Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Ah ah sen bana bakma şekerim ben hala aglagım....Sabah kalkıyorum agzıma 1 lokma atamıyorum keyifsizim hala ama düzelmeye çalışıyorum..Kendime kızıyorum disiplin gitti sık yue az ye diyorum kendi kendime ama duygusallık geliyor aklıma tıkanıp yiyemiyorum.Şekerim senin kilonla benim kilom arasında maşallah 10 kilo var benle yarışacaksın...hıııh:19: havan batsın yiyor yiyor bize hava atıyor....Gör bak 55 kilo olacağım...

he yaa hava atiyom verdiklerimi hemencik geri alinca da o attigim havami alicam:27: bende basladigimda 10 kilo fazlaydim cicim.hem yaris hedefe ulasma degil haftada verilen gr a gore.ben de hala cok anlayabilmis degilim bu kilo verisi ama sartlarim hem iyi hem kotu ondan sebep demekki.yardimcim var evde temizlik utu hic yapmam ama mesela bir yemek yapiyorum di mi mutfak oda arasi 10 kere gelirim en az.2 kucuk cocugumunda uyku problemi var geceleri hasatim,gunduz oglumla uyumasam ayakta duramiyorum bazen.spor yok ama surekli egilip kalktigim ve cogu zamanda kucakta tasidigim bir minnacik kizim var(herhalde o dambel yerine geciyor:1:) ve yeme duzenim cok degisti bu cok coook duzelmis hali.enazindan gece yemiyorum artik.ayricanak beynim cok yorgun:14:gonlumde:43: o yuzden memleketten donunce ben yine pazartesi bildirimlerine devam ederim ama siz olmazsiniz o zaman yaa:14:sinifi degismis ogrenci gibi hissederim

flowercım ıyı yapmıssın kocana, akıllı olsun. motıvasyonunu bozmasın
leylaaaaa gelelim sanaaaa, okuyunca sinir oldum, sigaraya baslamak ne demek kız!!!! o sigarayı dilinde söndürürüm heeeee.... utanmadan yazıo bıde. sakın bıdaha aklından gecırme.
kestane sekerım sanada tebrıklerden bı demet cicim :)))
ercee topraaaam kocan gıdınce borek yıyemıceksın e bıde üzülürsün sonrada süzülürsün şekerim takma kafana:27:
gamzecım sana da kıyamam yaaa sende verebılseydın keşkem..
civcivim sende üzülme artık yaaaa. teyzemın kızıda kardesı gıdınce cok aglamıstı eee noldu 6 ay sonra geldi sağ salim şükürler olsun.
zsacım hayata dönmene sevındım şekerim :))) silkelen kendine gel iice. sekerım sen gene cts kahvaltıda yemıssın o kadar ben ıftardan sonra yedım bak sonra dıorum dıkkatını cekerım. iftarı yedım bıde ustune 45 dk sonra kocamla börek ve cips yedim yuhhhh
karabiberciiimm nerdesın cicim kilonu yazıp kactın
kontes nerde yaaaa

pazara gıttım geldim. 1.5 saat yurudum dolandım.
yemek hazırlıcam sımdi.
bu arada dunku menüm:
tarhana corbası
2 tabak kabak+yogurt
kocacıgımada bezelye yapmıstım 1 kaşıkcık ondan aldım tadına baktım
200 mekik (50 tanesi capraz)
4-5 dk twıster
5-6 bardak su
masaallah iyi tuttun minnak ornek alicam seni su borclarima bende baslicam.Allahim kabul eylesin canim

bu kontes kesin bıseyler yıyo, taze safulye mi yıyon gene :27:
en sevdigim sebzee:56:

kooonntesss burayaaa eller havayaaaa
kooonteessss buurayyaaa eller havayaaaa

kontesim gel bebem yaaa enerci doluyum bugun :8::32:
enerci dolusun haa:17::9:

he yaa hava atiyom verdiklerimi hemencik geri alinca da o attigim havami alicam:27: bende basladigimda 10 kilo fazlaydim cicim.hem yaris hedefe ulasma degil haftada verilen gr a gore.ben de hala cok anlayabilmis degilim bu kilo verisi ama sartlarim hem iyi hem kotu ondan sebep demekki.yardimcim var evde temizlik utu hic yapmam ama mesela bir yemek yapiyorum di mi mutfak oda arasi 10 kere gelirim en az.2 kucuk cocugumunda uyku problemi var geceleri hasatim,gunduz oglumla uyumasam ayakta duramiyorum bazen.spor yok ama surekli egilip kalktigim ve cogu zamanda kucakta tasidigim bir minnacik kizim var(herhalde o dambel yerine geciyor:1:) ve yeme duzenim cok degisti bu cok coook duzelmis hali.enazindan gece yemiyorum artik.ayricanak beynim cok yorgun:14:gonlumde:43: o yuzden memleketten donunce ben yine pazartesi bildirimlerine devam ederim ama siz olmazsiniz o zaman yaa:14:sinifi degismis ogrenci gibi hissederim

Yemediğin ne varki çukulata,kurabiye hamur işi yiyorsun gram almanda bu yüzdendir..Bu arada vallahi 57 kilo yad a60 iyi ben 60 olsan o kadar dikkat etmem yani biraz sende öle yapıyorsun....Kilo vermişliğin rahatlıgı var....
Çocuklar en büyük sporumuz inanki akşam ev egidince işten kendimi yarış atı gibi hissediyorum...Markete ugra eksik varsa aicl al..Evde yemek ye yoksa yemek yap...Kızımla oynarım...Sonra yemek yeriz.Kızımı yıakrım her aksam alıştı zaten yıkanmadan uyumuyor...Yıkanır hemen karnını doyuruurum uuyuturum derken koşturmaca içinde olurum çünkü kızım uyku saati gelince uyumak ister yoksa zıvanadan çıkar...Düngeceki gibi hiç uyumadı şöylede bir huyu var hanımın saatini geçerse uykusu mesela bırka geç uyusun diyorlar sabah geç kalkarmış nerdeeeeeeeee benim kızı hava aydınlansın ayakta daha 8.e kadar uyuduguu bilmem bu huy böylede gider akıllı kızım.Hafta sonu ben çok uyumak isterimama nerdeeeeeeee Sanki gece uykuları düzenlide ben onu atlamışım....Gece yarısı kalkr oturur oyun ister ben yüz vermem ama 1-1,5 saat takılır böyle sonra uyur mecburen....
Kuşum sende birde 2 daneeee oh sporun alasını yapıyorsun...Nereye giidyorsun de bakem ordada yiyip içme taam mı

Son düzenleme:
flowercım ıyı yapmıssın kocana, akıllı olsun. motıvasyonunu bozmasın
leylaaaaa gelelim sanaaaa, okuyunca sinir oldum, sigaraya baslamak ne demek kız!!!! o sigarayı dilinde söndürürüm heeeee.... utanmadan yazıo bıde. sakın bıdaha aklından gecırme.
kestane sekerım sanada tebrıklerden bı demet cicim :)))
ercee topraaaam kocan gıdınce borek yıyemıceksın e bıde üzülürsün sonrada süzülürsün şekerim takma kafana:27:
gamzecım sana da kıyamam yaaa sende verebılseydın keşkem..
civcivim sende üzülme artık yaaaa. teyzemın kızıda kardesı gıdınce cok aglamıstı eee noldu 6 ay sonra geldi sağ salim şükürler olsun.
zsacım hayata dönmene sevındım şekerim :))) silkelen kendine gel iice. sekerım sen gene cts kahvaltıda yemıssın o kadar ben ıftardan sonra yedım bak sonra dıorum dıkkatını cekerım. iftarı yedım bıde ustune 45 dk sonra kocamla börek ve cips yedim yuhhhh
karabiberciiimm nerdesın cicim kilonu yazıp kactın
kontes nerde yaaaa

pazara gıttım geldim. 1.5 saat yurudum dolandım.
yemek hazırlıcam sımdi.
bu arada dunku menüm:
tarhana corbası
2 tabak kabak+yogurt
kocacıgımada bezelye yapmıstım 1 kaşıkcık ondan aldım tadına baktım
200 mekik (50 tanesi capraz)
4-5 dk twıster
5-6 bardak su

Canım sen dünü kahvaltısızmı geçirdin gız diyecektim ki oruçlu oldugunu hatırladım efferin kız şaka maka derken biz başlayana kadar sen borçları toparlıyorsun Allah kabul etsin..Niyetli olmana ragmen yinede az kaçamakların oluyor o yzüden dert etme...Sen bugün 65 i görmüştün demi....Ay darısı başıma.....
İnşallah benim canım kardeşimde hayırlısı ile yapıp gelecek...Rabbim cümlesini korusun...:38:

şimdi sen bana bilinçsizmi diyorsunn:9:

[ı]yok efendim size bilinçsiz demek ni demekkkkkkkkkkkk[/ı]:36::36::36:
[ı]ama senin kadar spor yapan yok topikte acaba yaglarını kas yapıyormusun diyede aklımdan geçmiyor değil hani..[/ı]

eliptik bitti çok şükür kahvemide içtimmm tamamımm

ŞİMDİ SEN BANA BİLİNÇSİZMİ DİYORSUNN:9:

Yok efendim size bilinçsiz demek ni demekkkkkkkkkkkk:36::36::36:
Ama senin kadar spor yapan yok topikte acaba yaglarını kas yapıyormusun diyede aklımdan geçmiyor değil hani..

VALLA ÖYLE BÖYLE HERKEZİN İMKANI YOK SPOR Salonuna gitsin şimdi senin doktor sana yap spor dediğinde ne yapcan bir salonamu yazılcan yoksa kendi imkanınla evdemi spor yapcan benim 20 aylık bebeğim var şimdi napayım onla
bu soğukta dışarımı çıkayım ki yürüyor bu çocuk spor salonunamı yazılayım napayım fikir ver benim için en iyisi suan bunları yapmam ve çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk faydasını görüyorummm o kadar abartmama rahmen kilo almıyorum hareketsiz değilimm inceliyorumm valla gayet güzel gidiyorr şuana kadar kasta yok gördüğüm kadarıuyla ayrıca yağlı ve tuzlu birşeyde yemiyorummm yeşillik çok tüketiyorum aç bırakmıyorum kendimi elimdeki imkanlARLAA BENCE ÇOK BAŞARILIYIMMM BU KONUDA MUTAVAZİ OLMUCAMM :34:

Ay işten çıkıp eve gideceğim....Sonrada eşimin teyzesine gideceğiz.Dogumgünü varmış..Davet ettiler...Dün gecedende uykusuzum gitmsekte olmaz...:38:

oh maşallah canım benim evde koşu bantım vs yok....Spora başlayınca evde kendimce bişeyler yapmaya çalışsacagım...Akşamları oda gündüz işyerinde leslie yaparım belkide.

O BİLE YETERRR YETERKİ HAREKETT ET BEN BAŞTA ABARTIYORDUMM AMA ŞİMDİ 200 KALORİYI KAÇINCI DK BİTİRİRSEM O ZAMAN BİTİRİYORUM BUGÜN MESELA 34 DK 200 OLDUM ama işte 35 dk tamamladım 206 kalorimi ne oldu sanırımm biraz sonradaa mekik çekersem bu sezeryan göbüşü bi gitsee

ya kızlar kuzey düzeldi şuan sağlık sorunu ok görünürde bu çocuk çok huysuz bu aralarr acaba son 4 dişimi gelcek son azılar göremiyorumda çocuk oyuncaklarıyla oynamıyorr karnı tok altı temiz suyu ortada kendi çiyor zaten oyuncakalr ortada ilgileniyorumdaa niye hep ağlıyor anlamıyorum gecede 10 dan falza kalkıyorumyine tam düzeldi 2 ye düştü yine başladı dua edin bana yaa

VALLA ÖYLE BÖYLE HERKEZİN İMKANI YOK SPOR Salonuna gitsin şimdi senin doktor sana yap spor dediğinde ne yapcan bir salonamu yazılcan yoksa kendi imkanınla evdemi spor yapcan benim 20 aylık bebeğim var şimdi napayım onla
bu soğukta dışarımı çıkayım ki yürüyor bu çocuk spor salonunamı yazılayım napayım fikir ver benim için en iyisi suan bunları yapmam ve çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk faydasını görüyorummm o kadar abartmama rahmen kilo almıyorum hareketsiz değilimm inceliyorumm valla gayet güzel gidiyorr şuana kadar kasta yok gördüğüm kadarıuyla ayrıca yağlı ve tuzlu birşeyde yemiyorummm yeşillik çok tüketiyorum aç bırakmıyorum kendimi elimdeki imkanlARLAA BENCE ÇOK BAŞARILIYIMMM BU KONUDA MUTAVAZİ OLMUCAMM :34:

Bende spor salonuna gidemem ki evde 10 aylık bebeğim var...Evde kendi imkanlarımla spor yaparım....Önemli olan elindeki imkanlarla bişeyler yapabilmek ben koşu bantı çok istedim ama ses yapıyormuş....Kararsız kaldım...EVimde her zaman spor aleti olsun istiyorum bugünün yarınıda var...Ben spora da başlarsam oo sende beni tutamazsın artık yapam dersin....Suanda bile basenlerimin inceldiğini ben farkediyorum....Ben ufakta olsa metronun merdivenlerini inip çıkıyorum.....20 dklık yolum var orayı her akşam yürüyorum...Evde boncugun peşine koşuyorum....Ben hareketsiz değilim.....O yüzden içim rahat....Eferin canım sen devam etttt

Back
X