- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.261
bu kontes kesin bıseyler yıyo, taze safulye mi yıyon gene 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah sen bana bakma şekerim ben hala aglagım....Sabah kalkıyorum agzıma 1 lokma atamıyorum keyifsizim hala ama düzelmeye çalışıyorum..Kendime kızıyorum disiplin gitti sık yue az ye diyorum kendi kendime ama duygusallık geliyor aklıma tıkanıp yiyemiyorum.Şekerim senin kilonla benim kilom arasında maşallah 10 kilo var benle yarışacaksın...hıııhhavan batsın yiyor yiyor bize hava atıyor....Gör bak 55 kilo olacağım...
masaallah iyi tuttun minnak ornek alicam seni su borclarima bende baslicam.Allahim kabul eylesin canimflowercım ıyı yapmıssın kocana, akıllı olsun. motıvasyonunu bozmasın
leylaaaaa gelelim sanaaaa, okuyunca sinir oldum, sigaraya baslamak ne demek kız!!!! o sigarayı dilinde söndürürüm heeeee.... utanmadan yazıo bıde. sakın bıdaha aklından gecırme.
kestane sekerım sanada tebrıklerden bı demet cicim :)))
ercee topraaaam kocan gıdınce borek yıyemıceksın e bıde üzülürsün sonrada süzülürsün şekerim takma kafana
gamzecım sana da kıyamam yaaa sende verebılseydın keşkem..
civcivim sende üzülme artık yaaaa. teyzemın kızıda kardesı gıdınce cok aglamıstı eee noldu 6 ay sonra geldi sağ salim şükürler olsun.
zsacım hayata dönmene sevındım şekerim :))) silkelen kendine gel iice. sekerım sen gene cts kahvaltıda yemıssın o kadar ben ıftardan sonra yedım bak sonra dıorum dıkkatını cekerım. iftarı yedım bıde ustune 45 dk sonra kocamla börek ve cips yedim yuhhhh
karabiberciiimm nerdesın cicim kilonu yazıp kactın
kontes nerde yaaaa
pazara gıttım geldim. 1.5 saat yurudum dolandım.
yemek hazırlıcam sımdi.
bu arada dunku menüm:
tarhana corbası
2 tabak kabak+yogurt
kocacıgımada bezelye yapmıstım 1 kaşıkcık ondan aldım tadına baktım
200 mekik (50 tanesi capraz)
4-5 dk twıster
5-6 bardak su
en sevdigim sebzeebu kontes kesin bıseyler yıyo, taze safulye mi yıyon gene![]()
enerci dolusun haakooonntesss burayaaa eller havayaaaa
kooonteessss buurayyaaa eller havayaaaa
kontesim gel bebem yaaa enerci doluyum bugun![]()
he yaa hava atiyom verdiklerimi hemencik geri alinca da o attigim havami alicambende basladigimda 10 kilo fazlaydim cicim.hem yaris hedefe ulasma degil haftada verilen gr a gore.ben de hala cok anlayabilmis degilim bu kilo verisi ama sartlarim hem iyi hem kotu ondan sebep demekki.yardimcim var evde temizlik utu hic yapmam ama mesela bir yemek yapiyorum di mi mutfak oda arasi 10 kere gelirim en az.2 kucuk cocugumunda uyku problemi var geceleri hasatim,gunduz oglumla uyumasam ayakta duramiyorum bazen.spor yok ama surekli egilip kalktigim ve cogu zamanda kucakta tasidigim bir minnacik kizim var(herhalde o dambel yerine geciyor
) ve yeme duzenim cok degisti bu cok coook duzelmis hali.enazindan gece yemiyorum artik.ayricanak beynim cok yorgun
gonlumde
o yuzden memleketten donunce ben yine pazartesi bildirimlerine devam ederim ama siz olmazsiniz o zaman yaa
sinifi degismis ogrenci gibi hissederim
flowercım ıyı yapmıssın kocana, akıllı olsun. motıvasyonunu bozmasın
leylaaaaa gelelim sanaaaa, okuyunca sinir oldum, sigaraya baslamak ne demek kız!!!! o sigarayı dilinde söndürürüm heeeee.... utanmadan yazıo bıde. sakın bıdaha aklından gecırme.
kestane sekerım sanada tebrıklerden bı demet cicim :)))
ercee topraaaam kocan gıdınce borek yıyemıceksın e bıde üzülürsün sonrada süzülürsün şekerim takma kafana
gamzecım sana da kıyamam yaaa sende verebılseydın keşkem..
civcivim sende üzülme artık yaaaa. teyzemın kızıda kardesı gıdınce cok aglamıstı eee noldu 6 ay sonra geldi sağ salim şükürler olsun.
zsacım hayata dönmene sevındım şekerim :))) silkelen kendine gel iice. sekerım sen gene cts kahvaltıda yemıssın o kadar ben ıftardan sonra yedım bak sonra dıorum dıkkatını cekerım. iftarı yedım bıde ustune 45 dk sonra kocamla börek ve cips yedim yuhhhh
karabiberciiimm nerdesın cicim kilonu yazıp kactın
kontes nerde yaaaa
pazara gıttım geldim. 1.5 saat yurudum dolandım.
yemek hazırlıcam sımdi.
bu arada dunku menüm:
tarhana corbası
2 tabak kabak+yogurt
kocacıgımada bezelye yapmıstım 1 kaşıkcık ondan aldım tadına baktım
200 mekik (50 tanesi capraz)
4-5 dk twıster
5-6 bardak su
daha islerimi bitiremedim![]()
şimdi sen bana bilinçsizmi diyorsunn
[ı]yok efendim size bilinçsiz demek ni demekkkkkkkkkkkk[/ı]
[ı]ama senin kadar spor yapan yok topikte acaba yaglarını kas yapıyormusun diyede aklımdan geçmiyor değil hani..[/ı]
daha islerimi bitiremedim![]()
eliptik bitti çok şükür kahvemide içtimmm tamamımm
ŞİMDİ SEN BANA BİLİNÇSİZMİ DİYORSUNN
Yok efendim size bilinçsiz demek ni demekkkkkkkkkkkk
Ama senin kadar spor yapan yok topikte acaba yaglarını kas yapıyormusun diyede aklımdan geçmiyor değil hani..
oh maşallah canım benim evde koşu bantım vs yok....Spora başlayınca evde kendimce bişeyler yapmaya çalışsacagım...Akşamları oda gündüz işyerinde leslie yaparım belkide.
Ay işten çıkıp eve gideceğim....Sonrada eşimin teyzesine gideceğiz.Dogumgünü varmış..Davet ettiler...Dün gecedende uykusuzum gitmsekte olmaz...![]()
VALLA ÖYLE BÖYLE HERKEZİN İMKANI YOK SPOR Salonuna gitsin şimdi senin doktor sana yap spor dediğinde ne yapcan bir salonamu yazılcan yoksa kendi imkanınla evdemi spor yapcan benim 20 aylık bebeğim var şimdi napayım onla
bu soğukta dışarımı çıkayım ki yürüyor bu çocuk spor salonunamı yazılayım napayım fikir ver benim için en iyisi suan bunları yapmam ve çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk faydasını görüyorummm o kadar abartmama rahmen kilo almıyorum hareketsiz değilimm inceliyorumm valla gayet güzel gidiyorr şuana kadar kasta yok gördüğüm kadarıuyla ayrıca yağlı ve tuzlu birşeyde yemiyorummm yeşillik çok tüketiyorum aç bırakmıyorum kendimi elimdeki imkanlARLAA BENCE ÇOK BAŞARILIYIMMM BU KONUDA MUTAVAZİ OLMUCAMM![]()