demin bı dunya yazdım, hattan düştüm iyimi
1)yesil çayını ıcerken içine 1 kabuk tarcın 1 yemek kasıgı sırke kat. Gunde 3 tane ıc her ögünden sonra. Haftada 1 kılo garantı gıdıo.
2) aksam 8den sonra yeme. çünkü; yag yakımını saglayan leptın hormonu 02:00-05:00 arası calıomus. Bunun o satte rahatca calışıp yag yakması ıcın aksam 8den once yemeyı kesmek gerekıomus.
3) sabahları ocaga 1 cezvenın ıcıne yumurtanı koy kaynasın. O kaynarken 2 dilim kpek ekmekgı arasına peynır, yeşillik domates koy. Yumurtanda onu hazırlarken haslandı. Otur yumurtanı ve sandvıcını ye. Yanıdna da 1 bardak tarcınlı süt içersen ooohhh kan sekerın dengelenır gec acıkırsın tok olursun.
4) işe gıttın acıktın. Iş yerınde durması ıcın yada cantanda durması ıcın 1 paket kepeklı galeta ve grıssını al. 1-2 tane yedınmı ooohhh mıde bastırılıo.
Veya kuru kayısı, hurma falan al. Cevız veya fındık al. 2 kuru kayısı ve hurmanın arasına ıstersen 1 cevız (yarım yarım) istersen fındık koy ye..
Tok tutucak.
5) kendıne sefer tası al 2 tane. Bırıne evdekı yemeklerden bırıne de yogurt koy. 2 porsıyon koy cunku 1 porsıyon oglen 1 porsıyonda aksam 6-7 gıbı yersın. Ogle ve aksam yemeklerınden sonra yesıl cayını iç(sirkeli kabuk tarcınlı)
6) eve gıttın acsın!!! Agzına lokma koymıcaksın. Cunku 8 de yemeyı kesmek lazım yag yakılsın dıye. Ac uyuyacaksın bızım gıbı :d
5-10 dk ac muzıgı yada tak kulaklıgı odanda gobek at yada bacaklarını kaldır ındır. Mekik çek. Ne bılım hareket et. 10 dk sadece cok degıl. Ben 5 dk da 120 mekık cekıorum. Zamanla sende hızlanırsın. Ilk baslarda 50-60 cekıodum. Işte boyle...
Cok kskandııııııımmmmmm