Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Sana kalbimi verdimmm gitti al senin olsun tepe tepe kullan hadi durma sev beni sar beni öp beni yakışıklımmmmm ayy amma severdim bu şarkıyıııı

kıyamam sana yardıma gelelim mi ? El birliği ile bitiriz ama yakın değiliz ki??Epey spor yaptın bugün:52:

ay canim düsünmen yeter:54:
baya kosturdum,oglumu okula almaya gittim yürüyerek,daha sonra özel ders aliyo esim birakti ben yine yürüyerek almaya gittim:37:evde spor fazla yapamadim 10dk eliptik yaptim kizimin aglama krizi tuttu:14:ama baya ev isi yaptim,
bugün kahvalti yapmadim,sadece kahve ictim,brüksel lahanasi yaptim kendime ispanak yemegi gibi,bir tabak yedim,bugünü atlattim sükür:32::32:

Ooo potim maşallah kolay gelsin.....Ooo bugün bayaga spor olur sana hızlandırılmış halde..Ben kızıma biri bakmadan işe dalamıyorum.......Annem geliyor kıza bakıyor ben işimi yapıyorum....Yoksa peşimde geziyor emekliyerek sulara dalıyor yada olmadık yerde yakalıyorum.

benimki daha bes aylik,daha yeni dönmeye basladi,cok hareketli benimki masallah,bide yürüse hic tutamam eminim:emir_bebek:bende bölük bölük yapiyorum isimi,sakinlestigi zaman hemen ise girisiyorum yada yemege

kızlar ozur dılerım kılo bıldırımı yapmayı unttum 65.5 kıloyum kızlar
nasılsınız
bıde ben bıldırım yapsam sadece p. tesılerı olurmu duygucum..
cocuklardan gıremıyorum gırıncede gruba yazmak zorundayım yetısemıyorum yok dersen cıkarım ıstersenız ..

kızlar ozur dılerım kılo bıldırımı yapmayı unttum 65.5 kıloyum kızlar
nasılsınız
bıde ben bıldırım yapsam sadece p. Tesılerı olurmu duygucum..
Cocuklardan gıremıyorum gırıncede gruba yazmak zorundayım yetısemıyorum yok dersen cıkarım ıstersenız ..

uygun olduğunda gir cnm sorun değil

Selam kizlar bugun karar verdim sekerden uzaklasacagim, sigarayida unutacagim destekleriniz icin tesekkür ederim
bugûn yediklerime gelince
saat 11 de : bir kase müsli ve yarim litre su
ara yarim litre su
saat 17 de : 1 hurma birz kuru üzüm, cok sütle kahve

aksam yemegi yemicem ama akrabalara gidecegiz en hafif atlatmaya calisacagim

çooooookkk mutluyum kızlar
bugün annemi doktora götürmüştüm sabahta moralim çok bozuktu biraz vitrin bakalım anne eve hemen gitmeyelim gezelim dedim
şans eseri bi mağazaya girdim sezonda 100 liraya satılan elbiseler 39 liraya düşmüş ama beden kalmamış bir model de 38 kalmış birinde 40 tezgahtar abla bu elbise sana olur dedi giydim ve şoook oldum ben 38 bedene sığdım allahım kaç yıl vardır hatırlamıyorum valla o bedene girdiğim ama bir iki kilo daha versem süper olcak
bir ara benim kızçeye rica edem de sizlere fikrinizi sorayım
ayrıca 3 dilim pizzamı da yedim ohhh dünya varmış çok şükür rabbime nasıl canım çektiyse :56::56::56:

bırakıyonmu biziii
hayırrrr bırakırmıyım hiç hergün menü yazcam yine sohbete gelcem aynı devam sadece cısss lar biraz fazla olabilir :1::1::1:
iyide firma ev vermiyormu geçicide olsaaa yazık yaa adam evinden eşinden uzak sizde gitsenizz olmazmı şimdiden allah kavuştursun diyim brii

yok güzelim ev vermiyo zaten eşimde götürmüyo taaa bulgaristan sınırı muhtemel bir köy cerenin bi düzeni var lise arkadaşlar çok zor olur alışamazsınız diyo
bide kışları eve geliyo mecbur böyle idare etcez

günaydın arkadaşlarım
kilo verenlere kocaman bi tebrik konduruyorum
duygu ve erceyi merakla takip ettim bütün haftasonu duyguyu vede erceyi tebrik ediyorum
fesleğenim çok geçmiş olsun şarküteride satılan anaç tavuklardan alıp suyuna limon sık iç (anaç tavuk olacak piliç değil)
ercecim annene geçmiş olsun
ha bu arada bende de vc problemi var u hafta 65,5 geldim cuma günü 64,7 yi görmüştüm :5:

çok teşekkür ederim canım
bütün topik sanki bu hafta wc sorunu yaşadı bende patlıyorum zannettim bir ara aman ne zormuş
ballı sıcak su ve kayısıyı şiddetle tavsiye ederim çok iyi geldi bana

canim farkettinmi pêrsephonecik ayni benim gibi? bizi kimse anlayamaz, bizimki artik bir hastalik olmu$ resmen bagimlilik, vallahide billahide ne kadar motive olsam, neredeyse her$eyimi feda ederim diyetin ortasinda bir liokma $ekerli $ey yemek için, ne bileyim $eker bagimlisi olan anlamaz "yemem o kadar" diyemiyor insan çünkü bu tatliyi arzuluyor insan, ben kendi adima söyliyeyim 1 veya 2 gün $ekerli bir $ey yemeyince resmen evin içi kek, baklava kurabiye nutella kokuyor gibi geliyor bana hatta kapiyi açip kokluyorum kom$umu yapmi$ diye ama yok sadece bana öyle gelmi$!!

yemin ederimki ben sigaraya ba$lamayi ciddi ciddi dü$ünüyorum sadece $ekerden uzakla$mak için, $eker arzusu benden daha güçlü, evet di$arda gördügüm incecik kizlari hep kiskaniyorum ama bu beni her ne kadar motive etsede, $ekerden vazgeçemiyorum, hayatimda bana zevk veren tek $ey o

benim bir psikolog yardimi almam lazim galiba

sakın ablam sakın valla tüylerim diken diken oldu sakın canım sigara ya başlama
bu öyle bi nalet ki bırakılmıyo sonra sağlıklı ama balık etli ol yeterki
bak bende tatlı hastasımdır deli gibi yerim ama istersen gerçekten yemezsin çok canın istediğinde çubuk tarçınlı kahve iç çok iyi geliyo yada bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı reçel biraz tarçın serp ye

bugün annemi doktora götürmüştüm sabahta moralim çok bozuktu biraz vitrin bakalım anne eve hemen gitmeyelim gezelim dedim
şans eseri bi mağazaya girdim sezonda 100 liraya satılan elbiseler 39 liraya düşmüş ama beden kalmamış bir model de 38 kalmış birinde 40 tezgahtar abla bu elbise sana olur dedi giydim ve şoook oldum ben 38 bedene sığdım allahım kaç yıl vardır hatırlamıyorum valla o bedene girdiğim ama bir iki kilo daha versem süper olcak
ayrıca 3 dilim pizzamı da yedim ohhh dünya varmış çok şükür rabbime nasıl canım çektiyse :56::56::56:

ne kadar güzeeel :nazar::nazar: çok sevindim ciddi anlamda çok hoşuma gitti. darısı hepimizin başına inşallah ben de 36 olurum bir güüüün :16:

:nazar::nazar::nazar:masallah sekerım ne gıuzel darısı basımımaaaaa

Kızlar sonunda ben de bir yasaklı listesi hazırlıyorum ve yemin ediyorum huzurlarınızda :1:
Yasaklar şöyle :

1- Beyaz ekmek
Bu madde çiğnenirse Galatasaray şampiyon olamasın.
Zamanında bunu nutella için kullanmıştım ve sırf şampiyonluk gitmesin diye nutella yememiştim aylarca :1::1: canım o kadar istemişti kiii ağlamıştım :9: ama yine de yememiştim. fanatiğimdir dee epey :9::9::9:

2- Light ürünler dışındaki her tür abur cubur
Bu madde çiğnenirse X ile asla tanışamayacaksın.
X çok tanışmak istediğim biri de :17::17::17::17::17::17:

3- Kuruyemiş (tabii ki tuzlu ve kavrulmuş olan badem-çekirdek falan)
Bu madde çiğnenirse istediğin güzel kıyafetlere sahip olamayacaksın ve hayalindeki sen olamayacaksın.
ay bunu yazarken çok güldüm :1::1:

4- makarna - pilav
Bu madde çiğnenirse Y den intikamını alamazsın.
Bu y dediğim kalbimi çok kırmış biri :47: intikam derken de sadece yaptığından pişman olmasını istiyorum, hepsi bu. hatta köpekler gibi pişman olup kapımda yatsın :47: :51:

5- anne tatlısı
Bu madde çiğnenirse Z ' den intikamını alamazsın.
z de aynı şekilde kalbimi kırmış biri ve o da kapımda yatsın istiyorum :51::51:

6- fast food (pizza hamburger vs)
bu yasağı çiğnemezsen büte kalmadan sınıfını geçebilirsin :1:

7- kola (light içebilirsin yine de fazla kaçırma)
bu yasağı çiğnemezsen mutlu olur, aynı zamanda çevrendekileri de mutlu edebilirsin :16:

işte listeemmmm. kızlar size komik ve çocukça gelebilir ama bu benim motivasyonum için gerekliydi. hem böylece kural dışına çıkmayarak gerçekten istediğim şeyler için çabalamış gibi hissedebilicem kendimi :1:

yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıycam ben de.
vira bismillah diyorum :)

Back
X