Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bütün kızlar toplandık toplan dık
sorduk neden şişmandık şişmandıkkkkk

biz yemeklerden hoşlandık hoşlandık
yediğimize bin pişmandık pişşmandık pişşmandıkkk

yeni bestem bize yaptım kızlar...

bayıldım süper işte bu ya kontesimm

kız minnak nerlerde pinekliyon 2 saatir 3 satır yazıyı okuyamadınmı

yoksam düngece makarnayı fazla kaçırdın sınmıyonmu he bacım mart 1 dedin indirdinmi bir tencereyi...

yani geçen hafta 3 tabak nohut sayısız kuru dolma yedim tarihe geçtim...

.... yapan imam gibi....

Vallahi minnakla sen yarış halindesinzi birinzi dolmacı digeriniz makarnacı...Bu arada okudukça olan bize oluyor siz yedikçe biz eriyoruz.

aminnn canım rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin evl
atlarımızı korusun gözetsin

Amin cnm...

ben de 1 litrre su bitiridmmmnormalde sütüü sevmemm baş ağrımm varr
sıcakk birşeyler içeyimm dedimm

Bende sütü sadece içememki kahve ile içiyorum işte...:52:

bensana boşuna bilim kadını demiyom 25 dal maydonoz kız dür ekmeğine yee yav ne uğraşıyon... boş şeyler bunlar...

bu arada dünde ben hattan düştüm en son kızdım çıktım...
kız cok uyuz bısey yaaa. olmazdı hıc boyle. dakka bası düşüom. cevap yazmaya gelmıo heee. artık koplayıorum yazdıkalrımı sonra gondere basıom. fitil oldum
varım ama moral sıfır canım yemek bile yemek istemiyor bu saate kadar öğle yemeğini anca yedim adetim üşüyorum halsizim uykum var
gelırsek o kocanı doverızzzz:22:

ahaa bende yapiiim malum benımde tuvalet sorunum var...

düşüp düruom yaaa. hasta etti benı bu kk aaaaaaaa:47:

gecırmeme ramak kalmıstı ne dıon sen...
evet valla motive oldum makarnayı yıyınce heee. tartı bıraz yukseldı ama olsun valla hıç pişman değilim. ohh be rahatladım.. 1 ay bu gazla gıderım ben.

kızalr ibrahım saracoğlunun bı kurune basladım.
3 yaprak beyaz lahanayı yarım lt kaynayan suya tıosun. 3 dk haslanıo. 25 dal maydonoz atıosun. onlarda 2-3 haslanıo.
sonra içine lımon sıkarak ıcıosun.
tadı guzel limonsuz ıcılmıo tabi. zayıflamasamda lahana ve maydonoz iltihap söktürücü varsa bısey gıder :)))
HEMEN YAPIYORUMMM TATLIMMMM SA[ OL

ben buldum ben buldumm...klipte duygu oynayacak...klibide adanada çekerik sizin orda..ev sahibi ol...
EVET BEN OYNUCmm ayi kiyafeti giycem raks etcem
olabilir bak aklıma gelmemişti bu taktik :34::34:
haftada 4 kilo verilirmiki acaba pazar günü hiç bişi yemesem nasıl olur :1::1::1::1::1:
nasılsa pazartesi dominusu kapatçam ne varsa yicem :47::47:
hadi bakalim gorcezzzzz ama sunu bilki kazanayim kaybedeyim her turlu sevincem cunku sizin basariniz benim basarim ben bu topigi actiysam eger kendim amacima ulassamda him ilmadan szie yardmici olmaya caliscamm sizin basariniz benim basarimm
bensana boşuna bilim kadını demiyom 25 dal maydonoz kız dür ekmeğine yee yav ne uğraşıyon... boş şeyler bunlar...

bu arada dünde ben hattan düştüm en son kızdım çıktım...
ne hatti kizzz
tamamm canımm gidipp geleyimm yazarımmmmm
hihh simdi olduu karabiberimm

varım ama moral sıfır canım yemek bile yemek istemiyor bu saate kadar öğle yemeğini anca yedim adetim üşüyorum halsizim uykum var

amannn üşüme açıl saçıl sıçra canımya tek sağlık olsunda.......

valla 15 gündür yerin altındamıyım üstündemiyim hiç bilemiyorum bugün accık düzeldim...annemle uğraşmaktan onu düşünmekten...

ama canlan bak usuyon biliyorum ama derin nefes al penceri ac wonra biraz canlan harket et isyerindeysen musahitsen yuru oda icinde guzel seyler dusunn

canan karatay öğrencımdi :D ben yetıstırdım

hasekilerin sonunu goruosun cicim....
sonradan gelen gözdeler kapıo hunkarı :D

:9::9::9::9:

kimde oglan var sekerimmm hihhhh kizlari olan tutulmuyorrr sehzade bendee

valla bilmemki yapa bilirmisinki yaparsın bence az ye ot mot yee 25 dal maydonoz suyu iç..hehe
yani ben gene ele verir öğüdü kendi söker söğüdü misali kendi kaçamaklarıma baksam olmaz dimi...
heh ıste ondan :D kız hrgun yenı bısey katıon bana heee. ele verır ögüğü kendı söker söğüdü :D ahhaa ilk defa duydum :D
amannn üşüme açıl saçıl sıçra canımya tek sağlık olsunda.......

valla 15 gündür yerin altındamıyım üstündemiyim hiç bilemiyorum bugün accık düzeldim...annemle uğraşmaktan onu düşünmekten...
benı düşün bebeğem sen. minnoşum napıo acaba diye :D
takıl bana hayatını yaşa gontesiiimmm

kız cok uyuz bısey yaaa. olmazdı hıc boyle. dakka bası düşüom. cevap yazmaya gelmıo heee. artık koplayıorum yazdıkalrımı sonra gondere basıom. fitil oldum

gelırsek o kocanı doverızzzz:22:

yaa dün o da adet olduğumu öğrenince morali bozuldu saracak yer aradı geribim 4 senedir benim yüzümden bebişsiz kaldı ona da bişey diyemiyorum ki

heh ıste ondan :D kız hrgun yenı bısey katıon bana heee. ele verır ögüğü kendı söker söğüdü :D ahhaa ilk defa duydum :D

benı düşün bebeğem sen. minnoşum napıo acaba diye :D
takıl bana hayatını yaşa gontesiiimmm

sen fikrimin ince gülü topiğin şen bülbülü....

gündüz hayalimde gece düşlerimdesin....minnakım...aslında makarna severler derneği kurup senide başkan yapabiliriz bende eski bir makarnacıyım gözüm kapalı yerim bir paket makarnayı demiş olayım oburum kızım oburum ben....

yaa dün o da adet olduğumu öğrenince morali bozuldu saracak yer aradı geribim 4 senedir benim yüzümden bebişsiz kaldı ona da bişey diyemiyorum ki

ooooo sen badan kaybediyorsun moralsizlik enbuyuk kisirlik sebebi s,yleyimmm diceksin demesi kolay senin kadar olmasada 1/5 yil bekledim bendeee nezamn takmadim oluruna biraktimm olduu o yil ama denemedim sey kalmadi oturma banyosu macuinlar uye oldugum yerler vardi ve beni doktorlar ariyordu telfonda bilgi veriyorduu hattaa

çooooooookkkk sağolun valla yok benim eşim dayaklık değil umutları kırılınca ne yapsın garibim şeker testi falan hepsi tamam güya tek derdim kilo verirsem herşey mükemmmel olacak sanki ben polikistik overi bir yenebilsem tecrübesi olanlar bana tavsiye versin ot falan ne olursa yiyip içmeye hazırım anlayacağınız

allahım bütün sorun bumu yani çocuk olmadı adetin geldi diye tirip yapıp moralmi bozdu
fabrikamı bu yaa allaha inansın o nezaman verirse vermesede kıçını yırtsan olmuyor...

çooooooookkkk sağolun valla yok benim eşim dayaklık değil umutları kırılınca ne yapsın garibim şeker testi falan hepsi tamam güya tek derdim kilo verirsem herşey mükemmmel olacak sanki ben polikistik overi bir yenebilsem tecrübesi olanlar bana tavsiye versin ot falan ne olursa yiyip içmeye hazırım anlayacağınız

ya bu dediğin rahim içi kist değilmi..annemdede kist varya ondan dün araştırdım
soğan,, kuru soğan haşla suyunu iç 10 gün kistleri eritiyomuşş

10 günde kuru incir suyu iç oda yumurtaları döllüyomuş...

doktorun ayağına geldi bacım
ord.prof.kontesss

Canım kendini mutsuz hissetme şuanda neyazsak ne söylecek sana işlemez biliyorum tek tavsiyem sabır ve mücadele et..Ne eşin seni ne sen eşini bu konuda suçlamayın beterin beteri var...

inannç noktasında sıkıntı yok ama benfazlaca alıngan olmaya da başladım bu ay bir yumurtam kendinden büyümüş çatlamış şimdi bu ay da beklemeye kaldı bakalım yine kendi olmazsa artık aşılama falan ne varsa bunun için işimden ayrıldım sonuç alabilirsem en büyük kazancım olacak bebişim

muhabbet cok gùzel ama cikmam lazim,öperim hepinizi,sonra görüsüz gùzeller:54::54:
bye tatlimmm

esin anakadar zarar verdini farkindami acabaaa seni zaten umutluga itiyor bu arada pko gecmezz onla yasicna bende onla yasiyorum am sunu anladim yag seker tuzdan kacinca duzeliyonn ama omur boyu onunla yasiaz kg dan kurtulkmaya bak dengeli beslen bak gorcen hersey super olcakk
allahım bütün sorun bumu yani çocuk olmadı adetin geldi diye tirip yapıp moralmi bozdu
fabrikamı bu yaa allaha inansın o nezaman verirse vermesede kıçını yırtsan olmuyor...

yaniiiii sanki senin elinde sana bu sekilde dahafazla zarar veriyorr

Back
X