodu. aksam yemek yapıo tezmılık yapıo fırsat bulamıo dıye.
5 senede 30 kılo verebıldı. o da hipotiroıdlıydı.[/. Ya bensuanda tablet kullaniyorum bilgisayarda sorun var bununlada cok zor oluyor ben bu diyet basarilarini nerden okuyabilirmiyim yardimci olursan sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri-f570/
burdan hepsini oku. ben fena gaza gelmiştim okuyunca :)))
benım ne farkım var dedıydım

kızlar orta boy bir pizza 600 kalori 1 dilimi 150 kaloriye falan denk gelir

kız minnakkkkk yiyemiyorum diye niye dövüşüyorsun kızlaa:1::1::1:

bebegem gecen baktıydım netten öle yazıodu yaaa
netın yalancısıyım ben. :D
ay ben onceden deli gibi yerdim dominostan. sonra domuz ürünleri kullanıolar falan dendi sıtkım sıyrıldı yemiorum pizza falan.
kentucky ye dadandıydım. ondan da soguduydum bı ara. abuk sabuk tuysuz tavuklar falan vardı nette. bunları kullanıo kfc dıye. daha yemedım. sonra kfc de alışan bı arkadasın yazıdıgını okudum. normal banvıtten alıolar tavukları yok ole bısey dedıydı. amerıkada onları kullanıolarsa bılemem ama burda banvıtınkıler kullanılıo gözümzle görüoruz dedıydı, yemeye basladım sonra

Back
X